Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 701
- 702
- 703
- 704
- 705
- …
- 2228
- chevron_right
dogMa rakstīja:Pavisam īsi. Dzēšu arī biedru, "lojālu" personu postus, ja tie ir nevietā.
Par topikiem - tie reti tiek dzēsti. Par Ukrainu - tiem, kam interesē, lai raksta, lasa. Es to topiku vispār nelasu, līdz ar to arī neadministrēju.
Ja viss būtu, kā es gribu, bazara sadaļa nebūtu
Neliec man meklēt postus, kur tu nonāc pretrunā ar sevis teikto .
Droši
Vismaz būs kāda kaut cik prātīga nodarbe svētdienas vakarā.
Netaisos ar tevi te cīnīties.dogMa rakstīja:DrošiVismaz būs kāda kaut cik prātīga nodarbe svētdienas vakarā.
Gudrākais piekāpjas 
Bet neklūpat visi man virsū. Ne es vienīgais admins/moderis. Nesekoju līdzi katra modera darbībām. Kā arī, ne vienmēr es izdaru pareizus lēmumus, esmu tikai debīls cilvēks ar admina privilēģijām
Es vispār vēlētos, ka nevajadzētu tādu sugu kā moderi, bet cilvēki paši rada tādu vidi, kura ir jākopj.
Bet neklūpat visi man virsū. Ne es vienīgais admins/moderis. Nesekoju līdzi katra modera darbībām. Kā arī, ne vienmēr es izdaru pareizus lēmumus, esmu tikai debīls cilvēks ar admina privilēģijām
Es vispār vēlētos, ka nevajadzētu tādu sugu kā moderi, bet cilvēki paši rada tādu vidi, kura ir jākopj.
Sveiki, nezināju kur lai lieku savu postu, tpc to liksu seit
tātad, pirms kāda laika, kad vel voss bija aktivs, izlemu ari doties tur, pavizinajos, iepatikas un aizravos pa daudz, un sekas sekojošas - pa daudz sametos un skaisti ar kreiso sparnu ieslideju kokos kas bija pa vidu
gribētu dzirdetu jūsu viedokli, metināt un meigināt dabūt atpakaļ ģeometriju vai vnk laist pa daļām?
tātad, pirms kāda laika, kad vel voss bija aktivs, izlemu ari doties tur, pavizinajos, iepatikas un aizravos pa daudz, un sekas sekojošas - pa daudz sametos un skaisti ar kreiso sparnu ieslideju kokos kas bija pa vidu
gribētu dzirdetu jūsu viedokli, metināt un meigināt dabūt atpakaļ ģeometriju vai vnk laist pa daļām?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Taisāms...
Bet tas Tev jāizlemj pašam, vai ir to vērts.
Ja bundža laba, tad to, protams, var darīt.
viss atkarigs kadaa stavoklii ir parejais auto!cuvaksarbmw rakstīja:Sveiki, nezināju kur lai lieku savu postu, tpc to liksu seit![]()
tātad, pirms kāda laika, kad vel voss bija aktivs, izlemu ari doties tur, pavizinajos, iepatikas un aizravos pa daudz, un sekas sekojošas - pa daudz sametos un skaisti ar kreiso sparnu ieslideju kokos kas bija pa vidu![]()
...
Uz detaļām ies 316 compacts,rīt būs bildes.
sveiki ir tads jautajms , kur var labak meklet sparunu preiks turinga , atradu tadu jok auto dalas bet liekas ka ir kinas razots, varbut varat ko ieteikt
Diskiem kanti vares uzpulet ari tad, ja tur bus kraasa virsu? Sakuma nonjemsies krasa un tad pulesies?
Un, diskus labak izvalcet pirms vai pec krasosanas?
Sent from my HUAWEI P6-U06
Un, diskus labak izvalcet pirms vai pec krasosanas?
valcet viennozimigi pirms, lai var pieslipet ja kads bojajumins rodas, un uzpuleties ta uzpulesies, tik tu lidz nakamajiem ziemzsvetkiem to darisi, kraasa vislaik aizkakas smilspapirus
...
Okey, paldies, tatad jamaina planus nedaudz:)Armando rakstīja:valcet viennozimigi pirms, lai var pieslipet ja kads bojajumins rodas, un uzpuleties ta uzpulesies, tik tu lidz nakamajiem ziemzsvetkiem to darisi, kraasa vislaik aizkakas smilspapirus
budža nav no tam labakajām, un cik tas varetu izmaksāt? ar detaļam kopā?Nixon rakstīja:Taisāms...Bet tas Tev jāizlemj pašam, vai ir to vērts.
Ja bundža laba, tad to, protams, var darīt.
Labrītiņ, kāds man uz PM varētu atsūtīt lietotāja Azbests telefona nummuru? Paldies !
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
Nu ko šodien nomērīts 160 km ar 20 eiro e95 no nestes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ocd clean
Man jau "patīk" vakarā nomazgāju mašīnu, bet pa nakti jau protams bija jālīst 
normals rita abloms.... izeju ara a tur visi logi aizsalusi... toties vakar pa dienu jau +14.gradi bija 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 701
- 702
- 703
- 704
- 705
- …
- 2228