Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 634
- 635
- 636
- 637
- 638
- …
- 2228
- chevron_right
Vakar uz vosa arī pāris buferi tika norauti. 
AB1304
Šodien, 11:35 #5437
Kopš: 08. Dec 2011
No: Jelgava
Ziņojumi: 845
Braucu ar: hameleonu
Agrāk kad apgrozījos pa e36, tad domāju ka tu no Rīgas. Tur tak mazie puikas mīž karstu dēļ katra driftmobīļa ko redz.
spriezot pec bildes un postiem,liekas ka tas ir v-beta,vai ka vinu tur sauca?
nesen tika izbanots.
Šodien, 11:35 #5437
Kopš: 08. Dec 2011
No: Jelgava
Ziņojumi: 845
Braucu ar: hameleonu
Agrāk kad apgrozījos pa e36, tad domāju ka tu no Rīgas. Tur tak mazie puikas mīž karstu dēļ katra driftmobīļa ko redz.
spriezot pec bildes un postiem,liekas ka tas ir v-beta,vai ka vinu tur sauca?
nesen tika izbanots.
Es laikam nezinu, varbut kads pateiks. Kada skjirba starp ZKV un Getrag karbam? Kada no tam nak kaa stock un ja kads piedava, kuru pirkt un kapec? 
Pa tadu ZKV karbu neko nezinu,bet zinu ka ir ZF kārba
Jebkurā gadijuma ZF nāk tikai 328 un 325(pec kautkada 1993.gada laikam) jāskatās ja tev jau virsu stāv getrag, tad man skiet nav jegas mainīt ZF,jo tad tev arī kardāns jāmaina un kārbas kulise, bet ieguvums ir tāds, ka draugiem vari palielīties, ka tev ZF kārba. Un ZF maksas krietni vairak par Getragu.
Oj. jaa, sajaucu :)
Aha, tatad principa nav verts neko mainit:D Lai paliek kaa ir.
Piereizes.. varbut zini, strauji atmetot sajugu braucot, parsledzot robus, no aizmugures nak tads sitiens, tas ir ja strauji atmet, ja maigi, tad nekadas skanjas. Un karbas klokjis arii ljoti ljurkaajas esot jebkuraa atrumaa. Why?
Aha, tatad principa nav verts neko mainit:D Lai paliek kaa ir.
Piereizes.. varbut zini, strauji atmetot sajugu braucot, parsledzot robus, no aizmugures nak tads sitiens, tas ir ja strauji atmet, ja maigi, tad nekadas skanjas. Un karbas klokjis arii ljoti ljurkaajas esot jebkuraa atrumaa. Why?
Par karbas kloki varetu but vaina kārbas kulisē, par to ka ir sitiens strauji atlaižot sajūgu uz ātro nepateikšu, bet ja tevi tas nomierina man ir tā pati problēma, bet es pa to nesatraucos, nekas nav slikts noticis-pagaidām 
Jaa, nekas slikts tikai nedaudz kaitinoshi:Dreinixx rakstīja:Par karbas kloki varetu but vaina kārbas kulisē, par to ka ir sitiens strauji atlaižot sajūgu uz ātro nepateikšu, bet ja tevi tas nomierina man ir tā pati problēma, bet es pa to nesatraucos, nekas nav slikts noticis-pagaidām
Kulisi oats var nomainit,sataisit?:)
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
gan jau kulises bukses abas ir cau, papeti realoem lai saprastu kuras taas ir. vai labak palasi par atrumkarbam tepat forumaa, ari taps skaidriba ar ko atskiras zf no getrag un kuriem modeljiem kadas naak un kas jadara lai sakombinetu vienu ar otru.
parak daudz reizes sis ir apsriests lai katreiz atkartotos.
par sitieniem- piedzinjas kjedee kadaa no savienojumiem ir brivkustiba, tas var but reduktoraa, pusasiis, arii karbaa.
vel varetu buut ka reduktors slikti turas vietaa utt. vajag palist apaksaa un paskatities.
ps vecam pusasiim brivkustiba ir tikai normala paradiba, bet nu ari lidz zinamai robezai.
parak daudz reizes sis ir apsriests lai katreiz atkartotos.
par sitieniem- piedzinjas kjedee kadaa no savienojumiem ir brivkustiba, tas var but reduktoraa, pusasiis, arii karbaa.
vel varetu buut ka reduktors slikti turas vietaa utt. vajag palist apaksaa un paskatities.
ps vecam pusasiim brivkustiba ir tikai normala paradiba, bet nu ari lidz zinamai robezai.
...
Jautājums varbūt nav pārāk pieklājīgs, tomēr pajautāšu kādas atsauksmes par lietotāju Kukijs, kurš tirgo detaļas, labprāt pa saldām cenām 3 lietas iepirktu, bet viņš ir labi pazīmējies uzmetēju topikā, tāpēc, lai gan cenas saldas, māc šaubas, ka nesanāk tā, ka skopais maksā divreiz. Būšu priecīgs par jebkādu info tepat vai PM.
Tikko pavadīts vakars ar UK auto fanātiem, un padrillēts pa ielām
Jāātzīst, ka šeit viņi nemaz necenšas do darīt diskrēti kā LV - tip nolīst kautkur klusākās vietās, kur neviena nav un neviens netraucē 
Dragus viņi taisīja Birmighemā diezgan centrālā industriālā rajona daļā, nobloķējot divas taisnes starp apļiem un vnk stiepa cik tās Hondas iet (man par Civiciem vairs smiekli nenāk, nopietni
)
Un tad jau protams, ieradās Policija un meirīgi visus izkliedēja (pat neislēdzot bākugunis un nepiesienoties, kas te notiek, vnk piebrauca un aizbrauca
Labi, tik, ka es biju paspējis no taisnes jau nolīst nost un mierīgi malā dzesēju dzinēju, jo vienu, kas Policiju nepamanīja smuki paņēma ciet par ātrumu, interesanti tik, cik sodu dabūja
Vakara drenalīna deva dabūta, un beidzot ieprovēts, kā tas motors iet
Dragus viņi taisīja Birmighemā diezgan centrālā industriālā rajona daļā, nobloķējot divas taisnes starp apļiem un vnk stiepa cik tās Hondas iet (man par Civiciem vairs smiekli nenāk, nopietni
Un tad jau protams, ieradās Policija un meirīgi visus izkliedēja (pat neislēdzot bākugunis un nepiesienoties, kas te notiek, vnk piebrauca un aizbrauca
Ginekologs rakstīja:Jautājums varbūt nav pārāk pieklājīgs, tomēr pajautāšu kādas atsauksmes par lietotāju Kukijs, kurš tirgo detaļas, labprāt pa saldām cenām 3 lietas iepirktu, bet viņš ir labi pazīmējies uzmetēju topikā, tāpēc, lai gan cenas saldas, māc šaubas, ka nesanāk tā, ka skopais maksā divreiz. Būšu priecīgs par jebkādu info tepat vai PM.
Piemet pāris kapeikas un uzraksti ķirurgam ! Es jau vairāk kā 100% neko pie tā frīka neņemtu, atkal sāks kko murmulēt ka varbūt nēesi samaksājis vai viņu piekāvis - lai dievs dod !
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Hey, varbūt kādam ir gribas atlaižu karte, būšu loti pateicigs, ja aizdosiet uz 1 dienu. Parāda nepalikšu. Vajag nopirkt akkamulatoru
jaa, no sitiem vietejiem sivikiem var atrauties, pats ar esmu pabaidits, kad tik sakot ar kadiem 160 saak kjert rokaaKon4a rakstīja:Tikko pavadīts vakars ar UK auto fanātiem, un padrillēts pa ielāmJāātzīst, ka šeit viņi nemaz necenšas do darīt diskrēti kā LV - tip nolīst kautkur klusākās vietās, kur neviena nav un neviens netraucē
Dragus viņi taisīja Birmighemā diezgan centrālā industriālā rajona daļā, nobloķējot divas taisnes starp apļiem un vnk stiepa cik tās Hondas iet (man par Civiciem vairs smiekli nenāk, nopietni)
Un tad jau protams, ieradās Policija un meirīgi visus izkliedēja (pat neislēdzot bākugunis un nepiesienoties, kas te notiek, vnk piebrauca un aizbraucaLabi, tik, ka es biju paspējis no taisnes jau nolīst nost un mierīgi malā dzesēju dzinēju, jo vienu, kas Policiju nepamanīja smuki paņēma ciet par ātrumu, interesanti tik, cik sodu dabūja
![]()
bet taa jau te ir, tas visu uztveree ir parakais greeks kaukur taa assaak pabraukt, buusi valsts ienaidnieks uz visu atlikusho muuzhu
...
Nebiju kustinājis mašīnu kopš sestdienas, un tāda normāla 1cm ledus kārta bij uzaugusi, ka pilniigi skrāpi salauzu
Bet šodien atkal normāli pakačāts skills pa ielām
Bet šodien atkal normāli pakačāts skills pa ielām
Dīvaina sajūta pārņem, skrūvējot amortiņu, kurš viens maksā vairāk kā vidusmēra E36 ar pilnu bāku... 
Kuriem brīnumiem tādi nāk?
šitas celtnieku auto 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 634
- 635
- 636
- 637
- 638