Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 688
- 689
- 690
- 691
- 692
- …
- 2228
- chevron_right
aha un pēc laika visādu slapjo sapņu un šrotu atrādīšana sāks kļut par normu. Rezultātā nenormāls skaities pats jo tev nepatīk kaut kādi šroti ar golfa lūpām. Tās golfa lūpas jau sierrām stutēja virsū un tagad jau ir uz šjieni pārmetušies.dogMa rakstīja:marux, zelta vārdiUn Nixon ir reāls piemērs, kā jāuzvedas normālam cilvēkam
Prieks, ka tādi cilvēki vēl ir saglabājušies!
Lai jau liek, visādi nestandarta risinājumi vai tad skaitās slikti? Galvenais, lai pilda funkciju. Es nerunāju par žiguļu haubēm u.t.t. 
starp nestandarta risinājumu un šrotu tomēr ir kaut kāda robeža. kaut vai tās pašas zāģētās atsperes
nu kā tur kaut kas e36 gadījumā var turēties savās vietās. nevajag labot to kas darbojās...
Piekrītu.
Bet tu pamēģini kādam tāda te kaut ko pārmest. Saskries hipsteri un mēģinās tevi noēst 
Pff, man rokās ir ieroči 
Ev ev kas tev ir pret zagetam atsperem?yanks rakstīja:starp nestandarta risinājumu un šrotu tomēr ir kaut kāda robeža. kaut vai tās pašas zāģētās atsperesnu kā tur kaut kas e36 gadījumā var turēties savās vietās. nevajag labot to kas darbojās...
man liekas, ka es visu jau tajā teikumā paskaidroju, bet tu jau drošvien beidzi lasīt pie vietas kur pieminētas atsperes 
Te ātrāk dzēšs visu nekā es vispar ko uzspeju izlasītyanks rakstīja:man liekas, ka es visu jau tajā teikumā paskaidroju, bet tu jau drošvien beidzi lasīt pie vietas kur pieminētas atsperes
vēlviens ātrlasītājs.
Šajā topikā man liekas, ka neko nedzēš
yanks rakstīja:vēlviens ātrlasītājs.
mhm. Pēc 5dienas nerakstu, nelasu ipaši neko
1. martsunider rakstīja:Čau :) no kura datuma varu likt vasaras riepas?
BMW Motorsport International
1marts, bet nu es vel labāk nesteigtosunider rakstīja:Čau :) no kura datuma varu likt vasaras riepas?
sācies pavasaris 
Kad var sakt berzu sulas tecinat? Sala ta vairs nav!
Freimans Freestyle Live Forever
Bērzu sulas var sākt tecināt uzreiz kā zeme atsalusi,konkrēti kā kurā vietā cik ātri tas notiek. Tagad Kļavu sula līst ar spaiņiem. 
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Nuuu tas jā, tik cik tā garda būs, vel zem jautajuma :)c1c1s rakstīja:Bērzu sulas var sākt tecināt uzreiz kā zeme atsalusi,konkrēti kā kurā vietā cik ātri tas notiek. Tagad Kļavu sula līst ar spaiņiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 688
- 689
- 690
- 691
- 692
- …
- 2228