Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 809
- 810
- 811
- 812
- 813
- …
- 2228
- chevron_right
priecigus un jautrus visiem liigo svetkus....
un neaizmirstam sava e36 atslegas nolikt malinjaa ja tiek kkas lietots lai nau pashiem nepatikams parsteigums 24ajaa
priekaa visiem e36 ipashniekiem

un neaizmirstam sava e36 atslegas nolikt malinjaa ja tiek kkas lietots lai nau pashiem nepatikams parsteigums 24ajaa
priekaa visiem e36 ipashniekiem
Priecīgus svētkus visiem! 
un iet treša sutka kā meiginam atmest.. 
uz šodien diezvai tas izdosies 
Nu nez nezrudenko rakstīja:uz šodien diezvai tas izdosies
P.S. Neapvainojamies ja kādam naktis zvanu
Viesiem Prieka pilnus Līgo svētkus.

Veelu visiem smagi pieriities un nenodzert tiesiibas 
DogMa tu kur? 
Sent from my Nokia 5110 using Tapatalk
DooooooooMaaa 
Man vēl labi.. 
Kur varetu nomainit priekshejo stiklu kupejai?
velams ogre vai kkur tuvak.
un cik tas prieks izmaksas?
velams ogre vai kkur tuvak.
un cik tas prieks izmaksas?
Hazard rakstīja:Man vēl labi..
Dzeram? Tas nu tā, bet pamatā mūsu pagāniskajiem svētkiem bija pavisam cita nozīme, nu tie daudziem, kā slāvveidīgajiem ir nodzeršanās svētki. Starp citu, slāvveidīgajiem šādu svētku nav, paši it kā nesvin, bet ik pa laikam manu uz ielas streipuļojot, vakar tādi trīs vilkās ar šašļiku spainīšiem un kokoglēm uz dabas parka mežu, bet ko padarīsi, slāvi nesaprot ka pareizi svinēt, kā pareizi dzīvot, viņi vienkārši šeit ir un kavē Latvijas attīstību aizpildot mūsu cietumus.
turpinam likvidēt alu
Kāds sakars man ar slāviem?evaness2 rakstīja:Hazard rakstīja:Man vēl labi..
Dzeram? Tas nu tā, bet pamatā mūsu pagāniskajiem svētkiem bija pavisam cita nozīme, nu tie daudziem, kā slāvveidīgajiem ir nodzeršanās svētki. Starp citu, slāvveidīgajiem šādu svētku nav, paši it kā nesvin, bet ik pa laikam manu uz ielas streipuļojot, vakar tādi trīs vilkās ar šašļiku spainīšiem un kokoglēm uz dabas parka mežu, bet ko padarīsi, slāvi nesaprot ka pareizi svinēt, kā pareizi dzīvot, viņi vienkārši šeit ir un kavē Latvijas attīstību aizpildot mūsu cietumus.
Da nekāds, vienkārši filozofēju.
Tak nepsiho, izteicu domas par slāviem, jo skatoties apollo ziņas par gaidāmajiem laika apstākļiem, manīju komentāru slāvu valodā, kur viens viņu pārstāvis nicinoši izteicās par Līgo, uzreiz niknups parāva, jo slāvu kultūra ir ļaunākais, kas mums šeit ir noticis, zinu ka visi tādi nav, tomēr jāatzīst ka putleristu mums te netrūkt.Dj_Zii rakstīja:![]()
Starp citu, kur var nipirkt biezpiena pulveri?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 809
- 810
- 811
- 812
- 813
- …
- 2228