Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 769
- 770
- 771
- 772
- 773
- …
- 2228
- chevron_right
Tu domā tas ir iespējams?Ridlihs rakstīja:Tev sen laiks pašam savu atrast nevis siekaloties uz svešām
Neviens vēl nav uzodis linku uz tiešraidi no biķeriem? 
Piedāvāju slīpēšanas pakalpojumus.
Slīpēju-Stajankas,Ielas un viaduktus.
teica, ka nebūs
Sveiki, esmu jaunais, tapēc nesodat mani, ja nu kautkas ne tā
2 mēnešus atpakaļ nopirku savu pirmo e36, 318to, automātu, bet ar kārbas defektu.
Vēlējos uzzināt cik maksā manuālā kārba + 2.0; 2.5 vai double vanos motors un cik reāli vispār būtu nomainīt, ja īpaši neširiju neko par motoriem,
paldies jau iepriekš!
2 mēnešus atpakaļ nopirku savu pirmo e36, 318to, automātu, bet ar kārbas defektu.
Vēlējos uzzināt cik maksā manuālā kārba + 2.0; 2.5 vai double vanos motors un cik reāli vispār būtu nomainīt, ja īpaši neširiju neko par motoriem,
paldies jau iepriekš!
Nu pilns swaps tagad vēl uz 400euro apmēram..
Ja neko nešarī par motoriem pats nekad to neizdarīsi..Lai ieliktu kvalitatīvi tomēr vajag bišķ saprast ap ko lieta grozas.
Ja neko nešarī par motoriem pats nekad to neizdarīsi..Lai ieliktu kvalitatīvi tomēr vajag bišķ saprast ap ko lieta grozas.
Piedāvāju slīpēšanas pakalpojumus.
bļaaaaa, tukums ir cīnītāju pilsēta
cepuri nost!
Kaa es necieshu shitos riitus, kad ir slikti, bet aizmigt ari vairak nevar, jo ir slikti :@ 
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Vakar braucu pa nakti, sāka degt aķīša lampiņa panelī... nu OK.... atbraucu mājās, atstāju. Šorīt pielaidu.... tad noslāpēju , mēģinu vēlreiz palaist un vairs ne dzīvības pazīmju principā
pečka tikai vārgi ko noelšas
es ceru , ka aķis vnk nosprādzis nevis ģenerators... ko experti saka?
es ceru , ka aķis vnk nosprādzis nevis ģenerators... ko experti saka?
drizak jau generators gan..
lampinja nozime, ka strava tiek nemta no akja, tb nelaadee
tā arī domāju..... paldies
.
nu mļe.

nu mļe.
siksna vesela? 
Priecīgu 7dienu ridlih 
vai tad pielaist varētu ja nebūtu? vai viņam pietika uz to momentu ar strāvu no aķa?matissc rakstīja:siksna vesela?
nekas nenotiek tāpat, tātad ta bija vienīga iespēja man šodien neļaut braukt..... mošk būtu kokā ielicis vai vēl kasRudziņš rakstīja:Priecīgu 7dienu ridlih
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 769
- 770
- 771
- 772
- 773
- …
- 2228