Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 2228
- chevron_right
same shit, arī viss auto mainījis krāsas toni. tas laikam ir mīnus dzīvojot pie meža , tagad auto mazgāšana būs ļoti regulārarews rakstīja:Interesants rīts, visi auto spilgi zaļos putekšņos
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Tapec domaju kas par hu..u , stavu virtuve un izskatas neta lietus piles neta kautkas gaisa krasa pa visu auto, domaju pec vaskosanas kads defekts, bte tas no taluma skatotieskompots rakstīja:same shit, arī viss auto mainījis krāsas toni. tas laikam ir mīnus dzīvojot pie meža , tagad auto mazgāšana būs ļoti regulārarews rakstīja:Interesants rīts, visi auto spilgi zaļos putekšņos
Tam,kas winas pardod--beeSharpE_kurais rakstīja:Kam jāraksta par e36.lv uzlīmēm? Ruu neatbild...
E_kurais rakstīja:Kam jāraksta par e36.lv uzlīmēm? Ruu neatbild...
Jā, piedod, nav laika un aizmirsu. Ja esi no Rīgas, raksti beeSharp, ja no cita Latvijas nostūra, tad uzraksti vēlreiz man, priekšā brīvdienas, cerams ka visu sarunāsim..
Kāds ar gaišāku galviņu varbūt var man palīdzēt noskairdot tādu ģēlu-kādēļ novelkot no YouTube mūziku es viņu nevaru ierakstīt diskā?ka dziesmu parvietoju uz lapu ko ierakstīt tā šis man izmet kautkādu tekstu ārā,ko es nesaprotu
kaads ir novilktais formaats? video ir mp4 muuzikai parasti mp3
MPEG-4 File Format šāds formāts,ja nav pareizs kā lai es izmainu tad?
Ultra MPEG-4 Converter
Nogooglē šito, bieži ir palīdzējis!
Ja viņnš failu atpazīs, tad varēsi konvertēt uz visādime formātiem!
tev vagaj mpg4 to mp3 konverteet. tad vajadzēt būt ok :)
jaa un nakamreiz meklee saitu kursh uzreiz nolaadee tikai mp3 dziesmu nevis video.
piem sho http://www.youtube-mp3.org/
jaa un nakamreiz meklee saitu kursh uzreiz nolaadee tikai mp3 dziesmu nevis video.
Mēģināšu!erda rakstīja:Ultra MPEG-4 Converter
Mēģināju,pa sarežģīitu,neko nesprotu,značit jāiztiek būs
Paldies,šito sapratu,novilku un pārbaudiju,ka ietAgris rakstīja:tev vagaj mpg4 to mp3 konverteet. tad vajadzēt būt ok :)
Vakar nenormāli pielieta mute, tgd vēl jūtos pilnīgā kosmosā!
Es sodien pa alinam un saslikam
Šovakar LNT Dziedošajos Dvīņos visiem draudzīgi jābalso par mazajām maruxītēm - Janu un Rūtu.
Noteikti tiks izdariits
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
priekaa cik forsi laiks ara garsigi dzeramie+sasliks galvenais neaizrauties
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kupeju īpašnieki pastāstiet pa kādām naudām tagad tiek tirgotas aizmugurējās lampas ar balto pagriezienu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 2228