Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 2228
- chevron_right
Blīvi kas nāk starp jumtu un lūku, viņu jaunu var nopirkt jeb maksā kosmosu un jāmeklē lietota?
wrum, wrūūūm
He he, es atkal uz kajam Kas te jauns un interesants ir noticies meneša laikā?
Kur jūs pērkat octa?
Jautājums: kāpēc piem pie dažiem apdrošinātājiem cena ir 15-20 ls un pie bta 10 ls
pasakiet kādu iemeslu lai nepirktu pa 10 ls? tas pats uz gadu citiem ir 50 ls bet bta 30 ls..
Jautājums: kāpēc piem pie dažiem apdrošinātājiem cena ir 15-20 ls un pie bta 10 ls
pasakiet kādu iemeslu lai nepirktu pa 10 ls? tas pats uz gadu citiem ir 50 ls bet bta 30 ls..
Check PM.
Man uz gadu Baltikumaa sanaak 24LsAgris rakstīja:Kur jūs pērkat octa?
Droshinu pie sava privaataa brokeriisha
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
biedri,vajag padomu par prieksejo paneli,vai sedana panelis der arii kupejai?
Neder gan
Ja tu runaa par to paneli kuru es domaaju
Ja tu runaa par to paneli kuru es domaaju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
runa iet par prieksejo paneli,kas atrodas salonaa un kurs sevii ietver instrumentu paneli,cimdu nodalijumu,klimu,radzu un citus labumus.
tatad neder, paldies
tatad neder, paldies
Tad biju pareizi sapratis tevi:)
Vienkaarshi veel par prieksheejo paneli sauc atsleegu paneli kur ir zamoki kapotam
Vienkaarshi veel par prieksheejo paneli sauc atsleegu paneli kur ir zamoki kapotam
tev lielāks stāžš :) bet nu jā man ir zvanījuši no tās firmas un piedāvājuši, bet vienmēr tikai 1-2 ls starpība.. pff neinteresanti..Orkaans rakstīja:Man uz gadu Baltikumaa sanaak 24LsAgris rakstīja:Kur jūs pērkat octa?
Droshinu pie sava privaataa brokeriisha
Varu Tev iedot sava brokera tel.
Vinjam parasti ir normaalas atlaides Vinjsh pat var manai kuutinjai uztaisiit kasko un pie tam veel bez pashriska
Vinjam parasti ir normaalas atlaides Vinjsh pat var manai kuutinjai uztaisiit kasko un pie tam veel bez pashriska
HoodieBro- ļoti līdzigs aparāts tavējam katru dienu stāv pie mārupes vidusskolas. nebūtu tev e36.lv uzlīmes, lūpas- butu 1:1, cik pēc bildēm esmu redzējis tavu un to dzīvē
Pēdējais labojis rews - 16 Jan 2012, 21:35, kopā labots 1 reizi.
Cik kasko nāk uz e36.. ?Orkaans rakstīja:Varu Tev iedot sava brokera tel.
man lētākais bija 350ls uz gadu, nākamais jau maksāja ap 800ls un uz augšu
Man ja nemaldos sanaaca ap 120Ls gadaajurcis rakstīja:Cik kasko nāk uz e36.. ?Orkaans rakstīja:Varu Tev iedot sava brokera tel.
Bet tas bija paagaajushogad ,shogad cenas esot mainiijushaas
Nu ja sadal pa meneshiem nemaz tik traki nesanāk 10 ls mēnesī.. Bet vismaz drošs :)
Auto veertiiba ja nemaldos bija noraadiita 2500Ls
Naisss, tas der, uzreiz tāda pacilātības sajūta e39 vērtībā..
vot jā,šodien skatījos un nevarēju iebraukt kādēļ e39 tik lēti? vai es galīgi atpalicis no dzīves?
P.S. sen nebiju ss ložņājis
P.S. sen nebiju ss ložņājis
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10