Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 821
- 822
- 823
- 824
- 825
- …
- 2228
- chevron_right
Nē.
Miglām un aizmugures miglām divas dažādas pogas. Un gaismas atsevišķi slēdzas. Nekas nav pa tiešo.
Miglām un aizmugures miglām divas dažādas pogas. Un gaismas atsevišķi slēdzas. Nekas nav pa tiešo.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Gaismu opcijas ir atkarīgas no valsts, kurā tiek tirgots tas konkrētais bmw.. (jo jaunāks, jo lielākas variācijas) 
Es vienkārši kad ieliku miglas tā nospiedu miglu pogu un neesmu viņas izslēdzis. Viņas iedegas kā ir uz gabarītiem vai tuvajiem.
Nu tad ko vispār raksti? Ja tev viss ir kā vajag, tikai nespēj pateikt, ka poga strādā, un miglas var izslēgt neatkarīgi no citām gaismām.
Bet par to, ka to pogu neaiztiek, tas loģiski, pa dienu brauc ar miglām, kā tumš, ieslēdz bonusā tuvās, no broblem. Un tie sitēji, kas psiho ka apžilbinās migla, tas var notikt tikai tad, ja refrektors ir bojāts, vai migla ir iebāzta galīgi greizi, to pašu var attiecināt par tuvajām..
Ak jā, man skatē pateica, tev tuvā par zemu, pacel augstāk.
LASTKING rakstīja:4h nomocijos ar miglinieku uzstādīšanu... tāda ķīmiķošanaBet ir viens BET...
Vajadzētu shēmu kaut kur dabūt,lai saslēgtu,kad miglas deg kopā ar gabarītiem,nevis tikai ar tuvajām :(
Man ta viss ok. Bet šitam cilvēkam vajag palīdzēt.
Edit. Nu miglas jau regulējās un viņas ir (man vismaz ~ 10cm zem tuvo gaismu stara).
man ari intrese.reinissp rakstīja:Hey, vajag padomu.
Sanācis tā, ka uz mana vārda ir mašīna, bet nav ne teh. pases, ne numuri. Vajag viņu norakstīt, bet es nesapratu kā. Zvanīju uz CSDD info, taču liekas, ka mudaks ar ko runāju neko nejēdz. Likās, ka pats zinu vairāk, haha. Bet nu jā, moš kāds ir ar ko tādu saskāries un spēs man izpalīdzēt ar padomu... Paldies jau iepriekš. :)
mana gadijuma auto kas ir uz mana varda nobruka dzinejs atrodoties UK un tika pardots kaut kadam anglim kas vinu izjauca un parejo itka teica ka vedis uz tolmetu un tad man atsutis visus papirus par auto nodosanu tolmeta, bet ta ari tas pi***s neko nav atsutijis un stulbakais ari ir tas ka visi kontakti lai sazinatos ar vinu ir pazudusi. Sim auto skate bija lidz 2013. gada oktobrim un nomaskati nodokli par 2013. gadu(ja tas ko maina)
kad gaju uz csdd auto norakstit tad es teicu ka man vajaga norakstit to auto jo vins vairak neeksiste un man vairs nav nekas palicis no si auto, bet man atbildeja ka nav iespejams norakstit so auto vienigi ja man ir kads dokuments no atbilstosas firmas(srots, tolmets).
biju divos csdd prasit par norakstisanu: Madona un Gulbene bet abos teica vienu un to pasu kaut gan lasot no interneta citi ir norakstijusi auto bez problemam.
Ja 5 gadi nav veiktas nekādas darbības, ja pareizi zinu, varēja norakstīt bez papīriem.
ok, paldies par info, kaut ko tadu jau biju iedomajies ka vajaga paiet noteiktam laikam lai varetu norakstit to auto, jo kaut kas bija minets ieks e.csdd.lv pie auto norakstisanas par 31. decembri 2009. gada(vai 2010. gada), tur isti neatceros kas tiesi bija rakstits bet no ta rakstita es sapratu ka varetu but ka tikai pec aptuveni 5 gadiem ja nav nekas ar auto darits tad var norakstit, bet nu taka man aizejot uz csdd neko tadu nemineja tad ari isti nebiju parliecinats.
tas nav nodzerts?Hazard rakstīja:Bildē tak nebiju eshancels rakstīja:nahuam, tev tak stroķis ir, nu vismaz zīmējies vienreiz ar viņu!?![]()
![]()
P.s. strokis ir man tikai biksēs
Sporta gaisa filtrs mļe, tik noslēgt viņu no pārējās motortelpas nav jēdzis.
Ja man brāļa sieva saka ka man salūzušais izpūtējs skan baigi "kruti", ķipa sporta vāģis, ta tas teksts varētu būt paties 
- ikey07
Besī , laukos no manas mājas līdz asfaltam ir 3km , uz 25-30 braucot okey , mašīna netīra nepaliek , tik visādi lohi ar pasūdiem stiepj pāri sotakam un noputinā.. 
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Es nosvērtos striķī, ja man būtu pa zeminieku jābraukā dien dienā līdz pilsētai, tas ir, - asfaltam!
ko darīt , kad nav ko darīt?:D
Izdarīt visu ko negribi darītnaljanke rakstīja:ko darīt , kad nav ko darīt?:D
Pēdējais labojis ikey07 - 06 Jūl 2014, 13:51, kopā labots 1 reizi.
- ikey07
E36 īpašnieki ar R18 diskiem, kāda ir braukšana ar tik lieliem diskiem? 
Laba! Patiešām!
Nevar saprast, sarkasms vai nē?! 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 821
- 822
- 823
- 824
- 825