Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 733
- 734
- 735
- 736
- 737
- …
- 2228
- chevron_right
skati nedabūt ar tādu pašdarbību, ja gribi apdraudēt sevi un citus, tad dari tā
Es jau bremzes cista nespiezu līdz galam 
bwhahahahahhašumahers rakstīja:Man nevajag draugs teica ka atvienoja aizmugurējas bremzes tgd kupina kur tik ienāk prātā. Gribeju uzinat vai tā tas tiešām kautko maina vai ir vai nav bremžu aizmugure. Pats svilinu arī ar visām bremzem tik dažreiz nesanāk uz sausa asfalta jauda pa maz vai skilss trūkst
1
Pēdējais labojis ValtersZ - 15 Apr 2014, 22:11, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ar tonetam lampām un 100 % bloki tpt nevar iziet TAthekukanols rakstīja:skati nedabūt ar tādu pašdarbību, ja gribi apdraudēt sevi un citus, tad dari tā
Kad kuņģis pilns ar ugunsdziru ko sauc par vodka ,acis iksā ,mute šķiba un divi kas aiznes tevi uz gultu.zuze91 rakstīja:Kā tas ir gatavs ?GunTixV rakstīja:Zuze nēsi vel gatavs savā jubilejā?
Jap, tonejat priekšas lukturus, metinat reduktorus, atvienojat aizmugures bremzes un maucat iekarot ielas. Vismaz notiks dabiskā atlase
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
To tavu čomu vajag uz zoodārzu pirms vēl nosities - uz kura katra stūra tik rafinētus homo sapiens eksemplārus nevar atrast.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ir, ir mūsējais...byrbyr rakstīja:Kurš uz šī apļa pēc 00:00 ieslīdēja šinī stabā, kas pie Dārzciema ielas zīmes stāv, braucu garām un piestāju, gribēju apvaicāties vai viss kārtībā, bet aizbrauca uzreiz. Pelēka, ja nemaldos, e36 kupeja, ja nemaldos, ar stickerbomb haubi, kārtīgi nolocīts labais, aizmugurējais sāns, ietina stabā, ka pat lampa nokrita un izšķīda uz ceļa. Uzlīmes nebija.
Pēdējais labojis Nixon - 09 Apr 2014, 20:41, kopā labots 1 reizi.
Nav man priekšejie lukturi toneti bet gan Aizmugurejiervars rakstīja:Jap, tonejat priekšas lukturus, metinat reduktorus, atvienojat aizmugures bremzes un maucat iekarot ielas. Vismaz notiks dabiskā atlase
Sorry GunTixV
Es nedzeru. Un spaisu arī nepīpēju. Un dzīvoju viens mežā kur nav divi kas aiznes kautkur. Mute un deguns man kopš 6 klases šķībs. Atrāvos pārāk pamatīgi.
Es nedzeru. Un spaisu arī nepīpēju. Un dzīvoju viens mežā kur nav divi kas aiznes kautkur. Mute un deguns man kopš 6 klases šķībs. Atrāvos pārāk pamatīgi.
Zāǧējat atsperes, konisko pa 5 eiro, izgiežat katalizatorus, sporta stūri kas nolūzt asākā līkumā, žilete.. kas vēl?rvars rakstīja:Jap, tonejat priekšas lukturus, metinat reduktorus, atvienojat aizmugures bremzes un maucat iekarot ielas. Vismaz notiks dabiskā atlase
golfa lūpā, krāsaini eņģeļi, sarūsinātas detaļas un strečotas riepas trūkst 
Freimans Freestyle Live Forever
Un riepas izvilktas no miskastes, lai tikai turas virsū uz diska un var uzstieptyanks rakstīja:golfa lūpā, krāsaini eņģeļi, sarūsinātas detaļas un strečotas riepas trūkst
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
1
Pēdējais labojis ValtersZ - 15 Apr 2014, 22:10, kopā labots 1 reizi.
Skonto stadions
Principā neko jau nemaina - pakaļējās bremzes tāpat nestrādā kā vajag. Viņas vispār inženieri izdomāja tikai tāpēc, ka noliktavā palika liekas detaļas bez cita pielietojuma...šumahers rakstīja:Man nevajag draugs teica ka atvienoja aizmugurējas bremzes tgd kupina kur tik ienāk prātā. Gribeju uzinat vai tā tas tiešām kautko maina vai ir vai nav bremžu aizmugure.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 733
- 734
- 735
- 736
- 737
- …
- 2228