Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 764
- 765
- 766
- 767
- 768
- …
- 2228
- chevron_right
es pat par uzlabojumiem vēl nemaz nedomāju
cik daudzi kaut vai te ir kādreiz jaunas labas riepas nopirkuši? uz normālu izmēru tas ir ap 400ls. A te gaudo kad par 1500 eur vis auto ir nenormāls kosmos 
Priekškam jaunas (vai vismaz labas) riepas, galvenais, lai puslīdz tur gaisu 
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
it sevišķi ziemenes 
Tu LV esi? tad jebkurā vakarā kad esi gatavsRudziņš rakstīja:eu ridlih, kad mums būs sparings ?
Nu labi, es arī neesmu nekāds pareizais, jaunas riepas nopirku tikai ziemai. Kaut kā ir radies iespaids, ka vasarā varu braukt arī ar no norvēģijas atvilktām pāris gadus vecām gumijām 
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
eu veči, jāiet gulēt!
es jau nesaku ka nevar, bet tas manuprāt bij labs piemērs par auto uzturēšanas izmaksām 
nav tā sliktākā domaRudziņš rakstīja:eu veči, jāiet gulēt!
jaunas tiešām neesmu no plaukta pircis, bet ar vecām vai lisenēm nekad ziemā neesmu braucis un nebraukšu... jo ar to auto nebraucu viens un pašam arī patīk nebraukt trīcošām rokām. Lai gan agrāk tak žiguļiem nebija nekādu ziemeņu un vasareņu, gāza cauru gadu tikyanks rakstīja:es pat par uzlabojumiem vēl nemaz nedomājucik daudzi kaut vai te ir kādreiz jaunas labas riepas nopirkuši? uz normālu izmēru tas ir ap 400ls. A te gaudo kad par 1500 eur vis auto ir nenormāls kosmos
priekšā vasarā 100% atzīstu ir jābūt labām.... aizmugurē vnk tā ir izšķērdībayanks rakstīja:es jau nesaku ka nevar, bet tas manuprāt bij labs piemērs par auto uzturēšanas izmaksām
E36 IR IZTURĪGS DRAPAKS KURŠ NELŪZT. IZMAKSAS SKAITĀS TIKAI,JA LIEK KVALITATĪVAS DETAĻAS un lej kvalitatīvu eļļu.
Viss atkarīgs arī atkarīgs cik brauc.
PIemēram, man.
Gadā ~ 6 eļļas maiņas ik pa 9-9.5 tkm(Valvoline)
LIeku tikai Lemforder daļas. Tur apmeram 3 gadus un uz augšu pie mūsu ceļiem.
Leju tikai e98.
Un viss kedā. Mosk,ka gadā max jaieliek kādi 150 Eur,neskaitot eļļu un riepas. Lieku tikai Nord frost Gislaved, var pa atkalu vilkt 150
Ja lauž mašīnu,tad jau tā citas cenas 
PIemēram, man.
Leju tikai e98.
Un viss kedā. Mosk,ka gadā max jaieliek kādi 150 Eur,neskaitot eļļu un riepas. Lieku tikai Nord frost Gislaved, var pa atkalu vilkt 150
Pēdējais labojis kirurgs_uw - 08 Mai 2014, 00:22, kopā labots 1 reizi.
(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-
Tieši tā !!!!
Kad dabūj savu e36 no sākuma, man bija eļļa jāuzlej katru otro nedēļu kādi 2l 
ar tiem žiguļiem jau ir tā ka tajos laikos nebrauca kurš katrs pepiņš kā tagad. Kaut kā liekas ka tad ar vārdu šoferis apzīmēja ko citu nevis vnk cilvēku kam ir tieības piedalīties ceļu satiksmē,
Bet palasi forumu. uz ko tik netiek taupīts. un ar piekari jau auto nebeidzas.kirurgs_uw rakstīja:E36 IR IZTURĪGS DRAPAKS KURŠ NELŪZT. IZMAKSAS SKAITĀS TIKAI,JA LIEK KVALITATĪVAS DETAĻAS un lej kvalitatīvu eļļu.Viss atkarīgs arī atkarīgs cik brauc.
PIemēram, man.
Leju tikai e98.
Un viss kedā. Mosk,ka gadā max jaieliek kādi 150 Eur,neskaitot eļļu un riepas. Lieku tikai Nord frost Gislaved, var pa atkalu vilkt 150Ja lauž mašīnu,tad jau tā citas cenas
Man ne grama nerij, no eļļas maiņas līdz maiņai. Tie 2 L izklausās pēc toyota avensis, no rūpnīcas uz 1tkm 2 L jāuzlejRudziņš rakstīja:Kad dabūj savu e36 no sākuma, man bija eļļa jāuzlej katru otro nedēļu kādi 2l
(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-
Es netaupu uz detaļām un eļļu un riepām. Lab salonu jāpāršuj,bet tas tik viss dēļ pakaļas deldēšanas manā benķīyanks rakstīja:Bet palasi forumu. uz ko tik netiek taupīts. un ar piekari jau auto nebeidzas.kirurgs_uw rakstīja:E36 IR IZTURĪGS DRAPAKS KURŠ NELŪZT. IZMAKSAS SKAITĀS TIKAI,JA LIEK KVALITATĪVAS DETAĻAS un lej kvalitatīvu eļļu.Viss atkarīgs arī atkarīgs cik brauc.
PIemēram, man.
Leju tikai e98.
Un viss kedā. Mosk,ka gadā max jaieliek kādi 150 Eur,neskaitot eļļu un riepas. Lieku tikai Nord frost Gislaved, var pa atkalu vilkt 150Ja lauž mašīnu,tad jau tā citas cenas
(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-
avensis? viss, šodien pietiek, eju gulēt 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 764
- 765
- 766