Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 683
- 684
- 685
- 686
- 687
- …
- 2228
- chevron_right
vāciski tak rakstits ka nav
tajā ābrama lapā rakstīts ka tie sū pie viņiem maksā 139 dolārus
http://www.abrahamsmotorsport.com/e36.html
http://www.abrahamsmotorsport.com/e36.html
Neesi gan vienīgaiscipruss18 rakstīja:man vienigajam liekas,ka izskatas drausmigi??
Kā man patīk ka cipruss vienmer pieraksta - vai man vienīgajam liekas ka izskatās slikti/drausmīgi u.t.t. Čill vecais. Daram ko gribam. Man patīk. gribu redzēt dzīvē kā izskatīsies. Nemīz karstu par to :)
Karlo - zinu ka ir retums un maksā tik cik maksā, bet es nemīžu karstu par to ka būs apakšā uzspiests BMW un par to netaisos maksāt 4x vairāk. eparts ir viņi, bet maksā 300 euro - piedod atvaino, bet par diviem plastmasa sūdiem nemaksāšu tādu ciparu.
Es jau zināju ka būs šāda reakcija un bļaus cik drausmīgi.
Karlo - zinu ka ir retums un maksā tik cik maksā, bet es nemīžu karstu par to ka būs apakšā uzspiests BMW un par to netaisos maksāt 4x vairāk. eparts ir viņi, bet maksā 300 euro - piedod atvaino, bet par diviem plastmasa sūdiem nemaksāšu tādu ciparu.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
tas ka eparts rāda cenu nenozīmē ka viņi ir pieejami.
Aduks rakstīja:Kā man patīk ka cipruss vienmer pieraksta - vai man vienīgajam liekas ka izskatās slikti/drausmīgi u.t.t. Čill vecais. Daram ko gribam. Man patīk. gribu redzēt dzīvē kā izskatīsies. Nemīz karstu par to :)
man reti liekas un kkas nepatiik
es mizhu karstu tikai par saviem diskiem
ar kompatu pa brugji
Jebaķ, HAPO topika pēdējās 2 lapas var pārcelt uz prikoliem 
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Kāpēc mani? Ko tu man piepisies?
Izskatās, ka man ir jauna grūpija, kas atbild uz visiem maniem postiem 
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Lai vai kā, es neuzskatu, ka faktā, ka man labāk patīk kopti auto un es ne-
uz nolaistiem "kapļiem" kuriem katru defektu sauc par "piedūrienu" ir kkas nosodāms.
Un no kurienes tev tādi spriedumi par mani? Tipa dzīvoju pie mammas, nevaru atļauties m3 utt. Wtf dude?
Par M3 budžetu manuprāt ir labāki auto ko iegādāties.
Un no kurienes tev tādi spriedumi par mani? Tipa dzīvoju pie mammas, nevaru atļauties m3 utt. Wtf dude?
Par M3 budžetu manuprāt ir labāki auto ko iegādāties.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tak cipruss blociņā pieraksta visus, kuri viņu kādreiz aizskar, lai pēc tam atbildētu uz katru postu
Iebrien feisbukā labāk
Iebrien feisbukā labāk
Bļe es arī tiešām nesaprotu kur ir tas ''mēmais piedūriens'' taj miskastei uz ratiem. Ja es strādātu apskatē un man tāds iebrauktu iekšā, es uzreiz ieliktu 3, jo auto ir aprīkots ar buferi, kurš apdraud braukšanu uz ruļļiem, a v drug ieraujas ķēde ruļļos un uzrauj visu nahuj gaisā?
lohiem lohu problēmas!
hancels rakstīja:Bļe es arī tiešām nesaprotu kur ir tas ''mēmais piedūriens'' taj miskastei uz ratiem. Ja es strādātu apskatē un man tāds iebrauktu iekšā, es uzreiz ieliktu 3, jo auto ir aprīkots ar buferi, kurš apdraud braukšanu uz ruļļiem, a v drug ieraujas ķēde ruļļos un uzrauj visu nahuj gaisā?
par ko Tu tagad runaa???
ar kompatu pa brugji
par HAPO e36! :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 683
- 684
- 685
- 686