Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 623
- 624
- 625
- 626
- 627
- …
- 2228
- chevron_right
baa, sodien tipiska pirmdiena, neko netik darit, miegs naak, auksts, galva nestradaa utt 
...
Man tas pats galiigi nestav uz darbiem!;( vieniigais mierinajums tulinj darbadiena bus gala un varees Nobriest riitdienai!;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
tāds pats kā pārējie stila eskperti šeit, izsaku savas domas, nepatīk nelasi.DeaWolf rakstīja:Slim, tu esi kaut kāds stila eksperts lai teiktu kas izskatās labi un kas pēc mēsla? Varbūt tavu e36 uzskata par dampi. Ja kādam kkas nepatīk nav uzreiz jānodirš. Daudzi šeit vienkārši piebalso citiem zināmākajiem forumiešiem. Šādi rodas stereotipi ka tieši e36 jābūt ar mpaku un tieši tādām fārām. Ok ja nav smuki, pasaki ka nepatik un viss, nevis nodirst un teikt ka pilnīgs mēsls. Cilvēkiem gribas atšķirties un visiem nav vienāda gaume un domāšana.
Btw pabūts šodien vosā. Biju 1x. Pasākums jautrs, tik baigi daudz slīpētāju tur bija.:mrgreen:
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
BMW-Big Money Waste
Par to jēkabpili , kurā vieta es teicu ka viss tur dirsā ar bmw???
bet noskatoties tos kluba video, domaju daudzi padomā wtf ar to jēci
BMW-Big Money Waste
man tik tagat partraukums beidzas, lidz ritdienai vel taalu. majas ar hvz kad tiksu, vienigais mans mierinajums sodien- man ledskapi 4 auksti aliSmXpress rakstīja:Man tas pats galiigi nestav uz darbiem!;( vieniigais mierinajums tulinj darbadiena bus gala un varees Nobriest riitdienai!;)
...
No kurienes vsp pats esi, ja nav noslēpums?Slim rakstīja:Par to jēkabpili , kurā vieta es teicu ka viss tur dirsā ar bmw???
Jautājums varbūt pavisam muļķīgs, bet pajautāšu. vai kopaktam aizmugures bampers M/// der no kādas citas virsbūves vai nē? un kur vispār iespējams atrast m bamperu kompakta aizmugurei?
nekur neesmu manijis. 
neder no pārējiem.
Atrast parasti ir grūti.
Uzsit PM z-street kādu laiku atpakaļ bija uz jaukšanu compakti, bet nezinu vai bija m-paka.
Atrast parasti ir grūti.
Uzsit PM z-street kādu laiku atpakaļ bija uz jaukšanu compakti, bet nezinu vai bija m-paka.
es šogad kādus 2 sludinājumus esmu redzejis tepat, tā ka neesi vienkārši meklējis
varētu būt ka neesmu meklējis tik dziļi jo tikai otrā nedeļa pie kompakta stūres.yanks rakstīja:es šogad kādus 2 sludinājumus esmu redzejis tepat, tā ka neesi vienkārši meklējis
Paldies. tagad vismaz ir skaidrība ka no citiem neder, citādi nelika mieru šis jautājums, jo cik saprotu tā, kā priekšējos ķīniešus no ABS plastmasas šos dabūt nevarēs. .RENIO rakstīja:neder no pārējiem.
Atrast parasti ir grūti.
Tie, kas grib asas izjūtas un negrib dabūt sodu, brauc vizināties uz vīķezeru, platība liela un menti netrenkā. Tas ir braucot no Jēkabpils uz Rīgas pusi pa kreiso krastu apmēram 16km no Jēkabpils. Ezers labajā ceļa malā, nepamanīt ir neiespējami.
Nezinu, varbūt ir atsevišķa tēma šādiem jautājumiem, bet varbūt kādam ir informācija/zināma vēsture šim eksemplāram?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... apllj.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... apllj.html
Ieej viņu mājaslapā , ir pat video . Un neesi pirmais ,kurš par to auto jautā.
Un jaa,topiks arī nepareizais
Redzēju video.(e)Rolish rakstīja:Ieej viņu mājaslapā , ir pat video . Un neesi pirmais ,kurš par to auto jautā.
Un ko parasti atbild, kad jautā?
Ielika vakar jaunu stiklu, shodien braucu un augsha vienaa mala taka chiikst, berzejas pret abshifku un kad bedriites tad ir taa jaa, chikstonja, klusa:D Vel nogaidit, kamer tur ta liime saciete vai jau tagad braukt uz servisu un teikt, kas par problemu? 
Ganjau ka par aatru, nepaspeeja sacieteet. Nav jau vasara kad +25 araa un paaris stundu laikaa viss sacietee. Ja nemaldos tad 24h vai vairaak bij janostaav pirms vareeja braukt. Ganjau ka maldos, bet nu vienozimiigi ziemaa nekas nekalst taa kaa vaig ja nav tev apsildaama garaazha.