Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 684
- 685
- 686
- 687
- 688
- …
- 2228
- chevron_right
es neko nesaku,a ja lambo vai ferrari iebrauc???tie ari uz ruljiem netiek 
ar kompatu pa brugji
Tiem arī 3, a ja nu iekarās kādā bedrē vēl ? 
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Padomājiet kādu sūdu un kurā caurumā jūs stumdat! Kas tik skaists ir ķēdē, kura karājas pie bufera?
Visnelogiskakais cepiens shinii juniversaa 
Es to auto sen neesmu sapratis un nesapratiishu ,ja ir stils ,tad zaagje nah pusjumtu nost ,uzliec diskus pa pusotru paku ,partaisi hadeni un virsbuve lai lanzheroni atrodas zemak par bedreem un voualaaa ...ja nee ,tad labak braukt ar stoku ...tas ir tas pats ,kas 1.6 rajonchegu aparaats ar Latvian Drift uzlimem un nummuriem uz saaniem !
Es to auto sen neesmu sapratis un nesapratiishu ,ja ir stils ,tad zaagje nah pusjumtu nost ,uzliec diskus pa pusotru paku ,partaisi hadeni un virsbuve lai lanzheroni atrodas zemak par bedreem un voualaaa ...ja nee ,tad labak braukt ar stoku ...tas ir tas pats ,kas 1.6 rajonchegu aparaats ar Latvian Drift uzlimem un nummuriem uz saaniem !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
cik ir 43 000 rubļi eināros!?
kāds pārpostējis manu sludekli!
http://www.avito.ru/sankt-peterburg/zap ... _279541066
kāds pārpostējis manu sludekli!
http://www.avito.ru/sankt-peterburg/zap ... _279541066
nē , nē, noskaidroju ka ir pieejami un dabonami, bet nu mazliet par sāļu tā cena..yanks rakstīja:tas ka eparts rāda cenu nenozīmē ka viņi ir pieejami.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Tur jau tā lieta. Imho rat-stylā kruti un dārgi (nu tipa stulbi pēc cenas mērīt, bet nu random r15 sets pa 80ls tur nekādi neiet kopā) diski tāpat kā dzinējs ar daudz powaaaaar ir tieši tikpat būtiska sastāvdaļa kā norūsinātas detaļas.Karrlo rakstīja:Visnelogiskakais cepiens shinii juniversaa
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nē nu tā kā tas ir mazākais ar ko e36 tika aprīkots no rūpnicas, tad protams, r15 ir ahujena! seviški ar zemprofila riepām!zuze91 rakstīja:Ā tagat arī r15 vairs nav izmērs ?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Varbut tulit visi aizstaavji nodirsiis mani ,bet reaali ,dazbrid liekas ,ka Letinjiem rat-styles nozime ,ka nav isti lidzeklu ar ko sataisiit/uzcelt normali savu auto un tad aiziet ``ai poh ,pisiishu autinju ratStaelaa`` ,savaakshu kraamus no kambara ,aizmauksu liidz oopim peec jumta bagaznieka un uzstuukjeeshu vecmammas gurkjuburkas un kolhoza laika koferi ,tam visam plusaa tak visi zinam ,ka kvillera ir pleeve pa divi lati un depo var nopirkt cheap shit fleksha ripas pa triiisnt santjuki un paris balonchegi ! Izmaksas ~15ls materiali un 15ls bendzhuks lidz laukiem un nu man ir gatavs vaagjis ratstailaa !
Ok ,aizrunaajos - teeja dziest
Ok ,aizrunaajos - teeja dziest
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Liels +1 karrlo. man ar liekas ka ar kko tādu sāk pie mums nodarboties kad lamata vairs nav glābjama.
Man ar ir pāris individālas buktas un rūsas pleķīši
Man ar ir pāris individālas buktas un rūsas pleķīši
Labs! Vismaz kaut kas citādāks!yanks rakstīja:Man ar ir pāris individālas buktas un rūsas pleķīši
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
tik precīzi, ka precīzāk vairs nevar būtKarrlo rakstīja: Letinjiem rat-styles nozime ,ka nav isti lidzeklu ar ko sataisiit/uzcelt normali savu auto un tad aiziet ``ai poh ,pisiishu autinju ratStaelaa``
šajā valstī ''rat-style'' un tolmet-style varētu būt sinonīmi
ir dzirdēts ka zuze esot šo stilu LV aizsācis ar pāris caurumiem grīdā 
Nu nevajag zāģēt atsperes līdz r15 ir par mazu.ch. rakstīja:nē nu tā kā tas ir mazākais ar ko e36 tika aprīkots no rūpnicas, tad protams, r15 ir ahujena! seviški ar zemprofila riepām!zuze91 rakstīja:Ā tagat arī r15 vairs nav izmērs ?
Yanks noteikti. To vien daru kā borēju grīdā caurumus un ar fleksi rauju krāsu nost un braucu bez amortizātoriem un atsperēm.
Pēdējais labojis ValtersZ - 24 Feb 2014, 22:32, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Biju palaidis garām to "HAPO" topiku
download/file.php?id=24883
Nu jebaķ kanjom, KAS IR JĀKURĪ ????
download/file.php?id=24883
Nu jebaķ kanjom, KAS IR JĀKURĪ ????
zuze91 rakstīja:Nu nevajag zāģēt atsperes līdz r15 ir par mazu.ch. rakstīja:nē nu tā kā tas ir mazākais ar ko e36 tika aprīkots no rūpnicas, tad protams, r15 ir ahujena! seviški ar zemprofila riepām!zuze91 rakstīja:Ā tagat arī r15 vairs nav izmērs ?
Yanks noteikti. To vien daru kā borēju grīdā caurumus un ar fleksi rauju krāsu nost un braucu bez amortizātoriem un atsperēm.
zuze91 rakstīja:Braukt bez amartizatoriem ir tas pats kas gulēt ar gādīgu suni kuram vajag. To vienkārši nedara,bet ka dzīve reizēm sanāk tad tā ir jādara. Nevienam neiesaku !
Šamējam gurķi apēsti un koferis aizdots brālēnam uz UK. Tāpēc paņēma no kaimiņa 200 L mucu, kas stāvēja pie siltumnīcas. 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gribu redzēt ko Jūs darītu situācijā kad abas amartiņu skrūves lejā nolūst un tuvākais bmw šrots ir vismaz 100km attālumā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 684
- 685
- 686
- 687
- 688
- …