Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 723
- 724
- 725
- 726
- 727
- …
- 2228
- chevron_right
bestbmw rakstīja:bija tak jau!!!
labi uzprasisu pec 24:00 tad vis maz buss 2 datums
Tevi šodien izjokoja gribi atriebties? 
šodien par to pašu bija saabclub.lv forumā, man par laimi pašam ir aero, tad neuzrāvosProdigy rakstīja:izdevies 1.aprīlis, padsmit forumieši uzķērās uz bezmaksas m paku.
Ui netīšām atkarojos 
17. maijskristapsk94 rakstīja:gribeju uzprasit kad buss e36 sezonas atklasana ?
Cerams ka izdosies visu sataisit un uzpucet ka ieplanots lidz 17 maijam :)
ES laikam savu bmw pabeigsu tik 17 gada. nereali esmu izjaucis, meklejot ruusu un papildinot visadas fiichas!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Bliii n tak bildi aizmirsu iemest!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Sidnas rakstīja:+++540i rakstīja:Norēkties ar šito..zuze91 rakstīja:Kas tu ciprusu dzīvē neesi redzējis ?
Tāds muskuļu kalns ,ka pīļtēviņš ieraugot viņu pats sev galvu norauj nost.
ps.šalle rulzs pat pēc entajiem gadiem
haaaa,shito es biju palaidis garaam
ar kompatu pa brugji
Cik "foršš" vakars, sēdēt laukā, gaidīt ātros un vaktēt cilvēku, kas apkurijies spaisu, biedējošs un diezgan baiss skats, cilvēki, nelietojat tos mēslus. 
Pēdējā laikā kkā pārāk bieži dzirdu par tiem s%^iem, cita vārda man nav. Dzirdēju Jūrmalā baikeri saviem spēkiem izgānījuši tirgoņus, vajadzētu arī pārējās pilsētās kādam uzņemties. Un kā vienmēr žēl, ka gandrīz katrs pilsētas iedzīvotājs pie mazākās gribēšanas var uzzināt, kur to pīpējamo dabūt, bet poliči nifiga nav kursā! 
d[-_-]b
+325. kur problēma? ar lielāko prieku ietu izpūst kādu spaisa midzeni !!!
vo šitas der
jāapbruņojas ar radiātoriem un jābrauc reidā 
UZraksti presē arī labi sanāk : "Želejnieki izspārda spaisu midzeni" vai "Ar radiātoriem bruņota želeja cīnās pret legālajām narkotikām" nu kkā tā
Bet vispār doma laba. Būtu daudz noderīgāk nekā tupa sēdēt plazā
Tā biedrība "STOP DRUGS" jau sākotnēji nekam nederēja jo tur varēja iefiltrēties jebkurš spaisinieks un laicīgi aizklopēt uz brīdi savi midzeni. A tur ar pļerdakiem negaidīti sabrauc matainie izspārda visus vot i rezultāts
Ridlihs kā jau army man varētu būt e36 pulka komandieris
UZraksti presē arī labi sanāk : "Želejnieki izspārda spaisu midzeni" vai "Ar radiātoriem bruņota želeja cīnās pret legālajām narkotikām" nu kkā tā
Bet vispār doma laba. Būtu daudz noderīgāk nekā tupa sēdēt plazā
Tā biedrība "STOP DRUGS" jau sākotnēji nekam nederēja jo tur varēja iefiltrēties jebkurš spaisinieks un laicīgi aizklopēt uz brīdi savi midzeni. A tur ar pļerdakiem negaidīti sabrauc matainie izspārda visus vot i rezultāts
nav vērts ar to visu ķēpāties, ja reiz tik tupi vecāki..ka nespēj savus bērnus izzaudzināt, tad neko nepadarīsi, aizliegs spaisu..sāks visi sīkie līmi ostīt utt., tik ar to visu aizliegšanu vēl vairāk to visu reklamē
un kad kā vandāļi iesiet ārdīt telpas kuras īrē kautkādi tirgoņi tad arī būs ko lasīt tvnetā
un kad kā vandāļi iesiet ārdīt telpas kuras īrē kautkādi tirgoņi tad arī būs ko lasīt tvnetā
neķēpājies, es vismaz labāk naktīs gulēšu pēc tāda reida, īpaši, ja vēl būs rezultāts. lai raksta un rāda kaut pa panorāmu. vai tad jākaunas būtu par narkomānu midzeņu izpūšanu un saldajam ēdienam .... labi to jau nevar rakstīt...
p.s.
Imantas pedofilam jau bija pāris reidi, bet vienam vai diviem pagrūti. sūc ar spaiseriem, bet šito kropli gan noķert gribās vairak par visu. Un ar lielāko prieku nevestu uz meņķeru, zinot mūsu "bargos" sodus tādiem, bet uz mežu.
p.s.
Imantas pedofilam jau bija pāris reidi, bet vienam vai diviem pagrūti. sūc ar spaiseriem, bet šito kropli gan noķert gribās vairak par visu. Un ar lielāko prieku nevestu uz meņķeru, zinot mūsu "bargos" sodus tādiem, bet uz mežu.
guzlis rakstīja:vo šitas derjāapbruņojas ar radiātoriem un jābrauc reidā
Bet vispār doma laba. Būtu daudz noderīgāk nekā tupa sēdēt plazā![]()
powers vairs neuzdrīkstētos žvadzināt ka e36seri ir želejas, droti , lamatas
Nu būs E36 reklāma, vai ta slikti!mikelsons rakstīja:nav vērts ar to visu ķēpāties, ja reiz tik tupi vecāki..ka nespēj savus bērnus izzaudzināt, tad neko nepadarīsi, aizliegs spaisu..sāks visi sīkie līmi ostīt utt., tik ar to visu aizliegšanu vēl vairāk to visu reklamē![]()
d[-_-]b
Kāds var iedod kontaktus, kur Valmierā noregulēt lampas un pieskrūvēt gāzes uzpildes puļķi ar 4 skrūvēm klāt?
p.s. ļoti vēlams šodien :)
p.s. ļoti vēlams šodien :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 723
- 724
- 725
- 726
- 727