Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 747
- 748
- 749
- 750
- 751
- …
- 2228
- chevron_right
Tevi ko ietekmeja ziņa ka Latvija ieradās ASV desanta brigāde?zuze91 rakstīja:Vai dzīve ir jau iepriekš sakodēta ?
Vai to ir iespējams mainīt ?
Vai brīvā griba maz pastāv ?
Haha, sestdienas nakts izklaides.pusdzivais rakstīja:1dien braucot caur Mazsalacu, redzēju lielajā krustā skaisti lieldienu saules sagrieztas (6dien man liekas, ka vel nebija). MalačiNixon rakstīja:Motors IS, par krāsu vēl jādomā - ja atstāšu sev, tad sarkans, ja ne, tad tas pats Montreal Blau... Un ja atstāšu sev, tad arī motors celsies ārā.
No kurienes pats esi, ka cauri brauci?
dzivoju Rīgā, bet pie Ramatas upes man ir lauki. Diezgan regulari uz to galu braucu. Ja laukos esot nokausu e36, bus pie jums jagriezasNixon rakstīja: Haha, sestdienas nakts izklaides.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
crapworks
Domāju es vienīgais kurš nevar dabūt tās uzlīmes jau kādu laiku, sveikti pulkākristapsk94 rakstīja:Sveiki gribeju uzprasit var but kadam no rigas ir palikusas pari uzlimes e36.lv varatu nopirkt no jums ? Sikais laikam kad aiznemts ar darbiem ir :)
Sent from my iPhone using Kristapsk94
Esmu dzirdējis ka var dabūt nolimejot no kāda esošā auto. Ieteicams no klubu biedru auto, jo tie dabūs atpakaļ jaunas ātri.. 
Sent from my iBMWe34 using Tapatalk
Sent from my iBMWe34 using Tapatalk
Skaidrs... Droši, manu numuru jau var tepat forumā ātri sazīmēt.pusdzivais rakstīja:dzivoju Rīgā, bet pie Ramatas upes man ir lauki. Diezgan regulari uz to galu braucu. Ja laukos esot nokausu e36, bus pie jums jagriezasNixon rakstīja: Haha, sestdienas nakts izklaides.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Kurš no foruma tirgo jaunus sajūga komplektus? Vajag prieks m52 b25 (170hp)cik komplekts maksā un kas ietilpst? Doma ir par SACH
Pēdējais labojis Rolish - 25 Apr 2014, 16:46, kopā labots 1 reizi.
Tikko iedevu savu melno pērli brālim, ja kāds Juglas tuvumā redz melnu e36 ar nr GE- 5985, let me know 
- ikey07
Kāds nezin nafig pie zemiem RPMs motors raustas un mirst?
tikko braucu, bet nācās atlikt braucienu jo baigie korķi un ar 1st gearu jagāzē nežēlīgi lai motors nenomirst.. :S
tikko braucu, bet nācās atlikt braucienu jo baigie korķi un ar 1st gearu jagāzē nežēlīgi lai motors nenomirst.. :S
- ikey07
tapēc ka brālis piebeidza tavu 1.6 un ir laiks kam nopietnākam 
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Nopietns būšu rudenī kad varēšu vilkt garās bikses
tikko testēju pie mājas viss ok, hvz, un brālis itkā ir mehāniķis, paskatījas viss ikkā ok, moš vnk vajag iemācīties braukt
tikko testēju pie mājas viss ok, hvz, un brālis itkā ir mehāniķis, paskatījas viss ikkā ok, moš vnk vajag iemācīties braukt
- ikey07
ikey07 rakstīja:Nopietns būšu rudenī kad varēšu vilkt garās bikses
Eu puiki, pēdējā laikā bieži iedomājos par zuzi. Mošk jāziņo kādām instancēm, ka čalim ir baigās problēmas? tie teksti ko viņš te bīda man liek satraukties. Ja nu tiešām šis ņem un kaut ko sliktu sadara sev? 
Un kā domā formulēt problēmu? Kāds čalis, nezināmā vietā, nezināmā vārdā saucams,nezināmā vecumā izrāda depresīvas tieksmes?
Mani arī uztrauc cilvēki, kam ir depresīva rakstura noslieces un nelaimes nāk pašas ciemos (man paziņu lokā arī ir tādi, kam vienkārši neiet
), bet grūti kaut ko labu izdarīt cilvēkam, ko vispār nepazīsti...
Nu jā, nezinām, kas tas ir par nedžeku, bet ieteikums:"Neesi vienaldzīgs!" man visu laiku skan galvā.
Eu zuzi, davai saņemies un nedomā ar huiņu nodarboties!
Eu zuzi, davai saņemies un nedomā ar huiņu nodarboties!
Raksti lietotajam klavins(e)Rolish rakstīja:Kurš no foruma tirgo jaunus sajūga komplektus? Vajag prieks m52 b25 (170hp)cik komplekts maksā un kas ietilpst? Doma ir par SACH
Sliktu sev ? Zini kā dzīvē ir cilvēkiem kas nav super gudri vai bagāti senči komplektā ar zems pašnovērtējums ? 98% cilvēkiem tu esi pie dirsas.1% tu kautko nozīmē un otrs 1% ir ģimene(ja ir). Tādā dzīvē tu vari atrasties uz 9stāvu ēkas jumta (augstākā vieta Valmierā ja neskaita tv torni un baznīcu cik man zināms) sēdēt uz malas un domāt - lekt vai nē. Vai atrodas tādi kā freimanis un barons un varbūt kāds random kretīns uz ielas sāk borzīt virsū. Tu sadusmojies un pie sevis nodomā MAN PIETIEK! Iekāp autiņā nepiesprādzējies un tālākais man nav jāsaka. Tās ir sekundes. 2% no visiem cilvēkiem.Ja to uzliek uz tabulas grafika ,tu saproti ka īsti bez tevis viss turpināsies un nekas nemainīsies jo tāpat esi 0 zonas iemītnieks.
Nolekt nenolēcu telefons pazvanīja no pirmā 1%. Otrā reizē Jaunraunas koku nesatiku arī telefons pazvanīja no otrā 1%.
Suicīds kā man nu jau bijušais priekšnieks vārdā Jānis saka. Ir dienas kad nekas nesanāk. Ir dienas kad vnk gribi lai ātrāk paiet laiks. Ir dienas kad tu saskaries ar dažādām lietām kurām tu nezini pareizo vai labāko atbildi un meklējot to tev ir jāpārvar sevi. Dažreiz sanāk un ir reizes par kurām nerunā. Mana drauga draugs man facebook zem posta uzrakstīja ka tikai kad esi spēris soli un krīti tu saproti ka visas problēmas patiesībā ir sīkumi,bet atpakaļ ceļa vairs nav.
Palīdzēt vai izārstēt ? drošvien ka var kautkā. Kā ? Neprasiet man pats meklēju atbildes uz šo. Vienreiz nervi aizgāja pa pieskari. Pēc gada dabūja pagaidu varjantā kopā. Nu tas pagaidu variants jau 6to gadu iet. Psihologs,psihoterapēts ,dziednieki,zāļotāji un dakteri. Cik nav staigāts. Vienīgā lieta kur tiešām esmu laimīgs ir braukšana. Tikai tur es esmu brīvs,tā ir kā meditācija.
Ir tāds smuks portāls http://www.depresija.lv/ tur tests. Man vajadzīga esot palīdzība. Ta nu baigais jaunums.
Draugos bija tāds smuka bilde ar meiteni kas pēc acīm varēja noprast raudāja ,bet priekšā mutei un degunam bija uz lapas uzzīmēts smaids. Smaidīt smaidīsānas pēc jo tas ir pieklājīgi. Daudzreiz ir tā ka labāk tiešām samelot un uztaisīt greizu feisu lai citiem liekas ka viss kārtībā .bet zem maskas nu tas jau ir cits stāsts.
Tas tā viela pamatdomām un lamāties par manu slikto gramatiku Latviešu valodā.
Nolekt nenolēcu telefons pazvanīja no pirmā 1%. Otrā reizē Jaunraunas koku nesatiku arī telefons pazvanīja no otrā 1%.
Suicīds kā man nu jau bijušais priekšnieks vārdā Jānis saka. Ir dienas kad nekas nesanāk. Ir dienas kad vnk gribi lai ātrāk paiet laiks. Ir dienas kad tu saskaries ar dažādām lietām kurām tu nezini pareizo vai labāko atbildi un meklējot to tev ir jāpārvar sevi. Dažreiz sanāk un ir reizes par kurām nerunā. Mana drauga draugs man facebook zem posta uzrakstīja ka tikai kad esi spēris soli un krīti tu saproti ka visas problēmas patiesībā ir sīkumi,bet atpakaļ ceļa vairs nav.
Palīdzēt vai izārstēt ? drošvien ka var kautkā. Kā ? Neprasiet man pats meklēju atbildes uz šo. Vienreiz nervi aizgāja pa pieskari. Pēc gada dabūja pagaidu varjantā kopā. Nu tas pagaidu variants jau 6to gadu iet. Psihologs,psihoterapēts ,dziednieki,zāļotāji un dakteri. Cik nav staigāts. Vienīgā lieta kur tiešām esmu laimīgs ir braukšana. Tikai tur es esmu brīvs,tā ir kā meditācija.
Ir tāds smuks portāls http://www.depresija.lv/ tur tests. Man vajadzīga esot palīdzība. Ta nu baigais jaunums.
Draugos bija tāds smuka bilde ar meiteni kas pēc acīm varēja noprast raudāja ,bet priekšā mutei un degunam bija uz lapas uzzīmēts smaids. Smaidīt smaidīsānas pēc jo tas ir pieklājīgi. Daudzreiz ir tā ka labāk tiešām samelot un uztaisīt greizu feisu lai citiem liekas ka viss kārtībā .bet zem maskas nu tas jau ir cits stāsts.
Tas tā viela pamatdomām un lamāties par manu slikto gramatiku Latviešu valodā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tik lielu suuudu veel nebiju sijaa foruma lasiijis 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 747
- 748
- 749
- 750
- 751