Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 820
- 821
- 822
- 823
- 824
- …
- 2228
- chevron_right
Nu jā, tā ir, bet tur atkal vai cilvēkam ir tādas finanses, jo tomēr 2.5/2.8 ar gāzi, vai arī vēl pašam tā ir jāuzliek, sanāk dārgāk, kā kkāds tds sedans piemēram. Tas jau atkarīgs no pašaTheAsTy rakstīja:Benzins+LPG=way to go. un var pakurinat,gan atlauties lielus motorus un ekonomiski braukt.Gustiņš rakstīja:Protams nav ticams, bet vismaz pēc csdd skaitļi aug, nevis vienā brīdī nokrītas. Tāpēc pieņemu, ka +- tā arī bija/ir. Un nekur nav teikts, ka kāds grib raķeti. Viņš maz ēd, un attiecīgi viņam nav jaudas - viss līmenī. Ja cilvēks meklē ekonomisku ikdienas miskasti, viņš saprot, ka uz darbu braucot nevarēs no rīta izslīpēt viaduktu vai apli. Nesaprotu, huļi Tu piepisies.
nu tas ja.700 euro ne katram otram ir lai likt to gazi.Veicas tiem kuri panem uzreiz ar gazi.Bet nu es savejai pats liku gazi,jo negribeju nemt autinu ar gazi.Jo reti kad cilveki seko lidzi tai gazei,lai viss butu normala stavokli.Tapec es gribeju pats uzlikt,lai butu viss jauns un ar garantiju,3 gadus varu braukt un pofig kas ar gazi,ir GarantijaGustiņš rakstīja:Nu jā, tā ir, bet tur atkal vai cilvēkam ir tādas finanses, jo tomēr 2.5/2.8 ar gāzi, vai arī vēl pašam tā ir jāuzliek, sanāk dārgāk, kā kkāds tds sedans piemēram. Tas jau atkarīgs no pašaTheAsTy rakstīja:Benzins+LPG=way to go. un var pakurinat,gan atlauties lielus motorus un ekonomiski braukt.Gustiņš rakstīja:Protams nav ticams, bet vismaz pēc csdd skaitļi aug, nevis vienā brīdī nokrītas. Tāpēc pieņemu, ka +- tā arī bija/ir. Un nekur nav teikts, ka kāds grib raķeti. Viņš maz ēd, un attiecīgi viņam nav jaudas - viss līmenī. Ja cilvēks meklē ekonomisku ikdienas miskasti, viņš saprot, ka uz darbu braucot nevarēs no rīta izslīpēt viaduktu vai apli. Nesaprotu, huļi Tu piepisies.
Bet ar gazi ir forsi,2.8 motors,patikama 6 cilindru skana.Var kartigi pavizinaties ar 193 zirgiem.Ja gribas patrakot,tad var uz benzinu parslegties un tad sajuta ka gazes vispar nau.
As real as it gets
Kā kuram, kreivija normalas cenas
Vienigais no kreivijas bendzina labs piedegums ar motorā. Svina padaudz tajā 
P.S. Krievija i gāze 2 reiz lētāka
P.S. Krievija i gāze 2 reiz lētāka
Varbūt ir kāds tuvu Mārupei kas varētu izpalīdzēt, tīrot mašīnu klausijos muzonu un nosēdināju aķi.
Vajag kādu kas varētu piepīpēt, varu sapiķot par benžu
26871475
26871475
- ikey07
Nevar būt, ka dzīvo tādos līdzenumos kur pat nav mazas nogāzītes 
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
čomam 330 dīzelis sačipots un vēl pāris sīkumi uzlikti, kaut kas līdzīgs marihuāna dīzeļmonstram, tikai motors jaunākas paaudzes, kardānu vērpj kopā, nemaz nerunāsim pa pusasīm un reduktoru, bet tai pat laikā jātatzīst ekonomisks tomēr, jebkurā gadījumā jaudas ekonimijas ziņa 2.8 ar LPG sanāk dārgāk. Tā kā relax ar to uzskatu Benzins+LPG=way to goTheAsTy rakstīja:Benzins+LPG=way to go. un var pakurinat,gan atlauties lielus motorus un ekonomiski braukt.Gustiņš rakstīja:Protams nav ticams, bet vismaz pēc csdd skaitļi aug, nevis vienā brīdī nokrītas. Tāpēc pieņemu, ka +- tā arī bija/ir. Un nekur nav teikts, ka kāds grib raķeti. Viņš maz ēd, un attiecīgi viņam nav jaudas - viss līmenī. Ja cilvēks meklē ekonomisku ikdienas miskasti, viņš saprot, ka uz darbu braucot nevarēs no rīta izslīpēt viaduktu vai apli. Nesaprotu, huļi Tu piepisies.
Vēl aktuāli.ikey07 rakstīja:Varbūt ir kāds tuvu Mārupei kas varētu izpalīdzēt, tīrot mašīnu klausijos muzonu un nosēdināju aķi.![]()
26871475
- ikey07
4h nomocijos ar miglinieku uzstādīšanu... tāda ķīmiķošana
Bet ir viens BET...
Vajadzētu shēmu kaut kur dabūt,lai saslēgtu,kad miglas deg kopā ar gabarītiem,nevis tikai ar tuvajām :(
Vajadzētu shēmu kaut kur dabūt,lai saslēgtu,kad miglas deg kopā ar gabarītiem,nevis tikai ar tuvajām :(
Nu ja saķīmiķots, ka deg tikai ar tuvajām (tā nav jābūt), tad tāpat jāpārķīmiķo, lai deg ar gabarītiem (pārmest releja spoli pie gabarītiem).
d[-_-]b
Vai tad gabarīti un miglas defaultā jau nedeg ?
Man nekas nav ķīmiķots gabarīti on un miglas arī iet.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Gabarīti no atbilstošās aizdedzes pozīcijas, miglām sava poga, kur problēma!? 
Pēdējais labojis Dj Plosky - 05 Jūl 2014, 19:41, kopā labots 1 reizi.
d[-_-]b
zuze91 rakstīja:Vai tad gabarīti un miglas defaultā jau nedeg ?
Nepareizi, miglām jādeg, kad salonā iespiež miglas podziņu, protams, ja ir ieslēgts gabarīts.
Pirmkārt, vai drošinātāju kastē ir relejs baltā krāsā, tā saucamais fog reley?
Nu jā.Man miglas priekšā visu laiku on
Es to pogu neaiztieku.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
plac, kā pi*išu ar gultni taja migliniekā, ja nakti apžilbināsi. Labak brauc bez gaismām 
nahuam, tev tak stroķis ir, nu vismaz zīmējies vienreiz ar viņu!? 
Bildē tak nebiju eshancels rakstīja:nahuam, tev tak stroķis ir, nu vismaz zīmējies vienreiz ar viņu!?
P.s. strokis ir man tikai biksēs
liekas ka kompaktiem bija prikols ka miglas deg kopā tikai ar tuvajām gaismām.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Nu būs rīt jaiemet lūriķis vel 
Vai ari jaaizved pie elektriķa,lai izdarā visu kā nākas
Vai ari jaaizved pie elektriķa,lai izdarā visu kā nākas
Bet nu kad tuvas gaismas ielsegtas migliniekus avr izslegt? Nav kā zuzei, iesledz tuvos un bonusā uzreiz neizsledzamie miglinieki spīdkompots rakstīja:liekas ka kompaktiem bija prikols ka miglas deg kopā tikai ar tuvajām gaismām.
zuzei jau noteikti orginali nemaz poga negaja,tpc ir uztaisīts pa tiešo no tuvajām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 820
- 821
- 822
- 823
- 824
- …
- 2228