Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 639
- 640
- 641
- 642
- 643
- …
- 2228
- chevron_right
tur isti tikai ar tbalstiem nebaidzasmarux rakstīja:Vai tad nevar vienkārši likt jaunā tipa atbalstus virsū?Dj_Zii rakstīja:vecit ,lai cik dumi neizklausitos bet tavs variants ir M3poweredbygirts rakstīja:dj dzii, nekludies, man liekas ka kkads 92 gads laikam bija..
kas tad tur tads atskiras, ka tad lai es koilus dabunu virsuu..?![]()
![]()
sikak arno jauta
vai ari ir japarbuve hadene
Riga ja
,,nauda@bagatiba@ maukas,, 
nelietis
labak pastastat kas ta par egliti
pa kreisi taja fotografija 
beidz mestas tas sejinjas pec katra vaarda. lietas ko tu sauc par noslepumu, tika atklatas tiko tas mashinas tika izlaistas respektivi 20g atpakal 
...
Kaut kur redzēju ka forumā ir lietotājs Ginekologs, varbūt tagad viņam būs jauns zvana signāls
http://www.youtube.com/watch?v=0RHP66s8I2o
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Nu nez. blin, jadabun citi e36 atbalsti un tad jaskatas, manejie, kas stāv virsū ir vnk. pa resnu lai coilai uzkertu uzgriezni un amisi ir īsie ar resno štoku..
ai nu hvz..biju šokā
Mļin nixon paldies par DIY par šortšifteri, uzbliezu un ir
ai nu hvz..biju šokā
Mļin nixon paldies par DIY par šortšifteri, uzbliezu un ir
pareizak teikt 91 gada , jo 92 gada jav bija ar izsajam atsaitem ,respektivi kas vairums mums ir hadene, bet lielako ties pat 91 gada ipasniekiem jav vairums ir partaisitas uz izsajam atsaitem u.t.t lai nebutu gemars un vienkarsak vareu izveleties amortinus u.t.t bet pec 92.gada visiem vienafi atbalsti iznemot m3. Vel atskiras atbalstiem ar to augstumiem, respektivi kas ir aluminija krasa tie ir augstaki, un tie kas melba krasaa viss caur,tie zemaaki un tas no pieredzes kad mainiju koilas, un tie zemaakie ir lielaks deficiits,nav tik liela izvele ar firmaam,un ja maina tikai vienu atbalstu tad jaskatas kads ir otrs lai neatskirtospoweredbygirts rakstīja:dj dzii, nekludies, man liekas ka kkads 92 gads laikam bija..
kas tad tur tads atskiras, ka tad lai es koilus dabunu virsuu..?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kur te forumā kaut kad lasīju, ka sedanam derot kūtiņas aizmugurējās durvis ja pārmetina loga rāmi.
Bet vakar gribēju uzstūtēt sedanam kūtiņas durvju apšifkas azmugurē un izrādās shuju 5cm īsākas
un nētpas klipšu caurumi aukšdaļā pie loga. Tā ka secinājums nekas tur neder.
Bet vakar gribēju uzstūtēt sedanam kūtiņas durvju apšifkas azmugurē un izrādās shuju 5cm īsākas
un nētpas klipšu caurumi aukšdaļā pie loga. Tā ka secinājums nekas tur neder.
Sasmējos par video.Hiperaktīvais rakstīja:Kaut kur redzēju ka forumā ir lietotājs Ginekologs, varbūt tagad viņam būs jauns zvana signāls![]()
Varbuut kaads car pateikt kur var aizvest diskus uz verteshanu-vnk apsroshinaashu pret bedreem diskus ar riepaam bet vajag veerteejumu...
BMW_The Ultimate Repair Bill
Kurš no foruma biedriem ņēmās ar auto dzīšanu no anglijas un detaļu tirgošanu ? 
Škiet ka lietotājs Karrlo ņēmās ar angļiem.
Deficits tapec, ka visi e46 sedinataji tagad izperk zemos e36 atbalstusKLAVINS rakstīja:pareizak teikt 91 gada , jo 92 gada jav bija ar izsajam atsaitem ,respektivi kas vairums mums ir hadene, bet lielako ties pat 91 gada ipasniekiem jav vairums ir partaisitas uz izsajam atsaitem u.t.t lai nebutu gemars un vienkarsak vareu izveleties amortinus u.t.t bet pec 92.gada visiem vienafi atbalsti iznemot m3. Vel atskiras atbalstiem ar to augstumiem, respektivi kas ir aluminija krasa tie ir augstaki, un tie kas melba krasaa viss caur,tie zemaaki un tas no pieredzes kad mainiju koilas, un tie zemaakie ir lielaks deficiits,nav tik liela izvele ar firmaam,un ja maina tikai vienu atbalstu tad jaskatas kads ir otrs lai neatskirtospoweredbygirts rakstīja:dj dzii, nekludies, man liekas ka kkads 92 gads laikam bija..
kas tad tur tads atskiras, ka tad lai es koilus dabunu virsuu..?
TA ar engeliem un xenonu nekadigi neiziet? Ka ar melnam pahriezienu lampaam un nefunkcionejoshu stavbremzi?
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Uz visiem jautājumiem atbilde ir negatīva,jeb - nē.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Atļaušos palabot - ar eņģeļiem var, ja ir ielikti aiz stikliņa, ne priekšā! Eņģeļus atvienojot, TA viņus nemana un laiž cauri, spriežu pēc nesenā Kon4as brauciena uz TA!!c1c1s rakstīja:Uz visiem jautājumiem atbilde ir negatīva,jeb - nē.
Besi ara;D Jaaiznjemas lampas un janomaina bremzhu diski;Dc1c1s rakstīja:Uz visiem jautājumiem atbilde ir negatīva,jeb - nē.
Man vini ir iekshpusee, laikam tas manamakais, smukakais variants. Es vinus varu atvienot,bet gabaritspuldzites esmu nogriezis;DPacha rakstīja:Atļaušos palabot - ar eņģeļiem var, ja ir ielikti aiz stikliņa, ne priekšā! Eņģeļus atvienojot, TA viņus nemana un laiž cauri, spriežu pēc nesenā Kon4as brauciena uz TA!!c1c1s rakstīja:Uz visiem jautājumiem atbilde ir negatīva,jeb - nē.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 639
- 640
- 641
- 642
- 643
- …