Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 797
- 798
- 799
- 800
- 801
- …
- 2228
- chevron_right
Zajebuha, darbs jaunu auto iedrva, RAV4 2013 gada 
Bļin, labs!zuze91 rakstīja:Uniša kabris. Hm.. Man der.
Edit
-te-bija-video-kuru-nav-jēgas-citēt-
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Sen jau viņš brauc. Vismaz tutubē var atrast arī vel agrākus video kur viņš brauc.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jāaicina uz EEDC nākamgad, kā nākamais Tuerkszuze91 rakstīja:Sen jau viņš brauc. Vismaz tutubē var atrast arī vel agrākus video kur viņš brauc.
Pa citu tēmu : Cik tagad maksā oriģniālā hifi tumbas, un cik sarežģīti dabūt? (ar pr. abšivkām un plauktu, piemēram)
Ebaijā ir. Vai Anglis un Fricis sūtīs - cits jautājums.
Huiņa, puse no kluba tā māk takā nekas jau te tāds navzuze91 rakstīja:Uniša kabris. Hm.. Man der.
Edit
Vai ir kāds kas būtu gatavs palidzēt atdzīt auto no norvēgijas stavangeras, respektīvi čoms meklē 2tro šoferi, kopā brauc ar autiņu lidz stavangerai un tad jau katrs ar savu atpakaļ, izbraukšana šo ceturtdien!
Atlīdzība pēc vienošanās.
Atlīdzība pēc vienošanās.
Diezgan sročna vajag videoreģistratoru ar DIVĀM kamerām, lai ir tip uz priekšu un salonā arī. Bet LV internetu vai nu neprotu vai arī atrodu tikai variantu pa 150 eur, kas ir kosmoss priekš tādas spēļmantiņas... Kāds zin, kur, ko un kā varētu atrast?
Hmm, kāds zin kur var atrast kupejas servisa sliekšņus, manējie it kā normāli, bet taj pat laikā gribu mainīt, jo aizdoma, ka vidus ir
Kā arī, jautājums sekojošs - Kā var kupejai lūkas noteces caurulīti savienot ar to nolādēto izeju slieksnī, esmu visu internetu krustāmšķēsām izmeklējies, bet ne kā, un vissliktākais ir tas, ka nevar jau nekur tikt klāt

Kā arī, jautājums sekojošs - Kā var kupejai lūkas noteces caurulīti savienot ar to nolādēto izeju slieksnī, esmu visu internetu krustāmšķēsām izmeklējies, bet ne kā, un vissliktākais ir tas, ka nevar jau nekur tikt klāt
Dir*anu atlikt!
Man vienīgajam ir sajūta, ka tauta pēdējā laikā agresīva palikusi? Čaļi, izšaujiet riekstus, pirms kaut ko komentēt un kasīties... 
Atbildēšu šeit, lai netaisītu netopiku citur.Kristaaaaps rakstīja:Offtopic, bet sāk jau apnikt lasīt tos visus postus par "induvidiālismu", st5 un m-paku. Kādā sakarā var dirst, ņirgāties par normālu OEM izskatu un teikt, ka tas jau apnicis un pietrūkst induviduālisma? Induviduālims jeb sadirsta mašīna tiek vērtēta augstāka par elegantu, pārdomātu koptēlu? Marux nekas personīgs, bet Tavs bagāžnieka vāks un zamša salons, manuprāt, vispār atstāj iespaidu, ka vēlies iespļaut sejā visiem, kuriem ar gaumi viss ir kārtībā tikai, lai būtu pret esošo iekārtu. Mazliet atgādini kkādu greenpeace aktīvistu. Es nozāģēšu universālim jumtu un būšu vienīgas ar tādu, bet tāpat tā izskatīsies pēc atejas. Runājot par konkrētu auto, tad vēlu veiksmi darbos, katram auto ir savs pielietojums un katram īpašniekam ir savas prasības.
Neviens neņirgājas par normālu OEM izskatu. Vnk interesantāk ir tad, ja uz lietām paskatās no citas puses. Manuprāt sadirsts individuālisms ir želejas pilni mati un bikšu stakle pie ceļgaliem. Par manu gaumi runājot - Green Day un FatBoySlim man skolā patika labāk par Backstreet Boys un Spice Girls (jā, esmu tik sens), man patīk neierastas, savādākas lietas un cilvēki, kas nebaidās atšķirties no pelēkās masas. Dzīve ir pārāk īsa, lai uztrauktos par to, ko domās citi - dari ko vēlies (protams, ētikas un morāles normu robežās).
Par manu auto - salons nav zamša, bet samta (bet to atšķirību laikam Kristaps nezin). Un auto es taisu sev, nevis citiem. Nepatikaman ne baltie griesti, ne M salona tonis - napig, būvēju kā gribu. Bagāžnieks? Pilnīgi pajāt, ka tev tas liekas briesmīgs. Man patīk. Tas, ka tev patīk tikai sterili auto, nenozīmē, ka tava gaume ir pareiza vai kaut kāds etalons.
Man patīk arī sterili auto - vienmēr atskatos uz skaistiem aparātiem, bet atšķirīgie ir interesantāki.
Un vispār, vienīgais iemesls, kāpēc atbildu uz šo postu - vienkārši burvīgi pareiza teksta gramatika. Patīkama pārmaiņa uz kopējā fona.
Prjām pateici kā kāds kazanovamarux rakstīja:Man vienīgajam ir sajūta, ka tauta pēdējā laikā agresīva palikusi? Čaļi, izšaujiet riekstus, pirms kaut ko komentēt un kasīties...
Kāds zināja pa šito lietu?
http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/51265 ... ar_100_kmh
Šodien braucot uz Jelgavu, varēju paskriet pavisam officiāli
iztērējot tikai 10 litrus roundtripam 
http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/51265 ... ar_100_kmh
Šodien braucot uz Jelgavu, varēju paskriet pavisam officiāli
- ikey07
Jāpiekrī Baronam,ka ar sapratni par skaists auto nevisiem ir viss ok.
Bet nu ja nav gaume cilvēkam tad nav
Un es veljprojām gribu uzrakstīt pm
Bet nu ja nav gaume cilvēkam tad nav
Un es veljprojām gribu uzrakstīt pm
Ak, viedais stila guru, dari zināmus labas gaumes un skaista auto parametrus...gai4 rakstīja:Jāpiekrī Baronam,ka ar sapratni par skaists auto nevisiem ir viss ok.
Bet nu ja nav gaume cilvēkam tad nav![]()
:
Man patīk skatīt koptus auto,bet man nepatīk ka finālbraucien 80% ir vienādi kā no viena konveijera noripojuši. 
Un ir bijis arī dzīvē ,ka ir daiļa gan Māte,gan meita un kronis pa virsu ir pasakaina kleita.
Un ir bijis arī dzīvē ,ka ir daiļa gan Māte,gan meita un kronis pa virsu ir pasakaina kleita.
Nopietni? Kur blakām tagad tā(tās) daiļās dāmas? Vajadzeja ar pakert uz sezonas atklašanu :)zuze91 rakstīja:Man patīk skatīt koptus auto,bet man nepatīk ka finālbraucien 80% ir vienādi kā no viena konveijera noripojuši.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 797
- 798
- 799
- 800
- 801
- …
- 2228