Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 831
- 832
- 833
- 834
- 835
- …
- 2228
- chevron_right
Šodien savās jaunajās miglās ieliku, saplaisāja stikliņšzuze91 rakstīja:Kāds ir licis 35w vietā 55w lampiņas ?
Es ieliku Osram 12v 55W H1 Night Breaker Ultimated spuldzes, spožākas par tālajām, bet karstas gan
LOL
- ikey07
Nu tas i miglās. Bet nu tuvajos ar lēcu ? Tur telpa lielāka ir kur tam karstumam pazust. Ne ? 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tak liekat uzreiz 100w Kony tur kemoties
Kādam Madonietim gadijumā nav motora ceļamais krāns brīvs ? Uz pāris dienām noderētu 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jaicel motors lai npmainitu spuldziti

Tikko kāds gudrs cilvēks izstāstija kapēc nevajadzētu 55w spuldzes, ja tu pa nakti daudz nebrauc nav vajadzīgas, lieki ģeneratoru bendē.zuze91 rakstīja:Nu tas i miglās. Bet nu tuvajos ar lēcu ? Tur telpa lielāka ir kur tam karstumam pazust. Ne ?
- ikey07
Beidzat pīpēt!
Standarta H1 lampiņām (kas iet gan tuvajās gaismās, gan tālajās, gan arī miglās) jauda ir 55W. Un visam jābūt ok. Liekot iekšā 100W variantus (ko te nesen minēja) var tiešām ātri izdedzināt reflektorus un iespējams pabojāt arī stiklus/lēcas. 35W jauda ir H1 ksenona lampām.
P.S. Ģeneratoram nekas nebūs no standartām H1 lampām (domāju arī 100W varētu mierīgi pavilkt, jo tomēr tam ir rezerve jaudas ziņā)
P.S. Ģeneratoram nekas nebūs no standartām H1 lampām (domāju arī 100W varētu mierīgi pavilkt, jo tomēr tam ir rezerve jaudas ziņā)
d[-_-]b
Man visas ir 55w nekāda vaina , spožas , nav piemīztas labi redz visu 
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Uzliku bleķiniekus R15 no E34 + čības virsū 195/65 pēc skata likās ka vēl platākus var , bet beigu beigās braucu pāri tiltam + aizmugurē bij divi cilvēki vēl un arkās strīķējās 
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Correct. Man tā pat, tuvās H3 55w, miglas un tālās H1 55w.325 BMW rakstīja:Beidzat pīpēt!Standarta H1 lampiņām (kas iet gan tuvajās gaismās, gan tālajās, gan arī miglās) jauda ir 55W. Un visam jābūt ok. Liekot iekšā 100W variantus (ko te nesen minēja) var tiešām ātri izdedzināt reflektorus un iespējams pabojāt arī stiklus/lēcas. 35W jauda ir H1 ksenona lampām.
man laikam H7 visur ir. nē, visur laikam nevar būt nemaz 
Pēdējais labojis Ridlihs - 16 Jūl 2014, 13:09, kopā labots 1 reizi.
Bet fakts paliek ka Osram H1 55w bija pa karstu vienai miglai un stikliņš ieplaisāja.
- ikey07
mošk akmens? 
raudzha rakstīja:Moš stikliņš made in china?
Ir, tapēc arī saku ka nevajag aizrauties ar 55W, ja nav liela vajadzība, jo daudziem var būt china lampas.
@Ridlihs, miglas bija jaunas, pat nebiju ielicis vnk piespraudu pa augšu, ieslēdzu papriecājos, un ka rubiju laikā ieraudzījo to plaisu.
- ikey07
Standarta spuldze par karstu?ikey07 rakstīja:Bet fakts paliek ka Osram H1 55w bija pa karstu vienai miglai un stikliņš ieplaisāja.
Man china lampām nekas neplaisā, priekšā vēl lēca. Miglas gan Made in Austria, original, tur no problem.
marux rakstīja:Standarta spuldze par karstu?ikey07 rakstīja:Bet fakts paliek ka Osram H1 55w bija pa karstu vienai miglai un stikliņš ieplaisāja.
Man ir šitās.
Kkā bez fiziskas iedarbes viņš saplaisāja, varbūt tapēc ka pirms ieliku viņas stāvēja diezgan vēsā vietā.
- ikey07
Night Breaker ir standarta jauda. Vienīgā atšķirība - spuldze spīd spožāk par parasto spuldzi gāzes un kvēldiega atšķirību dēļ. Viss. Ja tev saplaisāja stikls, tad tu vienkārši esi unikāls gadījums vai arī tavi lukturi ir taisīti no vecām alus pudelēm.
Tīri statistikai - neviens klients, kam šīs spuldzes ir tikušas uzstādītas, nav sūdzējies par saplīsušiem lukturiem. 
Tam nevajadzētu būt par iemeslu, tad jau viņas ziemai nav paredzētas
Drīzāk, tev gdījies brāķis.
Drīzāk, tev gdījies brāķis.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 831
- 832
- 833
- 834