Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 725
- 726
- 727
- 728
- 729
- …
- 2228
- chevron_right
Tu mašīnas masāžniekā vai mājas masāžniekā ?
Es pie drauga paprovēju mājinieku. Mārliju fonā , paņēmu un aizmigu tur
Protams bez sekām neiztika,draugs būdams izcils kretīns paņēma apzīmēja ar marķieri.
Es pie drauga paprovēju mājinieku. Mārliju fonā , paņēmu un aizmigu tur
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Zinu ka kkur bij jau izrunats,bet nevaru atrast.
Kadu lidzekli ieteiksiet kaku atbiedesanai,tie paraziti jau zb,sodien ir uz haubes hvz ko darijusi,visa dublos un vienas svikas.
Sent from my GT-P5220 using Tapatalk
Kadu lidzekli ieteiksiet kaku atbiedesanai,tie paraziti jau zb,sodien ir uz haubes hvz ko darijusi,visa dublos un vienas svikas.
coupe 2.8
domāju, ka labāk sāc ar pārgudrā telefona aprīkošanu ar garumzīmēm-tad varbūt kakas nesagādās vairs raizes 
Fiksais jautājums - kur var atgāzes nomērīt? Maniem dzinēju guru nav aparāta
Šodien TA čalis iepriecināja ar megaskaistu HC rādījumu... 
Palasi šo moš kautko var pamēģināt http://calis.delfi.lv/forums/tema/15667 ... ida-kakus/Martinez rakstīja:Zinu ka kkur bij jau izrunats,bet nevaru atrast.
Uzmanību sanese...
Tas nav telefons,bet kā tur to ierīci tautā sauc par planšetnieku un garumzīmes tam ir,tik diezgan neerti lietojamas. Es domàju ka lieliski var saprast kas ir domāts manis rakstītaja tekstā.
coupe 2.8
0
Pēdējais labojis ValtersZ - 06 Apr 2014, 23:03, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ir Oriģināls Hamann ,bet norauts no e46 sedana - 2 daļīgs izjaucams - vienīgi nezinu vai der e36 !
Cik zinu tad e36 kupejai un sedanam viņi atsķirās un kupejas oem spoileris maksā ap 500eur ..
Cik zinu tad e36 kupejai un sedanam viņi atsķirās un kupejas oem spoileris maksā ap 500eur ..
Tā mazā astīte virs GT spoilera tādā interesanta liekās nez tāda aTsevišķi ir kkur atrodama.. 
e36
nav tev miera 
yanks rakstīja:nav tev miera
Nu vismaz lietas kursā ir jābūt, jauns sīkums pamanīts, žel tik ka no GT spliteriem atvadījos, (pareizāk sakot tie beidzot izlēma pamest auto un pa daļām palikt uz ceļa) GT look nespīd vairs...
e36
man liekas ka nekāds savādāks liktenis viņiem nemaz nevar būt
varbūt ka OEM ir izturīgāki, bet liekas ka viens jauns uz 90 ls maksāja 
Toties guļošajiem tagad tieku pāri, zem lūpas vairs nekas neies , lai ir džips, labāk kādu citu oem detaļu nopirkšu..
e36
Iemēģināts tika mājas krēsls, jā raslabons garantēts, 10 min laikā spakoļnij no4ik.zuze91 rakstīja:Tu mašīnas masāžniekā vai mājas masāžniekā ?
Es pie drauga paprovēju mājinieku. Mārliju fonā , paņēmu un aizmigu turProtams bez sekām neiztika,draugs būdams izcils kretīns paņēma apzīmēja ar marķieri.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nevaru vairs atrast, bet iekš [PĀRDOD] E36 rezerves daļas kādu laiku tirgojās melnie griesti sedanam bez lūkas pilnā komplektā. Kādam varbūt ir pārdevēja kontakti vai arī zin likteni tiem griestiem? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 725
- 726
- 727
- 728
- 729
- …
- 2228