Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 2228
- chevron_right
nu kur tu esi redzējusi, ka čaļi šitā virinās.. ?
Tak pat pa ziņām stāsta,parciņos mūžigi uzbrūk meitenēm
Jau top. Bet kāpēc tik ļoti vajag to plakātu? :)Doriņa rakstīja:Ta neviens nav uztaisijis kādu plakātu ko pareklamēt jūsu tusu?Varbūt kāds uz ātro var uztaisītvai tas nav vajadzīgs?
Doriņa rakstīja:Tak pat pa ziņām stāsta,parciņos mūžigi uzbrūk meitenēm
tā ir veca informācija... vairs tā nenotiek...
Es vienkārši iemestu savā galerijā draugos vai Limbažu mājas lapa,pareklamētdogMa rakstīja:Jau top. Bet kāpēc tik ļoti vajag to plakātu? :)Doriņa rakstīja:Ta neviens nav uztaisijis kādu plakātu ko pareklamēt jūsu tusu?Varbūt kāds uz ātro var uztaisītvai tas nav vajadzīgs?
musdienaas uzbruuk dzekiemmožais rakstīja:Doriņa rakstīja:Tak pat pa ziņām stāsta,parciņos mūžigi uzbrūk meitenēm
tā ir veca informācija... vairs tā nenotiek...
...
Neesat tak uz izķeršanu kam tur uzbrukt
Drīz jau būsDoriņa rakstīja:Es vienkārši iemestu savā galerijā draugos vai Limbažu mājas lapa,pareklamētdogMa rakstīja:Jau top. Bet kāpēc tik ļoti vajag to plakātu? :)Doriņa rakstīja:Ta neviens nav uztaisijis kādu plakātu ko pareklamēt jūsu tusu?Varbūt kāds uz ātro var uztaisītvai tas nav vajadzīgs?
Doriņa rakstīja:Neesat tak uz izķeršanu kam tur uzbrukt
man šķiet, ka proporcionāli vīriešu ir mazāk nekā sieviešu.. tākā esam izmirstošā suga... - jāķer kamēr ir...
Tapēc jau izmirstat, ka tā suga tāda čābīga,stiprākie izdzīvo,tādēļ ar sievietes ir vairumā
runā, runā...
Kamēr veči karo, tikmēr jūs rakņājaties pa puķudobi Izmirstošā suga.. Tieši tā - mūs visus nošauj, jo aizstāvam jūs - "stipro" dzimumuDoriņa rakstīja:Tapēc jau izmirstat, ka tā suga tāda čābīga,stiprākie izdzīvo,tādēļ ar sievietes ir vairumā
mūs vismaz aiz tām puķu dobēm neredz,tapēc netrāpa
labrit laikam jalaiz sodien makskeri iemerkt
Jāiet zāle pļaut un jāgatavojas hokejam
jāiet skrūvēt autiņš un pirkt aliņu hokejam.
man pašam nav.
Jā šodien hokeja vakars
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85