Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 616
- 617
- 618
- 619
- 620
- …
- 2228
- chevron_right
piereģistrējies e.csdd.lv un rēķini nodokli jebkuram auto. 
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Nevaru reģistrēties man ir UK autovadītāja apliecība un tur neder sērijas numurs apliecības.
Vot tas ir divaini. Kardanam viss okey, izputejam ari. Pie vainas ir bremzu disku aizsargi, sabirushi,saliekushies vai kas un bremzhu loki ieksaa meetajas, kjeras un sitas. Jamaina aizsargi un jauns atsperu komplekts. Taadi sitieni no taa? citas problemas neviens neredz.Wildutch rakstīja:Okey, rit pachekoshu, jo neesmu liidzas bembimtnx:)
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Var būt. Nesen pats nomainīju bremžu klučus + diskus, suporti palika vecie (sanāk iznēšajušies). Aizmugurējie kluči brīvkustībā tiešām grab tā, ka no malas kausoties liekas, ka tur puse hēdenes čupā. Kāpēc negrabēja vecie kluči, hz... moš iesēdušies bija.
d[-_-]b
Šito mazs būdams lasīju cauri pa vairākām reizēm, tik ļoti fascinējoši tas likās
poweristi sezonu aklājuši, kā ar jums ???? 19cm.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
es vēl kādu laiku uz Vosa nelīdīšu.
Drošs paliek drošs
Drošs paliek drošs
ar ko tad tu brauksi uz turieni?!
1ser?
1ser?
a kas tad man uz ledus jau visi brauc kruta

Mļa, kāda dogMa'm reputācija!

da viņš kaut kāds maniaks
dogma - e36 vārdnīca/enciklopēdija
dogma - e36 vārdnīca/enciklopēdija
Viņš katru vakaru pats sevi lutina ar kādu reputācijas punktu: "šodien nomazgāju mašīnu, ielikšu sev punktiņu! "
moš viņš taisa fake lietotājus un liek sev plusiņus 
yeah... man joprojām ta liekas... super uzrakstīts
multenes nav nez pa šito, vai kas līdzīgs
erda rakstīja:![]()
Viņš katru vakaru pats sevi lutina ar kādu reputācijas punktu: "šodien nomazgāju mašīnu, ielikšu sev punktiņu! "
Arī ievēroju reputāciju dogMa`m, bet tad padomāju, kā viņš vienmēr atbild uz visiem, pat šķietami muļķīgākajiem jautājumiem, tad ir skaidrs, ka foruma tētis viņš nav tāpat vien un labie darbi iet šim cilvēkam pa priekšu.
jā jā, palīdzi draugam nelaimē un viņš tevi atcerēsies ari nākošreiz 
Ja katrs, kurš savu auto būtu salicis no plika kuzava, spētu tik konstruktīvi un skaidri citiem izstāstīt, kā kaut kas jāmaina, kur ko atrast, tad daudzi savāktu reputāciju.
Bet vairums jau tikai pasaka, ka zonde nav jāadoptē un miers, lai gan zināšanas mierīgi ļautu izstāstīt.

Bet vairums jau tikai pasaka, ka zonde nav jāadoptē un miers, lai gan zināšanas mierīgi ļautu izstāstīt.
man ir pacietības par maz lai visiem glauditu pa spalvai
Tad kad esi pārjaucis auto no viena gala līdz otram, tad Tu zini kāda info ir atrodama netā un kāda nē. Un tad kad kāds kārtējo reizi prasa vienu un to pašu, tikai sava slinkuma pēc, jau figviņžin kuro reizi tad ir bik ZB kaut ko sakarigu atbildēt
Tad kad esi pārjaucis auto no viena gala līdz otram, tad Tu zini kāda info ir atrodama netā un kāda nē. Un tad kad kāds kārtējo reizi prasa vienu un to pašu, tikai sava slinkuma pēc, jau figviņžin kuro reizi tad ir bik ZB kaut ko sakarigu atbildēt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 616
- 617
- 618
- 619
- 620
- …
- 2228