Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 697
- 698
- 699
- 700
- 701
- …
- 2228
- chevron_right
Klau, kādam nav info kas tas par bamperu ir?
Zinu, ka daudzi kliegs, ka šķūnis, bet man ieinteresēja, interesants risinājums
Tas ir stock FL bamperis ar k.kādu monstrīgo lūpu vai vispār samoģelkins? Man reali patīk
Laika ziņas vēl sola sniegu...mainīt riepas vai nemainīt? Tāds ir jautājums 
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Kā jau agnis teica, Schnitzer, bet es jau diezgan ilgi tādu meklēju un kautkā nesanāk nekur atrast. Latvijā var dabūt tikai lūpu, kuru pieaudzējot izskatītos +- tā, bet atskirība tāpat būtu manāma, tapēc īsti negribu ņemt lūpu.
Agnis rakstīja:Ac schnitzer
Super, paldies, jādodas meklējumos, un ja atradīšu kādu parīti kādā šķūnī noslēptu kautkur kalnu kotedžā (par cik UK bieži visādus labumus šķūņos un mežos atrod) padosu ziņugreen garage rakstīja:Kā jau agnis teica, Schnitzer, bet es jau diezgan ilgi tādu meklēju un kautkā nesanāk nekur atrast. Latvijā var dabūt tikai lūpu, kuru pieaudzējot izskatītos +- tā, bet atskirība tāpat būtu manāma, tapēc īsti negribu ņemt lūpu.Ja uzzini kur šo var iegādāties, padod arī man ziņu.
uk, esmu riteni atradis grāvī 
Kāds Andrejsalā būvē kko interesantu, te pirms pāris minūtēm e36 ar tīri paskaļu blowoffu sazīmeja nullītes.... 
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nu tos tu arī Latvijā Jāņu rītā vari atrastRudziņš rakstīja:uk, esmu riteni atradis grāvī
chomam tads buferis oem metajas skunitiKon4a rakstīja:Agnis rakstīja:Ac schnitzerSuper, paldies, jādodas meklējumos, un ja atradīšu kādu parīti kādā šķūnī noslēptu kautkur kalnu kotedžā (par cik UK bieži visādus labumus šķūņos un mežos atrod) padosu ziņugreen garage rakstīja:Kā jau agnis teica, Schnitzer, bet es jau diezgan ilgi tādu meklēju un kautkā nesanāk nekur atrast. Latvijā var dabūt tikai lūpu, kuru pieaudzējot izskatītos +- tā, bet atskirība tāpat būtu manāma, tapēc īsti negribu ņemt lūpu.Ja uzzini kur šo var iegādāties, padod arī man ziņu.
Dod čoma kontaktus un saki, ka ir pircējs 
Viens sludinājumos tirgo torpēdas resti

Tā torpēdas reste, zin tā kā haizivij žaunas labākai aerodinamikai 
nezin kāds, kā iizskatītos gaišā salonā melni sēdekļi ? Pretīgi, ne? Varbūt kādam bilde pat ir 
Pirms divām dienām izdega spuldzīte tuvajam, līdz šim nebiju vispār pievērsis uzmanību priekšas lampām, un tad pārsteigums. Šitādi brīnumi tikai kompaktiem nāk?
tur tiešām vairs nekas nejaucas cik saprotu un jāmaina ir visa spuldze ar visu plastmasu.
Kur vēl tādu nopirkt? vajadzēs izbraukt pa rezerves daļu veikaliem, jo benzīntanku darbinieki tādu nekad neesot redzējuši.
Kur vēl tādu nopirkt? vajadzēs izbraukt pa rezerves daļu veikaliem, jo benzīntanku darbinieki tādu nekad neesot redzējuši.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kāds varbūt zin bezmaksas stāvietu Tallinas, K. Barona ielu krustojuma tuvumā?
HB4 SPULDZE.green garage rakstīja:Pirms divām dienām izdega spuldzīte tuvajam, līdz šim nebiju vispār pievērsis uzmanību priekšas lampām, un tad pārsteigums. Šitādi brīnumi tikai kompaktiem nāk?tur tiešām vairs nekas nejaucas cik saprotu un jāmaina ir visa spuldze ar visu plastmasu.
![]()
ee kur palika kārbas pārejas tēma?
skatos. ka powerā iet jautri
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... 32&start=0
skatos. ka powerā iet jautri
Kas tā par lietu ka sēdinātu auto forumā nevar dzinēja aisargpannu pārdot? 
jo tad auto kļūst vel zemāks
P.S. vari man atsūti bildi uz PM, paskatīšos kas un kā moš paņmešu
P.S. vari man atsūti bildi uz PM, paskatīšos kas un kā moš paņmešu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 697
- 698
- 699
- 700