Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 2228
- chevron_right
Veiksmīgajam vakardien neveiksmīga diena laikam bija sanākusi Bet to topiku gan dzēst nevajadzēja, tīri interesanti bija palasīt.
vajadzētu līdzīgu topiku vakardienas, lai ir kur kārtīgi izlādēties
man liekas ka tads topiks nah.... Nav vajadzigs! Kam taisit jaunas tēmas kur sava starpā dir... ,ja var vienkarši tā saucamie "gudrīši"savus komentārus aizskarošos paturēt pie sevis! Domājams šis forums nav taisīts lai dirstos,bet gan lai vienotu! Tada gadījumā vadībai jalemj citi noteikumi atieciba pret jaunajiem,tas ir izvērtēt vai ļaut šeit registrēties kā kkadam upuram,vai aktivajam lietotājam!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
pa klaviatūru pavālēt vienmēr var aizdoties uz Poweru
Pārāk patīkama un pozitīva atmosfēra šeit ir izveidota, lai viņu piekakātu
Pārāk patīkama un pozitīva atmosfēra šeit ir izveidota, lai viņu piekakātu
Tieši tāpēc atļāvos tēmu dzēst un Veiksmīgo palaist citos medību laukos. Palasīju gan tur pēdējo lapu, bet nu secināju vienu - tādai tēmai šeit vieta nav.
ja aizdomājas tad tiešam šo atmosfēru bojāt ar tādām tēmām tikai tāpēc ka dažreiz ir interesanti nav jēgas
p.s. ļoti atvainojos arī par saviem vakardienas pēdējiem postiem
p.s. ļoti atvainojos arī par saviem vakardienas pēdējiem postiem
Zajebis ,pec sodienas ari es esmu iestajies norautu jumtu pulcinjaa
paldies ka vienmer manam brackam klikicam ,kurs palidz kartot manas lietas ,kamer es prom
paldies ka vienmer manam brackam klikicam ,kurs palidz kartot manas lietas ,kamer es prom
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
fleksis?
apsveicu, lai izdodas ucelt :)! tomēr kāds kļūdījās nikos, ganjau, tas kurš kļūdījās, izlasiis :PKarrlo rakstīja:Zajebis ,pec sodienas ari es esmu iestajies norautu jumtu pulcinjaa
nekas jau daudz nav jadara lidz idealam
galvenais sacinit kraasu ,kad atbrauksu no arzemem ...parejais jau pec sirds patikas !
galvenais sacinit kraasu ,kad atbrauksu no arzemem ...parejais jau pec sirds patikas !
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
jip, bet tas pats summās jau ir daudz :)
tik traki jau ari nav ,jo man sita krasa patik - saglabsu so,parkrasojot sap*stas detalas tas ir solis nummur`1 ...sakumam sie solji buus 4 ...bet to jau redzees ap maija vidu
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Varbūt kādam šī aplikācija strādā - Disku pielaikotājs?
http://www.lv.zviedrudiski.com/diski.aspx
Pēc tam spiežam disku pielaikotājs
http://www.lv.zviedrudiski.com/diski.aspx
Pēc tam spiežam disku pielaikotājs
parametru ielaade 0%, škiet ka nestrā'da.
uz IE rāda 99%
Kas tas par spamu atnāca e36. lv pastkastītē 7 no rīta?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Tur dogMa agri no rīta pelnīja Bauskas alu šodienas vakaramBubulis rakstīja:Kas tas par spamu atnāca e36. lv pastkastītē 7 no rīta?
SMAGA, SMAGA DIENAAA... cik vakar bija , tik shodien ir
kā lai tieku uz riigu, ja 5os esmu aizgaajis guleet... un jutos tapat kaa, kad parrados majas..
kā lai tieku uz riigu, ja 5os esmu aizgaajis guleet... un jutos tapat kaa, kad parrados majas..
pazistama sajuuta, tikai parasti necensos ieplaanot nakamaja dienaa kkur braukt baigi
p.s. kaadi varianti, kas varetu but notruucis/noluuzis, ja bagaznieks netaisas vala, poga pa tukso?
p.s. kaadi varianti, kas varetu but notruucis/noluuzis, ja bagaznieks netaisas vala, poga pa tukso?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 2228