Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 801
- 802
- 803
- 804
- 805
- …
- 2228
- chevron_right
marux
Nevaig jau parspīlēt,piekrītu nav ko, vainu ir cilvēkam ir gaume vai nav
Par aliņu piekrītu
Nevaig jau parspīlēt,piekrītu nav ko, vainu ir cilvēkam ir gaume vai nav
Par aliņu piekrītu
Veči nemīž tas ir iedzimts -
Komentāri par: Par pašnāvību runā aizvien vairāk bērnu
Valters (Valča) 2012. g. 6. septembrī 12:19
Pēdējais solis ir pēdējais solis. Un ja tas ir ieborēts galvā to neapturēs.Ir bijis radiniekos tādi gadījumi. Nav nekā patīkama.Atcerās to bieži jau ir parvēlu pievērsties otram. Kad sēkla jau ir izdīgusi un proces ir uzsācies.
Komentāri par: Par pašnāvību runā aizvien vairāk bērnu
Valters (Valča) 2012. g. 6. septembrī 12:19
Pēdējais solis ir pēdējais solis. Un ja tas ir ieborēts galvā to neapturēs.Ir bijis radiniekos tādi gadījumi. Nav nekā patīkama.Atcerās to bieži jau ir parvēlu pievērsties otram. Kad sēkla jau ir izdīgusi un proces ir uzsācies.
Un ko tu ar to vēlējies pateikt ?
Reāli tu nokavēji ja vēlies pa to tēmu parunāt. Šeit jau ir aprunāta.
edits : interesanti kāds tolks no tādiem kā everts. Pasekojot viņa postiem neliekas ka viņš ir īstajā forumā,bet kā saka tās jau tikai manas domas.
edits : interesanti kāds tolks no tādiem kā everts. Pasekojot viņa postiem neliekas ka viņš ir īstajā forumā,bet kā saka tās jau tikai manas domas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Mmi
Vēlies par to parunāt? :ainas_šovs:
A Everts normāls pipars, kpc lai nebūtu te?
Nu vienmēr jau var pačalot vēlzuze91 rakstīja:Un ko tu ar to vēlējies pateikt ?
edits : interesanti kāds tolks no tādiem kā everts. Pasekojot viņa postiem neliekas ka viņš ir īstajā forumā.
A Everts normāls pipars, kpc lai nebūtu te?
Pēc pēdējā posta,neizklausās pēc normāla pipara 
Interesanti. Pēc everta apmeklējuma barons parādās... jau kuro dienu. Baigā sakritība.
Nezkādēļ mani nepārsteigtu ja IPs skaristu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Sakarā ar ievākšanos jaunajās, lielajās telpās Rīgā, ir diezgan aktuāli pāris sīkumiņi.
Ļoti aktuāli.....!
Varbūt kāds var piedāvāt skrūvspīles, metāla darba galdu vai kādus plauktus servisam...
apmaiņā pret ko garšīgu vai nelielu summu 
Ja nu gadienā kādam šķūnītī stāv, vai opim, tad droši var zvanīt vai man, vai siikajam
Podziņa: 28339051 un siikais: 27833148
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Ļoti aktuāli.....!
Varbūt kāds var piedāvāt skrūvspīles, metāla darba galdu vai kādus plauktus servisam...
Ja nu gadienā kādam šķūnītī stāv, vai opim, tad droši var zvanīt vai man, vai siikajam
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Darbs priekš CSIzuze91 rakstīja:Interesanti. Pēc everta apmeklējuma barons parādās... jau kuro dienu. Baigā sakritība.
zuze91 rakstīja:Interesanti. Pēc everta apmeklējuma barons parādās... jau kuro dienu. Baigā sakritība.
Nu nočeko. Bet ja nesakrīt tad tu man liec lielo 3litru Bacardi pudeli un mēs ar Evertu pēctam viņu iedzeram un tev nedodam
Pēdējais labojis barons - 11 Jūn 2014, 21:17, kopā labots 1 reizi.
Plauktus jau var paši saskruvētPodziņa rakstīja:Sakarā ar ievākšanos jaunajās, lielajās telpās Rīgā, ir diezgan aktuāli pāris sīkumiņi.
Ļoti aktuāli.....!
Varbūt kāds var piedāvāt skrūvspīles, metāla darba galdu vai kādus plauktus servisam...apmaiņā pret ko garšīgu vai nelielu summu
Sev garāžā vismaz tā dariju,normāli dēļi tipa brusas,bija ,bet kā plauktu pamatus pirku Latvijas finierī
Šodien uz ganībja dambja ielas veikala labas lietas ir 50% atlaides lidz 23.00.. Tur bija no bankrotejusiem veikaliem ari plaukti..
Nesakristu, jo Everts ir V1betazuze91 rakstīja:Interesanti. Pēc everta apmeklējuma barons parādās... jau kuro dienu. Baigā sakritība.
Ai, man vienkārši reizēm patīk cilvēkus beztēmā pakacināt...gai4 rakstīja:marux
Nevaig jau parspīlēt,piekrītu nav ko, vainu ir cilvēkam ir gaume vai nav![]()
Par aliņu piekrītu
Kā tadAgnis rakstīja:Nesakristu, jo Everts ir V1betazuze91 rakstīja:Interesanti. Pēc everta apmeklējuma barons parādās... jau kuro dienu. Baigā sakritība.
O tas jai par tēmu, jasak rūdīt kiška 3 L nav mazbarons rakstīja:zuze91 rakstīja:Interesanti. Pēc everta apmeklējuma barons parādās... jau kuro dienu. Baigā sakritība.
Nu nočeko. Bet ja nesakrīt tad tu man liec lielo 3litru Bacardi pudeli un mēs ar Evertu pēctam viņu iedzeram un tev nedodam
Vispār Agnis caur IP redz.everts rakstīja:Kā tadAgnis rakstīja:Nesakristu, jo Everts ir V1betazuze91 rakstīja:Interesanti. Pēc everta apmeklējuma barons parādās... jau kuro dienu. Baigā sakritība.
Neredzu, jo vairums viņa Jelgavas IP ir nobanotas... tagad sēž vai nu caur telefonu ar mainīgām IP (Bite, LMT), vai arī lien caur Zviedrijas un Somijas proxy serveriem 
Lielākā daļa šeit esošie dienaszagļi ar tadu sparu darbu meklētu kā mēģina saprast kas ir kas sen katram pie šķūnīša pa individual stāvētu 
Sveiki. Kāds var ieteikt labu vietu Rīgā vai netālu, kur par sakarīgām naudām var nomainīt reduktora buksi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 801
- 802
- 803
- 804
- 805
- …
- 2228