Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 629
- 630
- 631
- 632
- 633
- …
- 2228
- chevron_right
Klakati klak, klakati klak, ktšš un pšš ...nu apmēram. 
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Getrag manuālā kulise der uz ZF manuāli?
man ir klak klak klak un metaalisks zhiik zhiik
laikam kkas jaadara, jaabrauc uz ledu slidinaaties 
Getrag kulisei pa īsu gājiens, neieliksi ātrumos. Īsāk sakot, neder.melaro rakstīja:Getrag manuālā kulise der uz ZF manuāli?
Varbūt i neierāvi zarā? Sludeklis skatos šorīt ievietots, varbūt vakar bij pa 2500ls,yanks rakstīja:jap īstais. ar cenu gan laikam ierāvu zarā
pa nakti apgaismojās prātiņš un vairs negribēja būt kosmonauts
Bet ZF kārbas kulise der Getrag kārbai vai ne?dogMa rakstīja:Getrag kulisei pa īsu gājiens, neieliksi ātrumos. Īsāk sakot, neder.melaro rakstīja:Getrag manuālā kulise der uz ZF manuāli?
Tiko nobraucu no Alūksnes ezera :)
lieli iespaidi braukāt pa visu ezeru kur tik acis rāda un 130km slīpi :

lieli iespaidi braukāt pa visu ezeru kur tik acis rāda un 130km slīpi :
Der.Ridlihs rakstīja:Bet ZF kārbas kulise der Getrag kārbai vai ne?dogMa rakstīja:Getrag kulisei pa īsu gājiens, neieliksi ātrumos. Īsāk sakot, neder.melaro rakstīja:Getrag manuālā kulise der uz ZF manuāli?
Bet tur jāksatās vairāki aspekti, jo pilnībā visa kulise diez vai derēs, pa lielam tikai šifteris der. Ja gribi zināt sīkāk, PM 
šitā rēcis es sen nebiju
Viss sākās 2001.gadā, kad iznāca filma the fast and the furious : http://www.stabo.lv/blog/open/MjUyMw/Ka ... _savs_auto?
trūkst vnk vārdi, dzīva anekdote
Viss sākās 2001.gadā, kad iznāca filma the fast and the furious : http://www.stabo.lv/blog/open/MjUyMw/Ka ... _savs_auto?
trūkst vnk vārdi, dzīva anekdote
pedejas dienas tads klusaks forums palicis.
sodien jaiechilo, jaiedzer kads grams ar jegermaister un japasuc kads alins, rit lieli plani
sodien jaiechilo, jaiedzer kads grams ar jegermaister un japasuc kads alins, rit lieli plani
...
Mani tūlīt aizpūtīs
Tāds vējš laukā

Tāds vējš laukā
nevaidzeja kakaat sodien
buutu pa kadu kg smagaka un nekur nepuustu prom

...
14kg hanteles jāpiesien pie rokām un var iet laukā pavisam droši 
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
nēe tā pat pūš,un es vel nesen pat paeduArmando rakstīja:nevaidzeja kakaat sodienbuutu pa kadu kg smagaka un nekur nepuustu prom
![]()
njā žēl ka man tādu hanteļu navar4ibalc rakstīja:14kg hanteles jāpiesien pie rokām un var iet laukā pavisam droši
Nu tad jāsēž mākas un jāskatās Taksis 3 
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Taksis 3 jau man tur kko fonā vārāsar4ibalc rakstīja:Nu tad jāsēž mākas un jāskatās Taksis 3
vai ari jasamaina visa nauda uz sikaam blekja monetam, un ja galigi nee tad japiesienas pie kada koka vai zoga 
...
cik oriģināliArmando rakstīja:vai ari jasamaina visa nauda uz sikaam blekja monetam, un ja galigi nee tad japiesienas pie kada koka vai zoga
bet nu sapratu ka tādā laikā tiešām labā sēdēt mājās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 629
- 630
- 631
- 632
- 633
- …