Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 624
- 625
- 626
- 627
- 628
- …
- 2228
- chevron_right
da nu nah tos draugiem.lv 
Saprotami, tu vel tajos one.lv laikos esi iestreedzis.

Powered by Minhauzens!
nezinu kur esmu ieskstrēdzis vai aizskrējis pa priekšu, bet no draugiem.lv neko neredzu 
Aiz gara laika jau kautko paskatiities tur var. Nu un vel visaadas sarakstes ar paziistamiem arzemniekiem. 
Powered by Minhauzens!
Bro, tu gribēji teikt pazīstamiem latviešu imigrantiem?
voss ir ok. Ja brauc ar domu iztrakoties aka nošķilties, tad visdrīzāk arī nošķilsies. Ja brauc ar domu mierīgi paslidināties, tad ir kārtībā.
voss ir ok. Ja brauc ar domu iztrakoties aka nošķilties, tad visdrīzāk arī nošķilsies. Ja brauc ar domu mierīgi paslidināties, tad ir kārtībā.
Tā ir, atliek vienam powerā prikolā iemest bildi, pateikt ka tas ir KIA un nākamajā dienā jau pa visu internetu ceļo, kā Vosa šķiltenis

ja brauc ar domu mierigi braukt tāpat kāds dirsā var iebrauktLāzers rakstīja:Bro, tu gribēji teikt pazīstamiem latviešu imigrantiem?
Tā nav bilde no vosa, tā ir bilde no neta, nekas tāds tur nav, pagaidām trakākais ir BMW e46 un tas Audi.
Nee, negribeeju gan. Latvieshiem kas meklee laimi arpus Latvijas robezhaam nav nekaadas vainas.Lāzers rakstīja:Bro, tu gribēji teikt pazīstamiem latviešu imigrantiem?
Powered by Minhauzens!
yanks rakstīja:ja brauc ar domu mierigi braukt tāpat kāds dirsā var iebrauktLāzers rakstīja:Bro, tu gribēji teikt pazīstamiem latviešu imigrantiem?
Brīvdienās ofic, bet darbadienās tur nemaz tik daudz mašīnu nav. Un nav jau obligāti jādzenās pa "trasi" var arī pa līcīšiem ganīties...
Aprobežots? Nebūt nē. Tie nav ārzemnieki, bet gan latviešu imigranti, var vēl latviešu viesstrādnieki.zexo rakstīja:Nee, negribeeju gan. Latvieshiem kas meklee laimi arpus Latvijas robezhaam nav nekaadas vainas.Lāzers rakstīja:Bro, tu gribēji teikt pazīstamiem latviešu imigrantiem?
voss ir ok. Ja brauc ar domu iztrakoties aka nošķilties, tad visdrīzāk arī nošķilsies. Ja brauc ar domu mierīgi paslidināties, tad ir kārtībā.Neesi nu tik ierobezhots.
Ārzemnieki tie nav noteikti, bet ne visi brauc uz ārzemēm rukāt biešu dobēs vai dzīvot uz pabalstiemLāzers rakstīja:Aprobežots? Nebūt nē. Tie nav ārzemnieki, bet gan latviešu imigranti, var vēl latviešu viesstrādnieki.zexo rakstīja:Nee, negribeeju gan. Latvieshiem kas meklee laimi arpus Latvijas robezhaam nav nekaadas vainas.Lāzers rakstīja:Bro, tu gribēji teikt pazīstamiem latviešu imigrantiem?
voss ir ok. Ja brauc ar domu iztrakoties aka nošķilties, tad visdrīzāk arī nošķilsies. Ja brauc ar domu mierīgi paslidināties, tad ir kārtībā.Neesi nu tik ierobezhots.
Starp imigrantiem un emigrantiem ir atšķirība!Lāzers rakstīja: Aprobežots? Nebūt nē. Tie nav ārzemnieki, bet gan latviešu imigranti, var vēl latviešu viesstrādnieki.
temats vecs, bet kopš lielās aizbraukšanas lohu uz ielām palika mazak 
Ginekolog, pastāsti mums kāda. Starpi citu, tur ir arī cilvēki, kuri mācās/studē. Tā kā nav nemaz tik slikti. 
Ko lai saka veciit, skaties ka pasham nesanaak taa ka penga neripos kabataa dzimtajaa zemee un dabuusi pats imigreeties vai labaak stradaasi pa kapeikaam verga darbu sheit. Ko ta es.. es jau neko.Lāzers rakstīja:Aprobežots? Nebūt nē. Tie nav ārzemnieki, bet gan latviešu imigranti, var vēl latviešu viesstrādnieki.zexo rakstīja:Nee, negribeeju gan. Latvieshiem kas meklee laimi arpus Latvijas robezhaam nav nekaadas vainas.Lāzers rakstīja:Bro, tu gribēji teikt pazīstamiem latviešu imigrantiem?
Tapeec jau cilveeks nav sliktaaks par tevi ja stradaa arzemees.