Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
GunChijs
Ziņojumi: 87
Pievienojies: 10 Jūl 2013, 19:17

25 Jan 2014, 23:11

Dj_Zii rakstīja:šodien dzirdeju tadu lietu ka ir automatiskie dročitaji :rolleyes: vai ta ir taisniba ? :rolleyes:
http://www.dhgate.com/store/product/fem ... 99162.html

:hahaha:
Profila bilde
Kon4a
Ziņojumi: 1299
Pievienojies: 14 Apr 2011, 22:09
Braucu ar: E36 318i Touring
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 9

25 Jan 2014, 23:31

GunChijs rakstīja:
Dj_Zii rakstīja:šodien dzirdeju tadu lietu ka ir automatiskie dročitaji :rolleyes: vai ta ir taisniba ? :rolleyes:
http://www.dhgate.com/store/product/fem ... 99162.html

:hahaha:

Vai drīkst jautāt, kāpēc tu to meklēji? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
GunChijs
Ziņojumi: 87
Pievienojies: 10 Jūl 2013, 19:17

25 Jan 2014, 23:37

Bija jautājums līdz ar to es radu atbildēt uz to, mazums čalim kāda problēma :hahaha:
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

26 Jan 2014, 14:10

paldies čalim ar sarkano žurci no Ogres, kas 5dienas vakarā šito grabažu ievilka, bet varbūt labāk nevajadzēja :lol: :hahaha:
Attēls
btw, kurš te no jums atļaujas dzīvot manā mājā? :gigigi:
Attēls
eddy021
Ziņojumi: 12
Pievienojies: 27 Dec 2013, 12:42
Braucu ar: e36
Atrašanās vieta: Rīga

26 Jan 2014, 14:59

Hei! Kāds domā šodien vēl braukt uz Vosu? :rolleyes:
Ja kāds sadomā PM!
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

26 Jan 2014, 15:15

Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
gincha
Ziņojumi: 520
Pievienojies: 09 Mar 2011, 22:27
Braucu ar: E36,e46,e39
Atrašanās vieta: DE.Münster

26 Jan 2014, 16:55

Profila bilde
green garage
Ziņojumi: 793
Pievienojies: 12 Apr 2013, 20:44
Braucu ar: Diesel
Atrašanās vieta: Jēkabpils

26 Jan 2014, 18:07

Slim rakstīja:
green garage rakstīja:Auto izskatās labi un milziigs + par to, ka paliec pie sava viedokļa, jo auto tak taisi priekš sevis nevis citiem un ja pašam tās lampas patīk, tad liec. ;) Pēc manām domām http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43 šie varētu izskatīties :super:
jā jā jums tur jēcī arī šito šķūneru nertūkst, pāris izcilus eksenplārus esu dzivajā redzējis tur jekabpilī, bet noskatoties video no tā jūsu bmw kluba sabrauciena vipār :doh:, mļe kaut kāds buss tina saules, nu nevis tina bet mocīja, bmw sabraucienā really :rolleyes: nu labi bija arī normāli, smuki bmw, bet tikai pārītis, divi, trīs :gigigi:

labi man jau galīgi nerausta, ko kurš šķūnē, just saying
tici man- no tiem kas jekabpilii ir e36.lv ar to klubu nav nekaada sakara. :drink: Šķūneri ir visur, un diezvai ka citās pilsētās to ir mazāk. Saules pa dubļiem netinu un netīšu, bet katrs ar savu auto var darīt ko vēlas, es arī tādas faras neliktu, bet ja cilvēkam patīk, tad kur problēma- ne man ne tev nebūs ar to auto jābrauc. domāju ka mēs jēkabpils e36.lv noteikti savāksimies un ieradīsimies uz kādu no lielākiem e36.lv pasākumiem un tad katrs pats varēs vērtēt ir šķūnis vai nav.
Šo diskusiju turpinu šeit, lai netaisītu offtopiku deawolf topikā. ;)
Profila bilde
Robiiiits
Ziņojumi: 325
Pievienojies: 06 Dec 2013, 17:02
Braucu ar: e36 is kupeju
Atrašanās vieta: Jekabpils raj

26 Jan 2014, 18:46

green garage rakstīja:
Slim rakstīja:
green garage rakstīja:Auto izskatās labi un milziigs + par to, ka paliec pie sava viedokļa, jo auto tak taisi priekš sevis nevis citiem un ja pašam tās lampas patīk, tad liec. ;) Pēc manām domām http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43 šie varētu izskatīties :super:
jā jā jums tur jēcī arī šito šķūneru nertūkst, pāris izcilus eksenplārus esu dzivajā redzējis tur jekabpilī, bet noskatoties video no tā jūsu bmw kluba sabrauciena vipār :doh:, mļe kaut kāds buss tina saules, nu nevis tina bet mocīja, bmw sabraucienā really :rolleyes: nu labi bija arī normāli, smuki bmw, bet tikai pārītis, divi, trīs :gigigi:

labi man jau galīgi nerausta, ko kurš šķūnē, just saying
tici man- no tiem kas jekabpilii ir e36.lv ar to klubu nav nekaada sakara. :drink: Šķūneri ir visur, un diezvai ka citās pilsētās to ir mazāk. Saules pa dubļiem netinu un netīšu, bet katrs ar savu auto var darīt ko vēlas, es arī tādas faras neliktu, bet ja cilvēkam patīk, tad kur problēma- ne man ne tev nebūs ar to auto jābrauc. domāju ka mēs jēkabpils e36.lv noteikti savāksimies un ieradīsimies uz kādu no lielākiem e36.lv pasākumiem un tad katrs pats varēs vērtēt ir šķūnis vai nav.
Šo diskusiju turpinu šeit, lai netaisītu offtopiku deawolf topikā. ;)
+green garage
Vienreiz redzeja video tagad viss...visi vienadi,nu kas ta par nemsaanos? Ja tiem puisiem paatik lai viini nemas sava sula.(Kas zin mosh bus viniem izaugsmee :hahaha: )Bet nevajag to attiecinat uz viisiem! Katrs izvelas pats. Sakuma man ta doma ari liikas laba par to klubu,bet nu realii viss nav taa ka es to biiju iedomaajies :hahaha: Bet tas nenoziime to ka viss ir di*sa jecii...
Profila bilde
Beerzins
Ziņojumi: 740
Pievienojies: 05 Aug 2013, 17:00
Braucu ar: ...
Atrašanās vieta: Rīga - Jēkabpils

26 Jan 2014, 19:27

KATRĀ pilsētā ir gan smuki auto gan pilnīgi šķūņi,nevajag tgd uzreiz nolikt Jēkabpiliešus. :doh:
Slim,100 punktu ka tavā miestā arī šķūneru nertūkst :hahaha:
Kā jau iepriekš tika minēts,jēkabpilieši kas ir no e36.lv ar to klubu nav vispēr nekāda sakara. Kas vispār tā par stulbību,tiklīdz pasaki ka esi no jēkabpils tā uzreiz piesien klāt to debīlo jpils klubu. :gigigi:
Profila bilde
green garage
Ziņojumi: 793
Pievienojies: 12 Apr 2013, 20:44
Braucu ar: Diesel
Atrašanās vieta: Jēkabpils

26 Jan 2014, 19:31

Beerzins rakstīja:KATRĀ pilsētā ir gan smuki auto gan pilnīgi šķūņi,nevajag tgd uzreiz nolikt Jēkabpiliešus. :doh:
Slim,100 punktu ka tavā miestā arī šķūneru nertūkst :hahaha:
Kā jau iepriekš tika minēts,jēkabpilieši kas ir no e36.lv ar to klubu nav vispēr nekāda sakara. Kas vispār tā par stulbību,tiklīdz pasaki ka esi no jēkabpils tā uzreiz piesien klāt to debīlo jpils klubu. :gigigi:
Kaitina, vai ne? :gigigi: reāli- pamanīju draugos ka viņiem atkal plānojas kautkāds sabrauciens. Nu lai jau, bet jācer ka video nepublicēs un "nespodrinās" sabiedrības viedokli par J-pili. :doh:
Profila bilde
DeaWolf
Ziņojumi: 89
Pievienojies: 18 Sep 2013, 12:13
Braucu ar: E46, 2.8
Atrašanās vieta: Rīga, Ziepniekalns

26 Jan 2014, 20:01

Slim, tu esi kaut kāds stila eksperts lai teiktu kas izskatās labi un kas pēc mēsla? Varbūt tavu e36 uzskata par dampi. Ja kādam kkas nepatīk nav uzreiz jānodirš. Daudzi šeit vienkārši piebalso citiem zināmākajiem forumiešiem. Šādi rodas stereotipi ka tieši e36 jābūt ar mpaku un tieši tādām fārām. Ok ja nav smuki, pasaki ka nepatik un viss, nevis nodirst un teikt ka pilnīgs mēsls. Cilvēkiem gribas atšķirties un visiem nav vienāda gaume un domāšana.

Btw pabūts šodien vosā. Biju 1x. Pasākums jautrs, tik baigi daudz slīpētāju tur bija.:mrgreen:

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

26 Jan 2014, 21:33

Arī man tās lampas liekas mēsli, bet es esmu sapratis, ka nav baigā jēga kādam kautko skaidrot, jo katrs tāpat paliek pie sava... Ņehuj man naidu kurināt. :hahaha: Tāpēc es labāk paklusēju un neko baigi negatīvo nerakstu. ;)
Attēls
yanks
Ziņojumi: 1832
Pievienojies: 20 Aug 2012, 12:24
Reputācija: 13

26 Jan 2014, 21:43

šķūnētiem auto kaut kā ātrāk, man liekas, pienāk arī gals, jo kaut kā pepiņš parasti viņu diezgan ātri sadauza vai netiek cauri skatei :hahaha:
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

26 Jan 2014, 23:15

nu atradi ko mekleeji? :lol:
...
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

26 Jan 2014, 23:20

yanks rakstīja:šķūnētiem auto kaut kā ātrāk, man liekas, pienāk arī gals, jo kaut kā pepiņš parasti viņu diezgan ātri sadauza vai netiek cauri skatei :hahaha:
Atļaušos nepiekrist - mans šķūnītis nepavisam negrib izbeigties... :hahaha: :D
WTF? :gigigi: Labākais jautajums, ko uzdot auto forumā... :D :D
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

26 Jan 2014, 23:56

vel meklejumos :lol: vienkarši kadam tuvojas dzimšanas diena un ir uzdevums :D :D :D :D sagadat neizmirstamu parsteigumu :gigigi:
Profila bilde
540i
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 1812
Pievienojies: 11 Mai 2011, 06:17
Braucu ar: 320d,335d
Reputācija: 1

27 Jan 2014, 07:37

Domāju ka pārlasījos pirmajā reizē, kad lasīju rīta miegs aizbiedēts... :lol:
Toč ir...
Izmantojam google "automatic hand job", rezūltātu pārpilns, hah tādu verķi, ko tas nabaga cilvēks tādu ir izdarījis.. :lol:
e36
Profila bilde
Karrlo
Ziņojumi: 664
Pievienojies: 05 Nov 2011, 17:44
Braucu ar: V8
Reputācija: 2

27 Jan 2014, 09:43

Juus esat mazliet slimi un laikam tieshaam darat to lietu e36 izputeejaa ,ja pat iedomajaties meklet ko taadu internetaa :hahaha:
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5

www.karrlodrift.lv
Profila bilde
SmXpress
Ziņojumi: 230
Pievienojies: 02 Mai 2012, 23:09
Braucu ar: 325TDS
Atrašanās vieta: Rīga,Agenskalns

27 Jan 2014, 15:16

Automaatiskais drochiitaajs!:D

Sent from my iPhone using Tapatalk