Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 827
- 828
- 829
- 830
- 831
- …
- 2228
- chevron_right
Kas ir saprātīga cena un kam tev vajag?LASTKING rakstīja:Kāds netirgo adas salonu ? par saprātīgu cenu :)
Tehniskajā izčakarēs, ja nebūs spārnā pavarotņiks?
edzis rakstīja:Tehniskajā izčakarēs, ja nebūs spārnā pavarotņiks?
Var izčakarēt, jo nedarbojas standartā iekļautais apgaismojums, atkarīgs no inspektora.
- ikey07
Visām žurkām standartā tur nāk tas pavarots? šodien redzeju vienu bez, ja tiešām nevar, kādi ieteikumi no kā uzlikt smukus pavarotus? Oriģinālie ir tiešām vēmiens
visiem e36 tur nenāk pagrieziens, (mļe, kapēc e36 sauc par žurku?), tak ieliec pagriezienus uz TA un tālāk dari kā sirds vēlas (aizšpaktelē kaut ciet), tik nezinu, kas tur varētu izskatīties labāk kā oem pagrieziens, man nu galīgi viņš neizskatās pēc vēmiena.
Ne visiem ir tie spārnu pagrizieni, man piem nav, tas ir atkarīgs no komplektācijas.
- ikey07
Nevis kompelktācijas, bet gadiem. 
un pat man liekas naca 2 veida,vieni ar skruvi nostripinati,otri vienkarsi ieliekas un nofiksejas.. 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Pēdējais labojis Finks - 11 Jūl 2014, 22:54, kopā labots 1 reizi.
Paldies, man vienkārši ir vecais vēmiens, jāieliek būs jaunie skaistuļi un būs super!
Nu ja varetu buut :)
''krutakais'' motors kas vien var buut
lai tiktu udensuknim klat janem karba bus nost hah(vw toureg).. 
''krutakais'' motors kas vien var buut
Bet neesmu pārliecināts ka tik brīvi var mainīt, jo, ja pareizi atceros, arī tie caurumi spārnā atšķīrās pa gadiem, bet lai palabo kāds kas toč zin.
nieliksi jauna tipa veca tipa vieta,jo atskiras nostripinashana un caurums ar laikam bija savadaks.
Metinātājs un špaktelis domāju mani izglābs! 
Kā dabūt ārā aizmugurējos galvas balstus kupejai? Ar izvilkšanas paņēmienu nesanāk, ir vēl kāds? Kāds stiprinājums kkur?
Tur uz taam galvas balstu kaajaam apakshaa ir sprostgredzeni. Pacel nedaudz plauktu un ar kkaadu pinceti izrau sprostgredzenus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 827
- 828
- 829
- 830
- 831
- …
- 2228