Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 617
- 618
- 619
- 620
- 621
- …
- 2228
- chevron_right
tāpēc visi rakstam yankam PM un cik vien laipni un pieklājīgi varam 
yanks apbižots, arī grib plusiņus
, bet par e36 tēvu taisnība, vienmēr atradīs laiku atbildēt/palīdzēt..
Tā ir, pats zinu par e36 tik cik melns aiz naga, un tad nereti jautājumi liekas...yanks rakstīja:man ir pacietības par maz lai visiem glauditu pa spalvai![]()
Tad kad esi pārjaucis auto no viena gala līdz otram, tad Tu zini kāda info ir atrodama netā un kāda nē. Un tad kad kāds kārtējo reizi prasa vienu un to pašu, tikai sava slinkuma pēc, jau figviņžin kuro reizi tad ir bik ZB kaut ko sakarigu atbildēt
Tomēr arī pats esmu jautājis par tēmām, kuras pilnīgi noteikti varētu atrast i- netā, tāpēc jauki, ka ir tādi, kas saprotami un izsmeļoši atbild.
man plusiņi ir ganamikelsons rakstīja:yanks apbižots, arī grib plusiņus..
Tas ir štrunts, man ta manejos negativos kvadratus atnema hnik hnik :(
labs ar tām bildēm, jums abiem vajag atsevišķu topiku, kas uzlabo garīgo 
Varētu tos reputācijas punktus pret kaut ko garšīgu iemainīt. 
tev vinjus panjema nost, jo parak acis leca, ka uzreiz tads sarkans plekjis pa pus ekraanu paradas tiklidz kko iekomentejiHazard rakstīja:Tas ir štrunts, man ta manejos negativos kvadratus atnema hnik hnik :(
...
Cik jauka šorīt bija sajūta ierodoties darbā un secinot, ka apkures katls ir apstājies kaut kad sen, sen atpakaļ... Un gaisa temperatūra ir precīza 0 pēc Celsija...
Nu neko, līdz dienas beigām 8 grādus dabūjām... 
P.S. Hazardam varētu tos sarkanos kvadrātus atkal nokārtot...
P.S. Hazardam varētu tos sarkanos kvadrātus atkal nokārtot...
marux, stradat leduskappi ir ikdiena
divas maikas, divas bikses divas jakas un pufene pa virsu un ir ok tik taa leenak sanak kusteties bet var 
...
Marux, darbā varēji saldējumu ēst pusdienu un nebaidīties ka izkusīs. 
Protams, es arī katru dienu pa ledusskapi strādāju, tikai nekad tik traki nepakojos, lai desu un sviestu izņemtu...Armando rakstīja:marux, stradat leduskappi ir ikdienadivas maikas, divas bikses divas jakas un pufene pa virsu un ir ok tik taa leenak sanak kusteties bet var
Dīvaini izklausīsies, bet kaut kā vairāk uz siltu tēju un kafiju vilka...Rapakivi rakstīja:Marux, darbā varēji saldējumu ēst pusdienu un nebaidīties ka izkusīs.
marux, kapēc Tu visu sniegu pārdevi jau? 
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Tak nepārdevu, vienkārši šogad neliela aizķeršanās ar piegādi sanāca - ķīnieši pirmo partiju atsūtīja, bet kaut kā bija dzeltenais sniegs sanācis. Nācās sūtīt atpakaļ, lai izbalina, bet atkal visa papīru kārtošana daudz laika aizņem...

Varbūt kāds var ievilkt tālvadības pulti manam e36? ASAP. Varu nopirkt pats.
Doma ir par šo http://autoprece.lv/signalizacijas/Cent ... ct_id=9687
ASAP
Doma ir par šo http://autoprece.lv/signalizacijas/Cent ... ct_id=9687
ASAP
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 617
- 618
- 619