Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 724
- 725
- 726
- 727
- 728
- …
- 2228
- chevron_right
Es par tikai par ! Nav jau kādas biedrības kas ar to nodarbojas ?! 5dienas satiekas plazā apsriež un brauc izmēstRidlihs rakstīja:neķēpājies, es vismaz labāk naktīs gulēšu pēc tāda reida, īpaši, ja vēl būs rezultāts. lai raksta un rāda kaut pa panorāmu. vai tad jākaunas būtu par narkomānu midzeņu izpūšanu un saldajam ēdienam .... labi to jau nevar rakstīt...
p.s.
Imantas pedofilam jau bija pāris reidi, bet vienam vai diviem pagrūti. sūc ar spaiseriem, bet šito kropli gan noķert gribās vairak par visu. Un ar lielāko prieku nevestu uz meņķeru, zinot mūsu "bargos" sodus tādiem, bet uz mežu.
Vnk WTF.., nezinu gan vai viņiem klienti būs..
e36
Ganjau kads atradisies kuram vajadzes tikai tpc ka nevienam citam nav 
tas viss jāapspriež ne caur public.... jo Tu jau nezini kas te ari apgrozās... tos lietotājus kurus zini ir viens , bet te tak piereģīštrējušies ir daudz ļaudis un tikai lasa.... un līdz ar to uzmanīsies. Pasākumam jābūt tādam, kad uzkrīt viņiem tieši negaidītākajā momentā.Riccijs rakstīja:Es par tikai par ! Nav jau kādas biedrības kas ar to nodarbojas ?! 5dienas satiekas plazā apsriež un brauc izmēstRidlihs rakstīja:neķēpājies, es vismaz labāk naktīs gulēšu pēc tāda reida, īpaši, ja vēl būs rezultāts. lai raksta un rāda kaut pa panorāmu. vai tad jākaunas būtu par narkomānu midzeņu izpūšanu un saldajam ēdienam .... labi to jau nevar rakstīt...
p.s.
Imantas pedofilam jau bija pāris reidi, bet vienam vai diviem pagrūti. sūc ar spaiseriem, bet šito kropli gan noķert gribās vairak par visu. Un ar lielāko prieku nevestu uz meņķeru, zinot mūsu "bargos" sodus tādiem, bet uz mežu.
Tauta, vajag ideju par ko pārģērbties ballītē? Ir doma par Stigu, bet nav balta kombinezona, ar manu melno nebūs tas. 
viss ok, jāsaka ka stigs gulēja zem dīzeļa izpūtēja
kāds temats ballītei?
kāds temats ballītei?
top gear pirmās sezonas paskaties 
pārģerbies par Sjūzenu Boilu un uzģērb slidas vai slēpes, visi būs uz mutes
bet pa nopietno http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/The-Stig/375197 vari būt STIGS viņš bija melns
EDIT; Yanks pasteidzās
bet pa nopietno http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/The-Stig/375197 vari būt STIGS viņš bija melns
EDIT; Yanks pasteidzās
vnk un efektīvi ir Zorro. Es kad tajā kostīmā staigāju vienā pasākumā, visi bija sajūsmā 
Mēģināšu būt Stigs... Vēl rīt jāsataisa ķiverei stikls un jāmēģina notonēt. 
Luis ir stigs. Klarksons twiterī izpļāpājās.
Kādam nav tumši priekšas ķīnieši sedanam ?
Kādam nav tumši priekšas ķīnieši sedanam ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
uteo rakstīja:Kāds var iedod kontaktus, kur Valmierā noregulēt lampas un pieskrūvēt gāzes uzpildes puļķi ar 4 skrūvēm klāt?
p.s. ļoti vēlams šodien :)
Zuze91- visus servisus kurus nosauci ir protams labi un ar pieredzi utt,izņemot Līga-Z..zuze91 rakstīja:@uteo Tehauto ? Ripo ? LīgaZ ?
Instagram - Sandis_e36
Ah piemirsu. Es esmu bijušais darbinieks man rinda neietekme. Soore :(
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
1. aprila joksDeiko rakstīja:Neaizmirstam, ka šodien 1. aprīlis.. Ziņu portāliem vsp nevar ticēt..325i rakstīja:http://reporter.lv/latvia/latvijskix-vl ... more-14984
Wtf?!?!!
nu nedirs
un es visulaiku domāju ka tu vēl pamatskolā mācies 
WTF? Vai tad tas nav Rīgas Skolu Skolnieku Auto Klubs (RSSAK)?guzlis rakstīja:nu nedirsun es visulaiku domāju ka tu vēl pamatskolā mācies
Šovakar tika iemēģināts masāžas krēsls, pirmo reizi tādā brīnumā sēdos, sajūtas lieliskas!
Kādam ir pieredze ar šādiem aparātiem?
Kādam ir pieredze ar šādiem aparātiem?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
vaitad apkopejiem nav jastav rindas???zuze91 rakstīja:Ah piemirsu. Es esmu bijušais darbinieks man rinda neietekme. Soore :(
Freimans Freestyle Live Forever
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 724
- 725
- 726
- 727
- 728
- …