Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 643
- 644
- 645
- 646
- 647
- …
- 2228
- chevron_right
Kāds var pastāstīt kautko par šiem spērniem? ir jēga tādus pirkt, vai tomēr pameklēt labus lietotus orģinālos?
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ory_id=829
Par cik man pašam stāv virsū Taivāņu ražojuma pr spārni, varu teikt tā - skrūvju vietas ir +/- ok, ja pati bundža bijusi bliezta, var gadīties, ka kautkas kautkur nesapas, bet viss ir labojams, vienīgais, kas maniem spārniem ir neforsi, ir tas, moldinga klipšu caurumi ir par augstu - sanāk, ka moldings neguļ tieši tajā gropē, bet tas arī ir labojams. Galvenais ir visu iekšpusi kārtīgi apstrādāt, lai nerūsē tik ātri un liekot virsū jācenšas ar varu nespiest, savādāk sanāk tādas buktes ka manAkulis rakstīja:Kāds var pastāstīt kautko par šiem spērniem? ir jēga tādus pirkt, vai tomēr pameklēt labus lietotus orģinālos?
Tad saki, ka +- ir ok un var ņemt? Bundža cik izskatās nav bijusi sista, tagadējie vienkārši baigi nopuvuši.
Un lietotus bez buktēm un ruslana grūti manliekas atrast
Un lietotus bez buktēm un ruslana grūti manliekas atrast
sveiki draugi, ir kādas idejas kādēļ auto magnetola līdz ar apgriezienu maiņu rada blakustrokšņus tumbās? kad uzgāzē ir tāda kā zumēšana, vai svilpšana, kad auto noslāpē skaņa pazūd???
Var būt kāds kur LV ir redzējis BMW Becker Traffic Pro ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
danislv rakstīja:Cilvēki, tiešām e46 salons (priekšējie un pakaļējie beņķi) der iekš e36?
Lasu te amrikāņu forumus un brīnos
priekšējos beņķus var ielikt 100%
Pastiprinātājs vai sūbis nav pieslēgts?Burns rakstīja:sveiki draugi, ir kādas idejas kādēļ auto magnetola līdz ar apgriezienu maiņu rada blakustrokšņus tumbās? kad uzgāzē ir tāda kā zumēšana, vai svilpšana, kad auto noslāpē skaņa pazūd???
Vecim audi svecvadi taisija tadus jokus, centralais vads ja pareizi atceros
Freimans Freestyle Live Forever
nav, remote vads stāv noizolēts pie maģadogMa rakstīja:Pastiprinātājs vai sūbis nav pieslēgts?Burns rakstīja:sveiki draugi, ir kādas idejas kādēļ auto magnetola līdz ar apgriezienu maiņu rada blakustrokšņus tumbās? kad uzgāzē ir tāda kā zumēšana, vai svilpšana, kad auto noslāpē skaņa pazūd???
kad autiņš nav pielaists viss ok, pieliekot veco vai drauga maģi skaņa pazūd, tikai šitas brīnums parādījās nopērkot jauno maģi
Man ir tāda pati problēma, ik pa laikam pati pazūd, tad parādās atkal utt. Joprojām neesmu sapratis, kas par lietu. Pašlaik man ir vēl jokaināka lieta - caur subi iet izpūtēja skaņa, un man nav ne mazākās sajegas, kāpēc tā ir 
tas pats, izklausās pēc irša tumbāKon4a rakstīja:Man ir tāda pati problēma, ik pa laikam pati pazūd, tad parādās atkal utt. Joprojām neesmu sapratis, kas par lietu. Pašlaik man ir vēl jokaināka lieta - caur subi iet izpūtēja skaņa, un man nav ne mazākās sajegas, kāpēc tā ir
maģis jvc
Nesaprotu kas ir ? Vitamīns ar Freimanis kā viagru izdzēruši uzēdušies. Jums darīt nav ko >?
kas par vitaminu
nejauc kaut ko
man interese ko tu tur tirgo jo pats es saku sev auto lasit kopa
kas tur nesaprotams?
pec tava apraksta varbut tikai gaisregis var saprast kas tur ir. ja netirgo tad namaldini citus
man interese ko tu tur tirgo jo pats es saku sev auto lasit kopa
kas tur nesaprotams?
pec tava apraksta varbut tikai gaisregis var saprast kas tur ir. ja netirgo tad namaldini citus
ka var uzzinat cik atrumi ir manam automatam un kas par karbu reduktoru ? jo ar 2 robu iet kaut kur lidz 110 un nafig tik gari atrumi uz 1.6 ? 
<C> Way
Tak spied lidz galam un klausies cik reizes parsledzas:Dway rakstīja:ka var uzzinat cik atrumi ir manam automatam un kas par karbu reduktoru ? jo ar 2 robu iet kaut kur lidz 110 un nafig tik gari atrumi uz 1.6 ?
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Pēdējais labojis freimanis - 08 Feb 2014, 17:16, kopā labots 1 reizi.
Number of gearsway rakstīja:ka var uzzinat cik atrumi ir manam automatam un kas par karbu reduktoru ? jo ar 2 robu iet kaut kur lidz 110 un nafig tik gari atrumi uz 1.6 ?
The number of gears in the transmision of the vehicle. 5
Top gear ratio
The gear ratio of the top gear. The gears ratio expresses the ratio between the number of teeth of the larger gear and the pinion, or simply put the ratio between the gears radiuses/diameters. E.g. the ratio of a gear with 24 teeth and a pinion with 13 teeth is 1.84:1. 1.00:1
No http://www.carinf.com/en/600048283.html
vienkarshi 2.0 bija 2 lidz 90 a sheit uz 1.6 ir ta ka draugam uz 39 lidz 110 ,un reali iet labak neka pazistamajam ar 1.6 mehaniku 
<C> Way
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 643
- 644
- 645
- 646
- 647
- …