Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 744
- 745
- 746
- 747
- 748
- …
- 2228
- chevron_right
Sveiciens!
Pa nakti iztecējis dzesēšanas šķ. forša peļķe (tikai no izplešanās trauka)
notīriju kur slapjš, pielēju klāt, parūcināju
vairs netek
kas tas bija
Pa nakti iztecējis dzesēšanas šķ. forša peļķe (tikai no izplešanās trauka)
notīriju kur slapjš, pielēju klāt, parūcināju
vairs netek
kas tas bija
strādā.cipruss18 rakstīja:parbaudi pogas vai stradaa
viewtopic.php?f=10&t=135&start=520#p254332
par spoileru 500 eiras prasaNixon rakstīja:Man ir tāda nelāga aizdoma, ka es arī šīs nedēļas laikā atkal būšu.>bandiT< rakstīja:Nepļāpāšu, bet palielīšos. Esmu atkal e36 īpašnieks!
Tas sedans SSā viss kopā maksāja 350ls.540i rakstīja:Sedana Gt spoilera meklētājiem...
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... indml.html
nu tādās cenās viņi iet jā, ja OEM. Man personīgi tas OEM pie kājas šāda spoilera gadījumā, replika pilnībā apmierinātu. pie 500 eirām drusku piemet vel un jau swaps pieklājīgs sanāk. Man liekas, ka tādu naudu atstāt par spoileru var tikai tad jau nu tiešām tam e36 vairs nav ko darīt īsti .
un ja nauda pa dirsu birst araa
man pati oem lietas,bet nu ir jasaprot robezhas
man pati oem lietas,bet nu ir jasaprot robezhas
ar kompatu pa brugji
vnk ir cilvēki, kuri māk noplenīt labāk par citiem , tas arī viss
var tikai mācīties no viņiem un pats arī censties tā 
Labas lietas attiecīgi maksā
Konkrēti šo spoileri īpašāku padara tas, ka tas ir sedana, jo ka jau zinām, ir atšķirības no kupejas
Konkrēti šo spoileri īpašāku padara tas, ka tas ir sedana, jo ka jau zinām, ir atšķirības no kupejas
Kādās cenās varētu iet 2.5 m52 vanos, dzineja komplekts, ar kārbu, kardanu, reduktoru?
Pie nosacījuma ka dzinējs ir normāls un dzīvs...
Pie nosacījuma ka dzinējs ir normāls un dzīvs...
Ar ko e95 atšķiras no e98? Kurš labāks gonkošanai?
Nemācēšu paskaidrot, bet zinu, ka E98 ir veselīgāks un sportošanai noderīgāks.driftaelks rakstīja:Ar ko e95 atšķiras no e98? Kurš labāks gonkošanai?
Paldies, draugs arī, ko tādu minēja. 
Jo augstāks oktānskaitlis, jo mazāka iespēja, ka degviela cilindrā pašaizdegsies. Paredzēts dzinējiem ar lielāku kompresijas pakāpi/max. apgriezieniem. (lielāks spiediens/tempratūra cilindrā)
Droši var kāds palabot, mēģinu atcerēties, ko man mācija
Droši var kāds palabot, mēģinu atcerēties, ko man mācija
Būs interesanti
viewtopic.php?f=35&t=2863
viewtopic.php?f=35&t=2863
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ok, nelielas autovadītāju pārdomas...
1) Ļoti bieži esmu piefiksējis, ka autovadītāji, tā vietā lai apstātos pie dzeltenās gaismas, izvēlās anormāli paātrināties lai teorētiski paspētu pārbraukt krustojumu, kaut gan arī par to var noraut daudzmaz līdzīgu sodu. Baigi neloģiski kaut kā. (Nepārprotiet, es pats arī tā esmu darījis...)
2) Par cik pa pilsētu mēdzu arī pārvietoties ar paskaļu, nestandarta paskata E36 tā ļoti bieži dažādi ģimenes universāļu un BMW autovadītāju pārstāvji nez kāpēc no krustojuma blakus rauj tā ka uz viņiem kāds būtu sācis šaut. Un kas vēl dīvaināk - kad es jau tā ieņemu labo joslu lai netraucētu lidotājiem ar savu vilkšanos ar atļauto 55-60 (pēc dīzeļmotora pārkāpjot uz žurku liekās, ka tas m***a strebj lupatās!
) tāpat cilvēki uzskata par nepieciešamu sēdēt man astē apmēram pusmetru tā vietā lai apdzītu pa kreiso joslu un nep**u sev un man galvu.
Lūdzu atgādiniet lai es rīt šito izdzēšu.
DDDDD
1) Ļoti bieži esmu piefiksējis, ka autovadītāji, tā vietā lai apstātos pie dzeltenās gaismas, izvēlās anormāli paātrināties lai teorētiski paspētu pārbraukt krustojumu, kaut gan arī par to var noraut daudzmaz līdzīgu sodu. Baigi neloģiski kaut kā. (Nepārprotiet, es pats arī tā esmu darījis...)
2) Par cik pa pilsētu mēdzu arī pārvietoties ar paskaļu, nestandarta paskata E36 tā ļoti bieži dažādi ģimenes universāļu un BMW autovadītāju pārstāvji nez kāpēc no krustojuma blakus rauj tā ka uz viņiem kāds būtu sācis šaut. Un kas vēl dīvaināk - kad es jau tā ieņemu labo joslu lai netraucētu lidotājiem ar savu vilkšanos ar atļauto 55-60 (pēc dīzeļmotora pārkāpjot uz žurku liekās, ka tas m***a strebj lupatās!
Lūdzu atgādiniet lai es rīt šito izdzēšu.
Auto aplīmēšana - 2779 5009
http://www.aareklama.lv/
http://www.aareklama.lv/
viegls sitiens pa bremzēm un dibenā līdējs ātri atšujas 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 744
- 745
- 746