Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 682
- 683
- 684
- 685
- 686
- …
- 2228
- chevron_right
Rolands rakstīja:Bet tu pa to gaisu,kad jāmaina,sadirsi?
nu ne takRolands rakstīja:Bet tu pa to gaisu,kad jāmaina,sadirsi?
Dj_Zii rakstīja:ciprusatbildot uz tavu postu iekš hapo topika
![]()
iepriekseja firma mums bija auto parka x6 3,0 d,x3 3.0 d .Range Rover Sport hose 2.7 d un ari lexus gs 450h
no tam visam masinam lielaka apkopes suma bija .Range Rover Sport hose 2.7 kas pietuvinas tavi nosauktai 1k euro menesi bet tas bija pa 4 menešiem range jo šefs ar to auto mauca ikdienaun to tikai tapec ka tur ir brembo 12 cilindru disku bremzes
![]()
protams viniem ari patika mainit slotinas pa 74 ls gabala
![]()
atbildu par saviem vardiem
q7 3.0d 6meneshu laika 17k remontos(dzineja mainja utt)
q7 4.2 4 meneshu laika 10k ls dzineja blokam rupnicas defekts un karbai sulojosh saljnjiks
lai saljnjiku nomainitu,dzinejs jacelj araa un tas maksaa 1.5k ls
x6 atgazes filtrs plus dachiks 700ls
nu es neizzizhuciparus no pirksta
visas mashinas labakajam draugam pieder
ar kompatu pa brugji
dazus gadus atpakal vienam polim darbaa lika uzpumpet treilerim riepas. pectam braucam un saka pa vienai spragt augshaa. tris uzspraga, parbaudot ceturto, 8bar
vinam konkreti paveicas ka pats ar kadu spragstoshu stremeli nedabuja pa zobiem, pumpejot 
...
bet pa zobiem tak beigās dabuja?Armando rakstīja:dazus gadus atpakal vienam polim darbaa lika uzpumpet treilerim riepas. pectam braucam un saka pa vienai spragt augshaa. tris uzspraga, parbaudot ceturto, 8barvinam konkreti paveicas ka pats ar kadu spragstoshu stremeli nedabuja pa zobiem, pumpejot
vecit ja vini pirka jaunas salona un dilers to nedarija pec garantijas tad vinus smagi apisacipruss18 rakstīja:Dj_Zii rakstīja:ciprusatbildot uz tavu postu iekš hapo topika
![]()
iepriekseja firma mums bija auto parka x6 3,0 d,x3 3.0 d .Range Rover Sport hose 2.7 d un ari lexus gs 450h
no tam visam masinam lielaka apkopes suma bija .Range Rover Sport hose 2.7 kas pietuvinas tavi nosauktai 1k euro menesi bet tas bija pa 4 menešiem range jo šefs ar to auto mauca ikdienaun to tikai tapec ka tur ir brembo 12 cilindru disku bremzes
![]()
protams viniem ari patika mainit slotinas pa 74 ls gabala
![]()
atbildu par saviem vardiem
q7 3.0d 6meneshu laika 17k remontos(dzineja mainja utt)
q7 4.2 4 meneshu laika 10k ls dzineja blokam rupnicas defekts un karbai sulojosh saljnjiks
lai saljnjiku nomainitu,dzinejs jacelj araa un tas maksaa 1.5k ls
x6 atgazes filtrs plus dachiks 700ls
nu es neizzizhuciparus no pirksta
visas mashinas labakajam draugam pieder
jo pazinam ar x5 bija problemas ar dzineju pie 30k dzineju bm auto nomainija pa velti
par moler auto nemacešu komentet tev nav bijusi saskarsme
ps: ciprus un tu atškir vardu apkopes un neparedzeti remonti
filtru mainja nav neparedzeets remonts:D
un garantijas bija beigushaas
un garantijas bija beigushaas
ar kompatu pa brugji
labi kungi man ir jaizbrauc pars aķi jaizved 
Hey hey hey hey!
Paklau, kādam nav kāda zināšana/ideja kur varētu šitos dabūt? orģinālos par normālu ciparu (nē paldies, 300 euro neder) vai aftermarketu vai pasūtīt par normālu ciparu no stikšķiedras u.t.t. ? Esmu mazliet izmisumā jau ar meklēšanu.. Tas ir GT spoilera starplikas lai no zemā gt wing'a uztaisītu par augsto.. Ja kāds var - lūdzu palīdziet!

Paklau, kādam nav kāda zināšana/ideja kur varētu šitos dabūt? orģinālos par normālu ciparu (nē paldies, 300 euro neder) vai aftermarketu vai pasūtīt par normālu ciparu no stikšķiedras u.t.t. ? Esmu mazliet izmisumā jau ar meklēšanu.. Tas ir GT spoilera starplikas lai no zemā gt wing'a uztaisītu par augsto.. Ja kāds var - lūdzu palīdziet!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
vis kas saistās ar gt labi maksā. Priekšējie OEM spliteri ar labi maksā
Makrofelx + špaketls + krāsa
ps. tā alus dzeršana jau sāk apnikt.
ps. tā alus dzeršana jau sāk apnikt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vecīt, ja atradīsi tās starplikas un būs Tev LTW Wings, pats personīgi pasniegšu Tev cepumu paku. 
Es ceru ,ka Tu saproti cik taa shtelle ir reta un kuram katram vinja nav pieejama ...tapeec ``normaala`` cena attieciba pret to statusu ir visai nereals jedziens !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
realoem man kaut kā viņu nemaz neizdodas pēc koda atrast tā ka nebrīnos, ka viņas nemaz vairs nav pieejamas ari par tiem 300 eur
e36 formula 
150 eur ir izsoles sākums un tas nav oriģināls
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 682
- 683
- 684
- 685
- 686