Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 704
- 705
- 706
- 707
- 708
- …
- 2228
- chevron_right
Pa stiliņu tēmu atradu fragmentu no vienas filmas, kurā ir tas, ko vēlējos parādīt un uzcepu gifu
LET IT BURRRRRRRRNNNNNNNNN
bēgu prom
LET IT BURRRRRRRRNNNNNNNNN
bēgu prom
Man personiski pajāt ko citi domā. Nav man ne coilu ne st5. Bet protams to visu gribētu

Tikpat muļķīgi ir nolikt rindā vienādus M-pakotus, sasēdinātus un sastailotus E36 un bariņā raustīt urinējamo orgānu...Agnis rakstīja:tak jau pasen forumā ir novērota šī bomār-tuning kategorija, kuri komentē viens otra topikus no tēmas ''cik forši un individuāli numurs nolikts sānā / norūsināta haube / nopūsti bleķinieki pretīgā krāsā / [vēl kāds cheapshit-tūninga ''trends'' utt''kkk_24 rakstīja:lielākajai daļai ir nevis style5, bet sarūsējuši bleķinieki vai kādi citi gavno r15 diski un kaut kā rādās, ka tieši šī kategorija visvairāk kaut ko pļūta par konkrētajiem diskiem..![]()
un tad viņiem M-paka skaitās slikti (jo taču tā kaut ko maksā un ne jau 10 euro kā golfa lūpa), style5 slikti (jo drošvien puse auto vērtības
), koiloveri arī esot bezjēdzīgi (jo, ja nebrauc pa trasi, turpat pie šķūnīša var nofleksēt atsperes un tas ir krutāk
) utt gatera varianti
Pilnīgi pajātch. rakstīja:Agni, tulīt tevi noēdīs.
Bet nu, gan pēc dažiem foruma apgreidiem (kuri gan hvz kad tiks uzlikti forumam
Bet ko darīt, ja kopts auto kurā ir ieguldīts laiks un nauda man patīk daudz vairāk kā šrots, kura saimnieks lepni kladzina par "individuālu piedūrienu"?marux rakstīja: Tikpat muļķīgi ir nolikt rindā vienādus M-pakotus, sasēdinātus un sastailotus E36 un bariņā raustīt urinējamo orgānu...
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
I''m not perfect, I'm original!

[labots]
[labots]
Kpc tik daudziem ir st5? Jo visi,tajā skaitā arī omītes mīž karstu no viņiem 
Neko, jāpakļaujas viņu viedoklim un tāda veida ''tūnings'' pēc laika kļūs par normu, un nonāksimch. rakstīja:Bet ko darīt, ja kopts auto kurā ir ieguldīts laiks un nauda man patīk daudz vairāk kā šrots, kura saimnieks lepni kladzina par "individuālu piedūrienu"?marux rakstīja: Tikpat muļķīgi ir nolikt rindā vienādus M-pakotus, sasēdinātus un sastailotus E36 un bariņā raustīt urinējamo orgānu...
Es saku, oriģināli imho ir piestellēt kkādus Kelleners diskus vai piem shotgun izpūtējus, kniedētās arkas utt, nevis kkādus vijebonus kas ārvalstīs bija topā pirms 5 gadiem un tagad ir katram otrajam lauku reperim. 
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Grammar nazi on!erda rakstīja:I''am not perfect, I'am original!
Ja lieto "am" pēc "I", nav jāliek apostrofs
nē, tāpēc, ka tie ir lētākie no diskiem, kas izskatās forši. Nezinātājam izskatās līdzīgi bbs rs tikai maksā 4-5x lētāk. Fools gold.Rolands rakstīja:Kpc tik daudziem ir st5? Jo visi,tajā skaitā arī omītes mīž karstu no viņiem
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Kon4a rakstīja:Grammar nazi on!erda rakstīja:I''am not perfect, I'am original!
Ja lieto "am" pēc "I", nav jāliek apostrofsJa ir īsais I'm, tad apostrofs ir jālieto
toč!
Tā izskatās labāk!
Šodien 6 stobri izkustināti. Kā man pietrūkst viņu ikdienā. Un protams liela pauze liek manīt par līkrocību līkumos. Bet pajāt smaids pa visu seju.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tikai vēl tāds neliels, taču ne mazsvarīgs punkts, ka nedaudz ir jābūt gaumei lai arī ar kelleneriem, shotguniem un arkām nenolaistu greizi .ch. rakstīja:Es saku, oriģināli imho ir piestellēt kkādus Kelleners diskus vai piem shotgun izpūtējus, kniedētās arkas utt, nevis kkādus vijebonus kas ārvalstīs bija topā pirms 5 gadiem un tagad ir katram otrajam lauku reperim.
Par piemēru - kniedētās arkas der tikai kopā ar meeega platu setupu, kelleneri ar max zemu mizu un shotguni ar vēl miljons lietām
Bet vēl labāk ir vienkārši palasīt Zuzes domugraudus !
Es nevaru sagaidīt kad izskustināšu savus stobrus,pašlaik ir ekonomiskais režīms,tā kā gaidu,kad vajadzēs kkur pa nopietnām lietām aizlaist,lai apdrošinātoszuze91 rakstīja:Šodien 6 stobri izkustināti. Kā man pietrūkst viņu ikdienā. Un protams liela pauze liek manīt par līkrocību līkumos. Bet pajāt smaids pa visu seju.
word yo.Kurlis rakstīja:Tikai vēl tāds neliels, taču ne mazsvarīgs punkts, ka nedaudz ir jābūt gaumei lai arī ar kelleneriem, shotguniem un arkām nenolaistu greizi .ch. rakstīja:Es saku, oriģināli imho ir piestellēt kkādus Kelleners diskus vai piem shotgun izpūtējus, kniedētās arkas utt, nevis kkādus vijebonus kas ārvalstīs bija topā pirms 5 gadiem un tagad ir katram otrajam lauku reperim.
Par piemēru - kniedētās arkas der tikai kopā ar meeega platu setupu, kelleneri ar max zemu mizu un shotguni ar vēl miljons lietām
Bet vēl labāk ir vienkārši palasīt Zuzes domugraudus !
Bet principā, ja baigi gribas izcelties, jēdzīgākais būtu nepirkt e36.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Samierināties...ch. rakstīja:Bet ko darīt, ja kopts auto kurā ir ieguldīts laiks un nauda man patīk daudz vairāk kā šrots, kura saimnieks lepni kladzina par "individuālu piedūrienu"?marux rakstīja: Tikpat muļķīgi ir nolikt rindā vienādus M-pakotus, sasēdinātus un sastailotus E36 un bariņā raustīt urinējamo orgānu...
Nu, labi, otrs grāvis ir sarūsējusi haube, ar balonu nopūsti bleķinieki (kopā ar skrūvēm un riepu bortiem) un šķībi saskrūvēts purns...
Tā gluži arī nevar, jo viss kas nav bmw ir sūc©™ch. rakstīja: Bet principā, ja baigi gribas izcelties, jēdzīgākais būtu nepirkt e36.
+ vēl, labāk želejnieks nekā hipsteris
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 704
- 705
- 706
- 707
- 708
- …