Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 740
- 741
- 742
- 743
- 744
- …
- 2228
- chevron_right
redzēju ko meklē
Kā būtu labāk braukt uz Valmieru no Ādažiem? Ir kāds braucis tagad caur Tūju, Limbažiem? Vai tomēr labāks ir standarta ceļš pa Siguldas šoseju u.t.t.?
no Tūjas līdz valmierai pārsvarā viss ceļš nelīdzens/pampakains, bet nu uz 90 braucot nav tik trakidogMa rakstīja:Kā būtu labāk braukt uz Valmieru no Ādažiem? Ir kāds braucis tagad caur Tūju, Limbažiem? Vai tomēr labāks ir standarta ceļš pa Siguldas šoseju u.t.t.?
labak brauc uz mazsalacu taddogMa rakstīja:Kā būtu labāk braukt uz Valmieru no Ādažiem? Ir kāds braucis tagad caur Tūju, Limbažiem? Vai tomēr labāks ir standarta ceļš pa Siguldas šoseju u.t.t.?
Uz vienu pasākumu jābrauc :)Sidnas rakstīja:Dogma,ko Valmierā pazaudēji?
Tad labāk pa Siguldas šoseju.. Līdz pagriezienam līdz Valmierai vēl nav problēmu, kas tālāk, nezinu :)Akulis rakstīja:no Tūjas līdz valmierai pārsvarā viss ceļš nelīdzens/pampakains, bet nu uz 90 braucot nav tik trakidogMa rakstīja:Kā būtu labāk braukt uz Valmieru no Ādažiem? Ir kāds braucis tagad caur Tūju, Limbažiem? Vai tomēr labāks ir standarta ceļš pa Siguldas šoseju u.t.t.?
Uzliku šaurākas riepas, ir zibis!cipruss18 rakstīja:Dogma nemaz atrak ari nevar braukt ar saviem diskiem
whaaaa
es shadi buju uzlicis bbs ar centru apliktu otradi
es shadi buju uzlicis bbs ar centru apliktu otradi
ar kompatu pa brugji
nevar atrast pilnu bildi ar to auto 
es ar sito tiko facebook pamaniiju
chigaans ar izdomu
ko Tu vēl šodien esi labu pamanījis? 
ammm, to ka tev japerk mans bmw 
Nav vajadziba pec vina, un sanak pa dargo vinu surp dziit. Nav vajadziba man pec vina uk, un ari nav vajadziba ja vins man tikai garaza metajas 
1k eur bez TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 740
- 741
- 742
- 743
- 744
- …