Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 622
- 623
- 624
- 625
- 626
- …
- 2228
- chevron_right
http://www.dhgate.com/store/product/fem ... 99162.htmlDj_Zii rakstīja:šodien dzirdeju tadu lietu ka ir automatiskie dročitajivai ta ir taisniba ?
GunChijs rakstīja:http://www.dhgate.com/store/product/fem ... 99162.htmlDj_Zii rakstīja:šodien dzirdeju tadu lietu ka ir automatiskie dročitajivai ta ir taisniba ?
Vai drīkst jautāt, kāpēc tu to meklēji?
Bija jautājums līdz ar to es radu atbildēt uz to, mazums čalim kāda problēma 
Hei! Kāds domā šodien vēl braukt uz Vosu?
Ja kāds sadomā PM!
Ja kāds sadomā PM!
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
tici man- no tiem kas jekabpilii ir e36.lv ar to klubu nav nekaada sakara.Slim rakstīja:jā jā jums tur jēcī arī šito šķūneru nertūkst, pāris izcilus eksenplārus esu dzivajā redzējis tur jekabpilī, bet noskatoties video no tā jūsu bmw kluba sabrauciena vipārgreen garage rakstīja:Auto izskatās labi un milziigs + par to, ka paliec pie sava viedokļa, jo auto tak taisi priekš sevis nevis citiem un ja pašam tās lampas patīk, tad liec.Pēc manām domām http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43 šie varētu izskatīties
, mļe kaut kāds buss tina saules, nu nevis tina bet mocīja, bmw sabraucienā really
nu labi bija arī normāli, smuki bmw, bet tikai pārītis, divi, trīs
![]()
labi man jau galīgi nerausta, ko kurš šķūnē, just saying
Šo diskusiju turpinu šeit, lai netaisītu offtopiku deawolf topikā.
+green garagegreen garage rakstīja:tici man- no tiem kas jekabpilii ir e36.lv ar to klubu nav nekaada sakara.Slim rakstīja:jā jā jums tur jēcī arī šito šķūneru nertūkst, pāris izcilus eksenplārus esu dzivajā redzējis tur jekabpilī, bet noskatoties video no tā jūsu bmw kluba sabrauciena vipārgreen garage rakstīja:Auto izskatās labi un milziigs + par to, ka paliec pie sava viedokļa, jo auto tak taisi priekš sevis nevis citiem un ja pašam tās lampas patīk, tad liec.Pēc manām domām http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43 šie varētu izskatīties
, mļe kaut kāds buss tina saules, nu nevis tina bet mocīja, bmw sabraucienā really
nu labi bija arī normāli, smuki bmw, bet tikai pārītis, divi, trīs
![]()
labi man jau galīgi nerausta, ko kurš šķūnē, just sayingŠķūneri ir visur, un diezvai ka citās pilsētās to ir mazāk. Saules pa dubļiem netinu un netīšu, bet katrs ar savu auto var darīt ko vēlas, es arī tādas faras neliktu, bet ja cilvēkam patīk, tad kur problēma- ne man ne tev nebūs ar to auto jābrauc. domāju ka mēs jēkabpils e36.lv noteikti savāksimies un ieradīsimies uz kādu no lielākiem e36.lv pasākumiem un tad katrs pats varēs vērtēt ir šķūnis vai nav.
Šo diskusiju turpinu šeit, lai netaisītu offtopiku deawolf topikā.
Vienreiz redzeja video tagad viss...visi vienadi,nu kas ta par nemsaanos? Ja tiem puisiem paatik lai viini nemas sava sula.(Kas zin mosh bus viniem izaugsmee
KATRĀ pilsētā ir gan smuki auto gan pilnīgi šķūņi,nevajag tgd uzreiz nolikt Jēkabpiliešus.
Slim,100 punktu ka tavā miestā arī šķūneru nertūkst
Kā jau iepriekš tika minēts,jēkabpilieši kas ir no e36.lv ar to klubu nav vispēr nekāda sakara. Kas vispār tā par stulbību,tiklīdz pasaki ka esi no jēkabpils tā uzreiz piesien klāt to debīlo jpils klubu.
Slim,100 punktu ka tavā miestā arī šķūneru nertūkst
Kā jau iepriekš tika minēts,jēkabpilieši kas ir no e36.lv ar to klubu nav vispēr nekāda sakara. Kas vispār tā par stulbību,tiklīdz pasaki ka esi no jēkabpils tā uzreiz piesien klāt to debīlo jpils klubu.
Kaitina, vai ne?Beerzins rakstīja:KATRĀ pilsētā ir gan smuki auto gan pilnīgi šķūņi,nevajag tgd uzreiz nolikt Jēkabpiliešus.![]()
Slim,100 punktu ka tavā miestā arī šķūneru nertūkst![]()
Slim, tu esi kaut kāds stila eksperts lai teiktu kas izskatās labi un kas pēc mēsla? Varbūt tavu e36 uzskata par dampi. Ja kādam kkas nepatīk nav uzreiz jānodirš. Daudzi šeit vienkārši piebalso citiem zināmākajiem forumiešiem. Šādi rodas stereotipi ka tieši e36 jābūt ar mpaku un tieši tādām fārām. Ok ja nav smuki, pasaki ka nepatik un viss, nevis nodirst un teikt ka pilnīgs mēsls. Cilvēkiem gribas atšķirties un visiem nav vienāda gaume un domāšana.
Btw pabūts šodien vosā. Biju 1x. Pasākums jautrs, tik baigi daudz slīpētāju tur bija.:mrgreen:
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Btw pabūts šodien vosā. Biju 1x. Pasākums jautrs, tik baigi daudz slīpētāju tur bija.:mrgreen:
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
Arī man tās lampas liekas mēsli, bet es esmu sapratis, ka nav baigā jēga kādam kautko skaidrot, jo katrs tāpat paliek pie sava... Ņehuj man naidu kurināt.
Tāpēc es labāk paklusēju un neko baigi negatīvo nerakstu. 
šķūnētiem auto kaut kā ātrāk, man liekas, pienāk arī gals, jo kaut kā pepiņš parasti viņu diezgan ātri sadauza vai netiek cauri skatei 
nu atradi ko mekleeji?Dj_Zii rakstīja:šodien dzirdeju tadu lietu ka ir automatiskie dročitajivai ta ir taisniba ?
...
Atļaušos nepiekrist - mans šķūnītis nepavisam negrib izbeigties...yanks rakstīja:šķūnētiem auto kaut kā ātrāk, man liekas, pienāk arī gals, jo kaut kā pepiņš parasti viņu diezgan ātri sadauza vai netiek cauri skatei
WTF?Dj_Zii rakstīja:šodien dzirdeju tadu lietu ka ir automatiskie dročitajivai ta ir taisniba ?
vel meklejumos
vienkarši kadam tuvojas dzimšanas diena un ir uzdevums
sagadat neizmirstamu parsteigumu 
Domāju ka pārlasījos pirmajā reizē, kad lasīju rīta miegs aizbiedēts...Dj_Zii rakstīja:šodien dzirdeju tadu lietu ka ir automatiskie dročitajivai ta ir taisniba ?
Toč ir...
Izmantojam google "automatic hand job", rezūltātu pārpilns, hah tādu verķi, ko tas nabaga cilvēks tādu ir izdarījis..
e36
Juus esat mazliet slimi un laikam tieshaam darat to lietu e36 izputeejaa ,ja pat iedomajaties meklet ko taadu internetaa 
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 622
- 623
- 624
- 625