Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 732
- 733
- 734
- 735
- 736
- …
- 2228
- chevron_right
ir tas pats auto. iepriekšējais saimnieks pārkrāsoja un pārdeva.erda rakstīja:topika melns, te kaut kāds brūngans!Orkaans rakstīja:Ja nemaldos ,tad tas ir šis auto tikai jau pie cita saimnieka! viewtopic.php?f=18&t=89&start=80
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
kad man bija androids, izmantoju Traffic Counter.KLAVINS rakstīja:var kads izpalidzet ?![]()
kada ir programa androidam, lai varetu redzet cik mb ir pateret somenes un pa dienam? Paldies
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Freimans Freestyle Live Forever
mļe, šitas ir lāāāāābsbyrbyr rakstīja:, ietina stabā, ka pat lampa nokrita un izšķīda uz ceļa.
1
Pēdējais labojis ValtersZ - 15 Apr 2014, 22:11, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Varbūt kāds var pastāstīt? Karoče dabūju protokolu ar naudas sodu un soda punktiem,aizbraucu uz gaujas ielu apstrīdēju,pirms to izdariju e.csdd mājaslapā rādijas kāds būs sods un cik punkti būs,tagad tas ir pazudis,Tas nozīmē ka viņi ir izskatijuši un man ir izdevies pierādīt savu nevainību un viss ir noņemts vai arī tas nozīmē to ka tuvākajā laikā sods parādīsies atpakaļ? 
Itkā nevajadzēt parādīties atpakaļ. 
Dienas prieks: Šodien atvadījos no 4 punktiem! 
Auto aplīmēšana - 2779 5009
http://www.aareklama.lv/
http://www.aareklama.lv/
nu tur ir vienkarši
kamer vini vinu parskata tikmer vina taka nav
bet kad tiks pienemts lemums tad tev izsutis uz pieraksta adresi vinu un tad ari var paradities atpakal vai ari ne 
Tad jau es par ātru būšu sapriecājies,bet nu pagaidām vismaz nav 
a kas ir ar to bildi???zuze91 rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... iffdh.html
Tā pakaļas bilde viņam labi sanākusi.
Freimans Freestyle Live Forever
Kurš variants būtu foršāks?
baigi platos netaisīšu. šobrīd ir 7J un domāju, ka varētu robežās 8-9 uztaisīt.
baigi platos netaisīšu. šobrīd ir 7J un domāju, ka varētu robežās 8-9 uztaisīt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gribeju jautāt kāds ir mēģinājis atvienot aizmugurējas bremzes??
kam tev to vajag? 
1
Pēdējais labojis ValtersZ - 15 Apr 2014, 22:11, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Zuze nēsi vel gatavs savā jubilejā? 
Man nevajag draugs teica ka atvienoja aizmugurējas bremzes tgd kupina kur tik ienāk prātā. Gribeju uzinat vai tā tas tiešām kautko maina vai ir vai nav bremžu aizmugure. Pats svilinu arī ar visām bremzem tik dažreiz nesanāk uz sausa asfalta jauda pa maz vai skilss trūkst 
Viņš ikdienā tā pārvietojaszuze91 rakstīja:Ja aizmugurē viena no bremžu trubām ir plīsusi. TO vai visu aizmuguri atvieno un brauc tikai ar priekš līdz servim. Ir tā darīts. Labi nav ,bet ja citu izeju nav ?
nav skila, iegriezt var loti labi ar visam bremzem, ja vien motors laba stavokli, protams nespied bremzi lidz ''aknam''
tapat sadalijums man liekas bremzem ir 80/20 prieksa aizmugure, precizu skaitli zinatajs pateiks
tapat sadalijums man liekas bremzem ir 80/20 prieksa aizmugure, precizu skaitli zinatajs pateiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 732
- 733
- 734
- 735
- 736
- …
- 2228