Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 687
- 688
- 689
- 690
- 691
- …
- 2228
- chevron_right
par placi nezinu.... tad laikam tas arī biji Tu kurš tirgoja pa lēto 
Skaidrs, es klusēšu un vispār te neko nerakstīšu, jo šobrīd pašam vispār nav auto.mikelsons rakstīja:Šobrīd forumā ir kādi 2 vai 3 tip-top autiņi, kuru viedokli varētu ņemt vērā, nesaprotu par ko pārējies cepas)
Par to pļūtīšanu - man arī ir ko teikt par daudziem auto, bet es labāk to negatīvismu paturu pie sevis, lai nekurinātu naidu te forumā...
taisnība tas čuvaks...mans draugs.. tiesības papisa, braucot dzērumā, bet pie viņa vēl autiņš, tāpēc nesteidzas ar celšanu augšā 
nē droši spļauj laukā, vismaz ir vakaros ko lasīt, a to parasti ieej e36 ik pa liakam un nekā jaunaNixon rakstīja:Skaidrs, es klusēšu un vispār te neko nerakstīšu, jo šobrīd pašam vispār nav auto.mikelsons rakstīja:Šobrīd forumā ir kādi 2 vai 3 tip-top autiņi, kuru viedokli varētu ņemt vērā, nesaprotu par ko pārējies cepas)![]()
Par to pļūtīšanu - man arī ir ko teikt par daudziem auto, bet es labāk to negatīvismu paturu pie sevis, lai nekurinātu naidu te forumā...Tā vietā es kādā citā topikā ierakstu kautko pozitīvu.
un rezultātā visiem liekas ka visiem vis patīk 
'Ridlihs rakstīja:Kas ir Kobrra kupeja?ch. rakstīja:Imho vienīgais e36 kas ar rūsinātām daļām izskatās labi, ir/bija Kobrra kupeja. Bet tur viss bija labi ar klīrensu, diskiem un visu pārējo.
Pardon, Kobreti viņam te niks.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Es tirgoju pa 800, laikam. :shura:Ridlihs rakstīja:par placi nezinu.... tad laikam tas arī biji Tu kurš tirgoja pa lēto
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
šitais vismaz pēc šīs bildes spriežot ir kopts.
Problēma ir tur, ka daudzi savu negatīvo viedokli, kurš ir balstīts tikai un vienīgi uz paša rakstītāja subjektīvi novērotiem faktu kopumiem, kas veidojuši viņa mākslinieciskās izaugsmes virzienu, nespēj izteikt formā, kas būtu pieņemama sākotnējā teksta autora identiskā veidā radītu faktu kopumu atbilstošajām ētiskajām normām... 
un tagad latviski dzejniekmarux rakstīja:Problēma ir tur, ka daudzi savu negatīvo viedokli, kurš ir balstīts tikai un vienīgi uz paša rakstītāja subjektīvi novērotiem faktu kopumiem, kas veidojuši viņa mākslinieciskās izaugsmes virzienu, nespēj izteikt formā, kas būtu pieņemama sākotnējā teksta autora identiskā veidā radītu faktu kopumu atbilstošajām ētiskajām normām...
Tak tā vienmēr ir.
Cik cilvēku - tik viedokļu.
un viens gudrs cilvēks teica - jo dažadāki īpatņi jo lielāka iespēja sugai izdzīvot.
Redz
No vienas puses jā ir kaifs skatīties uz nolaizītiem un izlaizītiem izstādes auto,bet no otras puses viņš ir tikai izlaizīts un nolaizīts un tur neko citu nepadarīs. A tur pretī gaterim var iet uz abām pusēm (uz labo un slikto). Personīgi nepatīk tie wannabyM3. Nu ja nav tad nav. Ko tur mānīt vai izlikties.
Par tiem baloniem un džipiem- visi nedzīvo bruģētā Jūrmalā kur viss ir gluds un līdzens. ir vietas kur braucot ar bmw uz tewis skatās kā debīlu jo redz ar BMW nevar izbraukt tur kur ar FWD var. Man piemēram ir reāls meža ceļš . Ja es laistu lejā līdz karterim es mājās netiktu.
Tas HoodieBro ex auto man idejiski patika. Attieksme pret viņu gan nē.
un viens gudrs cilvēks teica - jo dažadāki īpatņi jo lielāka iespēja sugai izdzīvot.
Redz
No vienas puses jā ir kaifs skatīties uz nolaizītiem un izlaizītiem izstādes auto,bet no otras puses viņš ir tikai izlaizīts un nolaizīts un tur neko citu nepadarīs. A tur pretī gaterim var iet uz abām pusēm (uz labo un slikto). Personīgi nepatīk tie wannabyM3. Nu ja nav tad nav. Ko tur mānīt vai izlikties.
Par tiem baloniem un džipiem- visi nedzīvo bruģētā Jūrmalā kur viss ir gluds un līdzens. ir vietas kur braucot ar bmw uz tewis skatās kā debīlu jo redz ar BMW nevar izbraukt tur kur ar FWD var. Man piemēram ir reāls meža ceļš . Ja es laistu lejā līdz karterim es mājās netiktu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Rūsainus jums sapņus 
Ja tev kaut kas nepatīk, nevajag teikt "ej dir**t", bet gan "mans skatījums uz konkrēto problēmas risinājumu pie dotajiem apstākļiem īsti nesakrīt ar jūsējo, ser" vai arī "šajā gadījumā mūsu domu lidojumu vektoriālie virzieni ir absolūti diametrāli pretēji"...mikelsons rakstīja:un tagad latviski dzejniekmarux rakstīja:Problēma ir tur, ka daudzi savu negatīvo viedokli, kurš ir balstīts tikai un vienīgi uz paša rakstītāja subjektīvi novērotiem faktu kopumiem, kas veidojuši viņa mākslinieciskās izaugsmes virzienu, nespēj izteikt formā, kas būtu pieņemama sākotnējā teksta autora identiskā veidā radītu faktu kopumu atbilstošajām ētiskajām normām...![]()
vai nemarux rakstīja:Ja tev kaut kas nepatīk, nevajag teikt "ej dir**t", bet gan "mans skatījums uz konkrēto problēmas risinājumu pie dotajiem apstākļiem īsti nesakrīt ar jūsējo, ser" vai arī "šajā gadījumā mūsu domu lidojumu vektoriālie virzieni ir absolūti diametrāli pretēji"...mikelsons rakstīja:un tagad latviski dzejniekmarux rakstīja:Problēma ir tur, ka daudzi savu negatīvo viedokli, kurš ir balstīts tikai un vienīgi uz paša rakstītāja subjektīvi novērotiem faktu kopumiem, kas veidojuši viņa mākslinieciskās izaugsmes virzienu, nespēj izteikt formā, kas būtu pieņemama sākotnējā teksta autora identiskā veidā radītu faktu kopumu atbilstošajām ētiskajām normām...![]()
zuze91 rakstīja:Tak tā vienmēr ir.
Redz
Nu tak rekur ieķer šito, kā reiz atlaides tūlīt būs
http://www.bmw-bmauto.lv/lv_dl/bmauto_l ... index.html
Ridlihs rakstīja:
Nu tak rekur ieķer šito, kā reiz atlaides tūlīt būs![]()
http://www.bmw-bmauto.lv/lv_dl/bmauto_l ... index.html
nu..nieri nopārdod, 2 tādus varēsi paņemt
marux, zelta vārdi
Un Nixon ir reāls piemērs, kā jāuzvedas normālam cilvēkam
Prieks, ka tādi cilvēki vēl ir saglabājušies!
Uzsita literatūras skolotājumarux rakstīja:Problēma ir tur, ka daudzi savu negatīvo viedokli, kurš ir balstīts tikai un vienīgi uz paša rakstītāja subjektīvi novērotiem faktu kopumiem, kas veidojuši viņa mākslinieciskās izaugsmes virzienu, nespēj izteikt formā, kas būtu pieņemama sākotnējā teksta autora identiskā veidā radītu faktu kopumu atbilstošajām ētiskajām normām...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 687
- 688
- 689
- 690
- 691
- …
- 2228