Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 638
- 639
- 640
- 641
- 642
- …
- 2228
- chevron_right
Pa turēšanu turēs, bet cik ilgi un kvalitatīvi ??green garage rakstīja:Cik noskaidroju tad amiņi turēs.Rudziņš rakstīja:Es tagad te parakņājos pa forumu un sapratu ka vēlos -60/-40, tikai nesapratu kas notiek ar amīšiem.. stock der vai neder ??
Sodien sanaca jautri
izbraucu no pagalma un pamaniju ka riepa pamiksta
ta nu sanaca ka uzerglju un salaspils krustojuma bija korkjis
negribejas gaidit,pagaju korkjim garam un griezos uz kjipa dzeltenee pa kreisi,BEEEEEEEEET,pretii staveja policija
rezumee,agresiva brauksana 280 eiro un par nenomaksatu sodu tiesibas nost
BEEEET nu man paveicaas:D
izbraucu no pagalma un pamaniju ka riepa pamiksta
ta nu sanaca ka uzerglju un salaspils krustojuma bija korkjis
negribejas gaidit,pagaju korkjim garam un griezos uz kjipa dzeltenee pa kreisi,BEEEEEEEEET,pretii staveja policija
rezumee,agresiva brauksana 280 eiro un par nenomaksatu sodu tiesibas nost
BEEEET nu man paveicaas:D
ar kompatu pa brugji
ar ko e46 prieksejo amisu atbalsti atskiras no e36?
gribeju uzlikt koilas un sapratu ka nevaru savu atbalstu uzinstalet uz koilam, [pielauju domu ka ir no e46..
ta varetu but?
gribeju uzlikt koilas un sapratu ka nevaru savu atbalstu uzinstalet uz koilam, [pielauju domu ka ir no e46..
ta varetu but?
atshkjiras apakshejie stiprinajumi pie rumbas
e46 iesezhas gredzenaa,e36 ar divam skruvem skruvejas
un augsha noteikti atshkjiras skruvju novietojums
e46 iesezhas gredzenaa,e36 ar divam skruvem skruvejas
un augsha noteikti atshkjiras skruvju novietojums
ar kompatu pa brugji
Šodien netīšām uzgāju datorā tādu attēlu no laikiem kad tik sapņoju par bmw. Attēļs no auto exotika... ienāca prātā, vai šīs meitenes pašas arī vizinas ikdienā ar e36?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
cik es atceros ad tev bija 91-92 g auto ,un tur atbalsti atskiras no parejo gadu atbalstiem un nevar parastas coilas uzmontet
varu ari par tavu auto kludities
varu ari par tavu auto kludities
poweredbygirts rakstīja:ar ko e46 prieksejo amisu atbalsti atskiras no e36?
ta varetu but?
+320cipruss18 rakstīja:cik zinu tad ta,kas pa labi,jaa
vecit tev daudz kas jamacas par bmwcipruss18 rakstīja:kko tadu pirmo reizi dzirdu ka atshkjiras atbalsti
ps: atskiras gan atbalsti gan tas vai ir reaktivais stienis vai nav un ari saldati ka ari amartizatori
dj dzii, nekludies, man liekas ka kkads 92 gads laikam bija..
kas tad tur tads atskiras, ka tad lai es koilus dabunu virsuu..?
vecit ,lai cik dumi neizklausitos bet tavs variants ir M3poweredbygirts rakstīja:dj dzii, nekludies, man liekas ka kkads 92 gads laikam bija..
Dj_Zii rakstīja:vecit tev daudz kas jamacas par bmwcipruss18 rakstīja:kko tadu pirmo reizi dzirdu ka atshkjiras atbalstitas nav audi
![]()
ps: atskiras gan atbalsti gan tas vai ir reaktivais stienis vai nav un ari saldati ka ari amartizatori
nu nezinu,nekad nav bijushas ar to visu nekadas problemas
ar kompatu pa brugji
to var redzet 
ps: ne nem launa bet viss nak ar laik
ps: ne nem launa bet viss nak ar laik
es ticu,bet pagasho vasar 91 gada zhurkai uzlikam koilas bez problemam un atbalstiem arii viss bija ok
ar kompatu pa brugji
Vai tad nevar vienkārši likt jaunā tipa atbalstus virsū?Dj_Zii rakstīja:vecit ,lai cik dumi neizklausitos bet tavs variants ir M3poweredbygirts rakstīja:dj dzii, nekludies, man liekas ka kkads 92 gads laikam bija..
kas tad tur tads atskiras, ka tad lai es koilus dabunu virsuu..?![]()
![]()
sikak arno jauta
vai ari ir japarbuve hadene
varbut
es jau nestridos jo tomer masinai ir jau gadi un ne viens ,vien koļa bes tevis tur ir darbojies
ikdiena ne vien ar to nakas sastapties 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 638
- 639
- 640
- 641
- 642
- …