Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 826
- 827
- 828
- 829
- 830
- …
- 2228
- chevron_right
Kāds var padalīties ar pieredzi cabrio kā ikdienas mašīna.
Gribējās zināt par drošību un vai salons ir nedaudz ūdens izturīgāks?
Un vai mēdz pieķēzīt, ja atstāj bez jumta piem pie veikaliem, un cik mazs ir bagāžnieks ?
Gribējās zināt par drošību un vai salons ir nedaudz ūdens izturīgāks?
Un vai mēdz pieķēzīt, ja atstāj bez jumta piem pie veikaliem, un cik mazs ir bagāžnieks ?
- ikey07
kabrio ka ikdienas auto - garam kaa ideja, jo pec sugas vins ir brivdienu auto
bet ja loti velies, tad klausies, nodoklis lielais - 90ls, bagaznieks uz pusi zemaks neka kupejai jo jumta nodalijums, skalaks salons, ka neka auduma umts, kabrim salona vidus dala un aizmugure tikai sava, tapatas ka viss aprejais masinai aizmugure, der tikai sparni aizmugurejie no kupejas, lampas aizmugurejas,bampers, slieksnu uzlikas, paklaajs savs tikai no kabra, bagaznieka vaks savs, hadene gan taka visiem parejiem, ja jumts viss ok tad nekas netek, bet pa umut jarupejas lai kalpotu, pie veikala labak neatstat ilgi valaa, visadaki kretini var iet garam, vai arii lidot kaads kretiins paari
, paterins loti minimali lielaks neka kupejai jo kabris smagaks , ja grib ziema lietot tad loti silti iesaku sameklet hardtop (cieto jumtu) lai nesabojatu auduma jumtu del sāļiem ko kaisa uz ceļa
bet ja loti velies, tad klausies, nodoklis lielais - 90ls, bagaznieks uz pusi zemaks neka kupejai jo jumta nodalijums, skalaks salons, ka neka auduma umts, kabrim salona vidus dala un aizmugure tikai sava, tapatas ka viss aprejais masinai aizmugure, der tikai sparni aizmugurejie no kupejas, lampas aizmugurejas,bampers, slieksnu uzlikas, paklaajs savs tikai no kabra, bagaznieka vaks savs, hadene gan taka visiem parejiem, ja jumts viss ok tad nekas netek, bet pa umut jarupejas lai kalpotu, pie veikala labak neatstat ilgi valaa, visadaki kretini var iet garam, vai arii lidot kaads kretiins paari
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Varbut kads zaudeja prieksejo bamperu(parastais, sarkans)?
Pie imantas maximas metajas, piebraucu, apskatiju, numura nebija...
Mans montralblue nav kā montreal blue,labāk pulēt vai var arī ievaskot ?LitrsALus rakstīja:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nē!
Varbūt kāds var pateikt niku lietotājam kas uz sezonas atklāšanu bija ar tumšu kūtiņu ar uzrakstu uz sāniem "powered by black gold"? Interesē viņa auto, forumā sazīmēt nesanāk.. PM :)
Vaskošana - vaska pamatfunkcija – lakas virsējā slāņa tīrīšana, spodrināšana un aizsargslāņa veidošana. Dažas tīrošās piedevas noņem oksidējušos krāsas slāni un padara virsbūvi spožu, bet caurspīdīgais vaskojošais pārklājums darbojas kā aizsargkārta.Rolish rakstīja:Mans montralblue nav kā montreal blue,labāk pulēt vai var arī ievaskot ?LitrsALus rakstīja:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nē!
Virsbūves pulēšana
Automašīnu virsbūves (vairums) ir klātas ar laku. Ārējo apstākļu ietekmē laka izbalē, sašvīkājas, tādejādi zaudējot savu sākotnējo spīdumu un izskatu.
Lai atgūtu automobiļa sākotnējo spīdumu(izskatu), izmanto krāsojuma(lakas) pulēšanu. Par pulēšanu te kko sīkāk var izlasīt. viewtopic.php?f=23&t=2114
Un Tavā gadījumā pulēšana.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kāds zin kādu kas par labu ciparu varētu nokrāsot style 5 diskus? VISUS, ne tikai centru.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Kam no foruma jaucas kads dizelis 2.5tds ???
vajag ellas radiatoru dzinejam ! 28302686
ss apzvaniju nav nevienam riga
artinilaponis rakstīja:Varbūt kāds var pateikt niku lietotājam kas uz sezonas atklāšanu bija ar tumšu kūtiņu ar uzrakstu uz sāniem "powered by black gold"? Interesē viņa auto, forumā sazīmēt nesanāk.. PM :)
a no e34 der? Ja jaa, tad varu pajautaat, bet tik ne riigaa.Anderss rakstīja:Kam no foruma jaucas kads dizelis 2.5tds ???
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
e30,39 neder no 34 vel varetu meiginat bet pagaidam ve pameklesu no 36raudzha rakstīja:a no e34 der? Ja jaa, tad varu pajautaat, bet tik ne riigaa.Anderss rakstīja:Kam no foruma jaucas kads dizelis 2.5tds ???
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Pēdējais labojis Anderss - 10 Jūl 2014, 19:14, kopā labots 1 reizi.
Kas tā ir par lietu, ka BMW tiek procentuāli vairāk apstādināts uz šosejām? 
Es atkal brīnos kapēc mani vēl nav stādinājuši, pat 23/24 jūnijā braukājot uz jelgavu nebija neviena menta 
- ikey07
Kāds zin kko par tādu disku firmu kā centrra wheels??? Man šeit viens piedāvā tādas firmas diskus uz maiņu. Saka ka tā ir Vācu oldschool firma. Ir taisnība, nav?
Man ar pagaidām veicas, jau kādu gadu neesmu stādināts!ikey07 rakstīja:Es atkal brīnos kapēc mani vēl nav stādinājuši, pat 23/24 jūnijā braukājot uz jelgavu nebija neviena menta
iep*su apmalee un salociju plauktu :((
kaads varbuut no no Siguldas puses nevar izpaliidzet ar pashazieru puses plauktu , diezgan steidziigi. varat zvaniit kaut naktiidiezgan steidziigi vajag. 20351415
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 826
- 827
- 828
- 829
- 830
- …