Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 773
- 774
- 775
- 776
- 777
- …
- 2228
- chevron_right
nu cabrio jav nav isti ikdienas auto, tomer ja ir kabrio tad ziema nebutu labi braukt , bet e46 tomer ikdienai labak der, jaskatas ko velie sno auto, ka hobija auto , tad cabrio, ka ikdienas tad e46Rolish rakstīja:Ņem e46 compactzelya rakstīja:Gribu paintereseties ko jus domajat ko labak nemt vai e36 cabrio glitu(hardtop) pilnako kompl. vai ari e46 2.5-3.0 coupe or sedan ari no tadam bagatakam komplektacijam ? Gribetos dzirdet kadu padomu. Patik ari pa pilsetu panesaties kadu pagriezienu ar sanu ielikt![]()
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man sieriniekam iekšā ir 72Ah, kautgan vajag 62Ah. Galvenais ir nenokrist zemāk par noteikto kapacitāti. Tas ir, ja ir paredzēts 58Ah AKB tad mazāku par 58Ah nevar/nevajadzētu/nav ieteicams likt, bet lielāku var likt pohuj cik, varēs bez beņas aizbraukt uz vietējo tanku uzpildīties.zuze91 rakstīja:Nu vienkārši vienam 2.0 iekšā ir 72ah ar 750a un otram 2.0 iekšā ir 68ah un 650a akumulatori.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Kur Rīgā, daugavas labajā krastā uz vietas nopirkt vienkāršu muciņu komplektu ar mazo tirkšķi?
Cenukluba un Depo piedāvājums neapmierināja.
Cenukluba un Depo piedāvājums neapmierināja.
viss kartībā

Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
Vakar vedu savu pasažieri (70 gadīga lietuviešu babulīte) un šī man stāsta kā vīrs mašīnai skati nav izgājis dēļ atgāzēm. Dīzeļ zafira. A ko šie? aizved uz mazgātavu, izmazgā skursteni ar kārčeru un viss kedā atgāzes normas robežās 
Var jau būt, ka tas ir kaut kāds sens paņēmiens, bet pirmo reizi kaut ko tādu dzirdēju
Var jau būt, ka tas ir kaut kāds sens paņēmiens, bet pirmo reizi kaut ko tādu dzirdēju
Sena metode 
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
mani arī TA izčakarēja par atgāzēm dizeļopelim, es arī vnk pilnu skursteni ar ūdeni , pāris reizes pagāzē kārtīgi un vis tip top, TA bija rokaWilsons86 rakstīja:Vakar vedu savu pasažieri (70 gadīga lietuviešu babulīte) un šī man stāsta kā vīrs mašīnai skati nav izgājis dēļ atgāzēm. Dīzeļ zafira. A ko šie? aizved uz mazgātavu, izmazgā skursteni ar kārčeru un viss kedā atgāzes normas robežās
es pat nesaprotu tos kuri ,uzreiz ved kaut ko regulēt utt
Kāds nezin, kuru staķiku moikās var tikt ar gludekli? Iļģuciema staķikā šķita ka uzgulšos uz vēdera. 
Vienreiz biju ar E30 staķika moikā un kopš tā laika neesmu bijis, jo plauktus un cenrus diskiem nenomazgāja. Laikam tur cilvēki tikai ar kalpakiem brauc
Nesaprotu, kāpēc vispār tur jāmazgā auto, ja var atrast moikas, kur pa 5-6eur ar rokām visu smuki nomazgā (pats mazgājos Lomonosova ielas Trestā pie krieveļiem, agrāk Teikā, uz Krustabaznīcas ielas pie sliedēm).
Nesaprotu, kāpēc vispār tur jāmazgā auto, ja var atrast moikas, kur pa 5-6eur ar rokām visu smuki nomazgā (pats mazgājos Lomonosova ielas Trestā pie krieveļiem, agrāk Teikā, uz Krustabaznīcas ielas pie sliedēm).
Kurš varetu pateikt cik maksa tagad pilnais swap 2.8 no 1.8 i
kautkas var notikt ja brauc ar metināto un ir dažadi riepu izmēri? vienā pusē 175/65 otrā 185/65
Sent from my iPhone using Tapatalk
Atkarībā pie kā swapoDIF rakstīja:Kurš varetu pateikt cik maksa tagad pilnais swap 2.8 no 1.8 i
Nejūtami mašīnu var vilkt uz vienu sānu.haha rakstīja:kautkas var notikt ja brauc ar metināto un ir dažadi riepu izmēri? vienā pusē 175/65 otrā 185/65
- ikey07
Pēc idejas sanāk, ka mazākais rats visu laiku griezīsies ātrāk/, t.b., spolēs.haha rakstīja:kautkas var notikt ja brauc ar metināto un ir dažadi riepu izmēri? vienā pusē 175/65 otrā 185/65
Raus uz vienu pusi baigi
Tīri teorētiski vērps nost pusasis. Bet reāli pārāk maza augstumu atšķirība, lai kaut ko ļoti iespaidotu.haha rakstīja:kautkas var notikt ja brauc ar metināto un ir dažadi riepu izmēri? vienā pusē 175/65 otrā 185/65
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 773
- 774
- 775
- 776
- 777
- …