Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 767
- 768
- 769
- 770
- 771
- …
- 2228
- chevron_right
cik agrak pats intresejos par to - bija ap 700eur (darbs+materiali)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Un neviena vārda par TA...
Jau no paša rīta redzēti krievi ar georga lentītēm
Tādu naidu manī rada šie muļķi , apkauno citus, normali komunicējošos, saprātīgos Latvijā dzīvojošos krievus. Uz so dienu lkm būs jāiet jālūdz policistiem lai mani ieliek sutkās, citādi tāpat iemetīs 
paldies par info... un M3 jau salonā ir viss tas pats, kas visiem E36? Ja neskaita sporta stūri un aprīkojumu, protams?KLAVINS rakstīja:cik agrak pats intresejos par to - bija ap 700eur (darbs+materiali)
Pa kadu ciparu tagad iet reduktori ar bloķiem? divus gadus atpakaļ vienā vietā man nosauca 120ls,šodien zvanot uz to pašu vietu nosauca 300eur 
200 eur max par tādu, kam nekas nav aiztikts.
Tagad spaiss ir palicis populārāks. 
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tagad tas ir tads rētums,ka viņus tik grūti atrast? vai es vnk nezinu kur meklēt?! jo nekur viņus nevaru atrast
Ch., nepardomaji tirgot reduktoru no touringa?
Ch., nepardomaji tirgot reduktoru no touringa?
Paseko līdzi, ik pa laikam jau parādās.
japLatvietis96 rakstīja:paldies par info... un M3 jau salonā ir viss tas pats, kas visiem E36? Ja neskaita sporta stūri un aprīkojumu, protams?KLAVINS rakstīja:cik agrak pats intresejos par to - bija ap 700eur (darbs+materiali)
tikai atceries ka ja pilbina gribesi spidometru mainit ari uz normalo bez judzem tad saksies tev problemas, pirmam kartam jav ar atrasanu un talak arii ciparu labu prasa pa vinju
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
ja nemaldos, UK/US versijām spidometros rādija arī kp/h?
šodien 5diena pa mierīgo ,jākrāj nauda, daudz kas darāms ar e36 
Jā, šodien ar skatījos. Es tam kroplim visu seju būtu izdauzījis, viņš vēl pasak: 'ok, tavs telefons pie manis, bet es tev viņu atdošu ja izpildīsi solījumu. Dabūsi pusi bloku ar cigaretēm.'
Nebija gluži vārds vārdā, bet nu tāds bizness, nozodz pudeles brālim telefonu, un pēc tam pieprasi maiņu pret pus bloku
Un tas sitējs ar nogalina, viņš kko topī un plātās ka nenormāl grib iesist viņam, a kad jāsit tad no 49 reizēm varbūt 2x iesita
Nebija gluži vārds vārdā, bet nu tāds bizness, nozodz pudeles brālim telefonu, un pēc tam pieprasi maiņu pret pus bloku
Un tas sitējs ar nogalina, viņš kko topī un plātās ka nenormāl grib iesist viņam, a kad jāsit tad no 49 reizēm varbūt 2x iesita
nu tas sitējs jau arī drošvien zem normāliem grādiem bija
, visvairāk patika beigās, kur ar galvu ievilka 
paskatās 7:05
'Atdošu, bet tikkai ar vienu norunu!'
maskačkas bizness.
'Atdošu, bet tikkai ar vienu norunu!'
Nekad nesapratīšu tos gejus kas sit ar galvu ?baumanis rakstīja:nu tas sitējs jau arī drošvien zem normāliem grādiem bija, visvairāk patika beigās, kur ar galvu ievilka
vnk smieklīgi izskatijās
pats ar galvu nesitu, un vispar esmu mierīgs un problēmas nemeklēju
pats ar galvu nesitu, un vispar esmu mierīgs un problēmas nemeklēju
Nē, nu šādu biznesmeni nevar nesist! Viņam būtu uz ceļiem jākrīt, jālūdz atvainošanās, nevis jāpieturas pie mob saimnieka un jāsaka 'opā' un no kājas telefons pret asfaltu izlido! 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 767
- 768
- 769
- 770
- 771
- …
- 2228