Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- …
- 2228
- chevron_right
Piespraud mājās pie sienas to biļeti .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Jelgavnieki priecīgi pie tiem Jackie Chan viesojās!
Jūsu vietā dabūtu autogrāfu un tad ebay uz izsoli!
Jūsu vietā dabūtu autogrāfu un tad ebay uz izsoli!
nu taaa, paests ir, heinekens sastukets ledskapii, var saakt gatavoties minhenes macham
...
Sodien tac Armando lielais futbola vakars, lai ar ka zel Barcelonas, tacu prieks par Chelsea
jap
ari zel barsa, jo nebija pelnijusi zaudet, bet tiri no mana viedokla labak ka chelsija tika finalaa, jo ja minhene tomer tiek finalaa tad spelet pret chelsea bus vieglak kaa pret barsu ipashi jau ka viniem nebus 4tri pamatsastava speletaji
ari zel barsa, jo nebija pelnijusi zaudet, bet tiri no mana viedokla labak ka chelsija tika finalaa, jo ja minhene tomer tiek finalaa tad spelet pret chelsea bus vieglak kaa pret barsu ipashi jau ka viniem nebus 4tri pamatsastava speletaji
...
Sodien briest spraigs mačs
esmu pilnibaa sagatavojies nervi jau savilkusies pa pilnu programmu jaiet uzpipaat un apakalceljaa janoiet gar ledusskapi. baas ja minhene netiks talak bushu pamatigi sarugtinats
...
5min 1:0 Real
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... bmjop.html
ķerat puikas ciet..
bet man liekas ka razvods
ķerat puikas ciet..
bet man liekas ka razvods
viss vel tikai prieksaa, blaa nervi cupaa, liekas ka es pats tur speleju, kajas iet lidz ar bumbu televizoraa, viens alins jau apgastschaboska rakstīja:5min 1:0 Real
...
vai tad nav jau 2:0?
es jau neskatos, vnk twiterī kkas rakstīja par 2:0
sveiki butu baigi labi ja kads turbinu guru varēt pakomentēt manu rakstīto topikā tuebinas plusi minusi
gan jau ar ar draugu izpīpētu kas un kā bet vieglāk jau būtu ka zin jau kas un kā
gan jau ar ar draugu izpīpētu kas un kā bet vieglāk jau būtu ka zin jau kas un kā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- …
- 2228