Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 635
- 636
- 637
- 638
- 639
- …
- 2228
- chevron_right
Piemērots Latvijas bedrēm. 
bet nu gāzi jāliek paļubomu, lai ar tādu ikdienā brauktu 
Šitie brauc uz kāpātiem delfīniem. 
Ja bacas nenak lidzi, tad es nenemu. 
Ir kada statistika cik zurkas nolocitas pedejas dienas del slidenajiem celiem???
zuze91 rakstīja:Vecīt tu uzprasies uz trobeli ar cilvēku kas nevienmēr ir likuma paklausigs.
Nez, visu to vismaz 60 mašīnu barā es domāju, ka īšti nezicēlos, ja nu vienīgi ar to, ka BMWArmando rakstīja:jaa, no sitiem vietejiem sivikiem var atrauties, pats ar esmu pabaidits, kad tik sakot ar kadiem 160 saak kjert rokaaKon4a rakstīja:Tikko pavadīts vakars ar UK auto fanātiem, un padrillēts pa ielāmJāātzīst, ka šeit viņi nemaz necenšas do darīt diskrēti kā LV - tip nolīst kautkur klusākās vietās, kur neviena nav un neviens netraucē
Dragus viņi taisīja Birmighemā diezgan centrālā industriālā rajona daļā, nobloķējot divas taisnes starp apļiem un vnk stiepa cik tās Hondas iet (man par Civiciem vairs smiekli nenāk, nopietni)
Un tad jau protams, ieradās Policija un meirīgi visus izkliedēja (pat neislēdzot bākugunis un nepiesienoties, kas te notiek, vnk piebrauca un aizbraucaLabi, tik, ka es biju paspējis no taisnes jau nolīst nost un mierīgi malā dzesēju dzinēju, jo vienu, kas Policiju nepamanīja smuki paņēma ciet par ātrumu, interesanti tik, cik sodu dabūja
![]()
Vakara drenalīna deva dabūta, un beidzot ieprovēts, kā tas motors iet![]()
bet taa jau te ir, tas visu uztveree ir parakais greeks kaukur taa assaak pabraukt, buusi valsts ienaidnieks uz visu atlikusho muuzhu
Ja nomoka žūrkas. Meklē žurku indi zilā krāsā! Es tagad neatceros nosaukumuvitamins rakstīja:Ir kada statistika cik zurkas nolocitas pedejas dienas del slidenajiem celiem???
Kā lai tiek klāt ģeneratora šķilatgriezējmehānisma automātiskajai atsperītei?
Zaibis sedet darba, neko nedarit un skatities ka griezas skaititajs. 
Es eju sviestā.
Šorīt meiģināju klusumā pārslēgt nākošo dziesmu uz neieslēgta vlc
Šorīt meiģināju klusumā pārslēgt nākošo dziesmu uz neieslēgta vlc
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ok, padod ziņu kad atnāksi atpakaļ 
Nu īstenībā pavisam vienkārši, bet pārāk gari jāraksta.. negribās piesārņot šo topikuRidlihs rakstīja:Kā lai tiek klāt ģeneratora šķilatgriezējmehānisma automātiskajai atsperītei?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
nu vai tad tas nav tur, kur kad inerces bumbu noņem un tad tos divus vāciņus, vienu ovālo un otru tādu kā pusmandarīns?
Paziņa arī atdzina uz UK (Coventry) pirms 3 gadiem 95. gada 325tds, nejauši 5dienas vakarā braukājot pa Bimingham arī uzdūrāmies street raceriemArmando rakstīja:jaa, no sitiem vietejiem sivikiem var atrauties, pats ar esmu pabaidits, kad tik sakot ar kadiem 160 saak kjert rokaaKon4a rakstīja:Tikko pavadīts vakars ar UK auto fanātiem, un padrillēts pa ielāmJāātzīst, ka šeit viņi nemaz necenšas do darīt diskrēti kā LV - tip nolīst kautkur klusākās vietās, kur neviena nav un neviens netraucē
Dragus viņi taisīja Birmighemā diezgan centrālā industriālā rajona daļā, nobloķējot divas taisnes starp apļiem un vnk stiepa cik tās Hondas iet (man par Civiciem vairs smiekli nenāk, nopietni)
Un tad jau protams, ieradās Policija un meirīgi visus izkliedēja (pat neislēdzot bākugunis un nepiesienoties, kas te notiek, vnk piebrauca un aizbraucaLabi, tik, ka es biju paspējis no taisnes jau nolīst nost un mierīgi malā dzesēju dzinēju, jo vienu, kas Policiju nepamanīja smuki paņēma ciet par ātrumu, interesanti tik, cik sodu dabūja
![]()
Vakara drenalīna deva dabūta, un beidzot ieprovēts, kā tas motors iet![]()
bet taa jau te ir, tas visu uztveree ir parakais greeks kaukur taa assaak pabraukt, buusi valsts ienaidnieks uz visu atlikusho muuzhu
ps. Nezinu ko viņi dara ar tām mazām mašīnām, bet brauc viņas vienkārši ratā!
Tieši tā, es tikai to otru vāciņu aprakstītu nevis kā pusmandarīnu, bet kā pusapelsīnu... Precīzāk, ya know.Ridlihs rakstīja:nu vai tad tas nav tur, kur kad inerces bumbu noņem un tad tos divus vāciņus, vienu ovālo un otru tādu kā pusmandarīns?
It's all about the win
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 635
- 636
- 637
- 638