Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 652
- 653
- 654
- 655
- 656
- …
- 2228
- chevron_right
Nevaru sagaidīt, būs bomba
vispār ticu ka tā varētu darīt, bet atkal tikai atkal no kāda konkrēta gada kad konrētā opcija ir obligāta visiem ražotājiem.
nu ar tiem jau arī var šķērēt uz nebēdu un man scorpio vecais tīri labi patikās, prikola pēc ar tādu pabraukātu pa ziemuMiroMan rakstīja:es jau tikai par sierrupiekritu,luznu par daudz...
Jaunībā nopirkām scorpi no onkuļa bez TA iznīcināšanai. Liels, smags, daudz ēd un ne sūda neiet.Ridlihs rakstīja:nu ar tiem jau arī var šķērēt uz nebēdu un man scorpio vecais tīri labi patikās, prikola pēc ar tādu pabraukātu pa ziemuMiroMan rakstīja:es jau tikai par sierrupiekritu,luznu par daudz...
ari scorpis bija...2006 gada bez tiesibam paliku un scorpis palikas mentene
bet jaa...salons miksts,liels
vsp,pirmais mans auto,neskaitot Vaz.
bet jaa...salons miksts,liels
Mēs gan 4 puikas sametāmies pa 60Ls un pa 250Ls nopirkām. Adernalīns pietika 4 dienām 
Mož labāk uz matēmatikas stundām vajadzēja iet?

Gan jau teiks, ka nokaulēja čiriku. 
nu nu, 3litrīgais gāja labi diezganRudziņš rakstīja:Jaunībā nopirkām scorpi no onkuļa bez TA iznīcināšanai. Liels, smags, daudz ēd un ne sūda neiet.Ridlihs rakstīja:nu ar tiem jau arī var šķērēt uz nebēdu un man scorpio vecais tīri labi patikās, prikola pēc ar tādu pabraukātu pa ziemuMiroMan rakstīja:es jau tikai par sierrupiekritu,luznu par daudz...
kurš Vaz bija?MiroMan rakstīja:ari scorpis bija...2006 gada bez tiesibam paliku un scorpis palikas mentene![]()
bet jaa...salons miksts,lielsvsp,pirmais mans auto,neskaitot Vaz.
Rudziņš rakstīja:Mēs gan 4 puikas sametāmies pa 60Ls un pa 250Ls nopirkām. Adernalīns pietika 4 dienām
Nu ko jūs tik neattapīgi
vairaki pat...2101,tad itali dabuju 21011,kuram luka bija
pedejais 2103,nolikas uz jumta latgale
tie bija laiki...tumbas no muzikala centra,kaut kadas sporta stures,opela kresli
tad vardu drifts pat nezinaju...merijamies,kurs uz gruntenes nostaves ilgak 
bilžu jau nav ? 
siemens a10 vai 3310 nebijaa kamerasRidlihs rakstīja:bilžu jau nav ?
slinkums video liet youtuba,ka pa plavam sis gaja 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kad zigs aizgaja tolmeta,tad par snab pudeli dabuts tika ari sis...
mums bija sarkans piecītis ar kuru ar senci uz mežu braucām
tad jājām ford granada(ēda 25 litru uz sotaku jo kaut kas psc beigās bija
), kaut kadu mersi, skorpis bija pa vidam, auģiki, opel ascona 
šītāds bija vēl dažus gatus atpakaļ sencim, nokaut nevarējām, līdz nodega elektronika kaut kāda, aizvedām uz tolmetu un atstajām 
Baložos pagaidām vēl. Lauki ir Salacgrīvā . Redzēts, kur tad?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 652
- 653
- 654
- 655
- 656
- …
- 2228