Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 811
- 812
- 813
- 814
- 815
- …
- 2228
- chevron_right
V1Beta/RF/BeeDoo/everts/ vai kas te vēl viņam pa niku bija ar puņķiem un asarām pamet LV, tā arī nespēdams nekad iedzīvoties pa īstam iekš e36.lv
no powera:
no powera:
25 Jun 2014, 07:32:15 AB1304 rakstīja:
Nezinu pat ko un kā lai īsti saka. Dzīve tā iegrozījās, ka arī es šonakt pametu Latviju. Žēl kaut ko pamest tā īsti nav. Grūtāk ir pamest ikdienas pieradumu kaut ko darīt. Ik rītu celties, sagatavoties darbam. Šķirties no kolēģiem ar kuriem katru dienu strādāts kopā.
Ir mazliet bail no tā kas sagaidīs priekšā - pats darbs, jaunais kolektīvs. Bet visam jābūt labi un jāraugās pozitīvi uz to. Minimālais laiks ko būšu prom ir 2 gadi. Bet visticamākais jau arī ilgāk, jo atalgojums ir labs tur.
Pozitīvais ir tas, ka vismaz Jāņus izdevās vēl šeit sagaidīt un nosvinēt. Satikt radus, draugus.
Visiem veiksmi un izturību.![]()
Ir arī, powerā dienas snapšotos ir bilde no šveices, nočekoju metadatus, ir tā vakardienas bilde un pat ir koordinātes no šveices. Tā kā taisnība vien ir. 
ew, bet pa sievu viņš gan liekas sadirsa 
Tak pilnīgi pajāt, ko sadirsa un ko nē. Galvenais - Vibeta ir atā-atā.
:šampis_pa_gaisu: 
vecīt, domā arī Vācijā nav interneta vai kur viņš tur aizgrabināja ar savu šrotu? 
Burbul1s rakstīja:Es vienk pāŗvilktu vadus uz miglu slezi pa taisno caur aķi. Iemet tik kkur pa vidam drosinātāju, un varēsi miglas ieslēgt arī kad mašīnais aizdedze būs izslēgta vispār bez gaismām un gabarītiem u.t.t.LASTKING rakstīja:Kā man jārīkojas,ja vēlos miglas lukturus ieslēgt ar gabarītiem,jo sobrīd miglinieki deg tikai ar tuvajām gaismām,please help![]()
Varbūt vari iedot kaut kādu shēmu,jo no elektronikas man viss ir tiesi 0
Bākā ielieta 98 zupa iet ar labāk 
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Nav viņam sievas, pat ne druškas. Cik zināms, līdz šim strādāja kaut kādā preču izplatīšanas firmā.Ridlihs rakstīja:ew, bet pa sievu viņš gan liekas sadirsa
Vienā bērnu forumā, šim patīk ļoti rakstīt, 11770 ierakstu.
Labāk sedejuši iepazišanās portalos un uzfrisētu/uzasinātu spēju ausis tik batonus sasprasut, ka pat nepietiktu vietas visam.
Blondaas bmw iet labi ?
Es domaju ka nē. Kāpēc labak paturēšu pie sevīm.
priekš kam, ja tepat ir viss ko sirds (un ne tikai) kāroHazard rakstīja:Labāk sedejuši iepazišanās portalos un uzfrisētu/uzasinātu spēju ausis tik batonus sasprasut, ka pat nepietiktu vietas visam.
Tur vismaz ir brīvas sievietes, bet reizēm lasot te ar dažus čaļus var pie tām ieskaitīt 
nu psc, Hazard
Tu laikam nesmādē neko, ja bada laiki 
hazards spridzina 
Kāds varbūt var ieteikt, kur max lēti varētu nostrulklot dažus diskus?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 811
- 812
- 813
- 814
- 815
- …
- 2228