Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 833
- 834
- 835
- 836
- 837
- …
- 2228
- chevron_right
Tas taču atkarīgs kāda riepa virsū, tad arī varēs tālāk runāt par ET un J.
R17 et20 diski ir dogMam uzlikti. Prasi viņamedzis rakstīja:Kādu laiku jau mocos ar diskiem, gribās ieķert vienus, bet viņi ir tikai ET20 izrakājos daudzkur, itkā ir jāvalcē arkas, tepat forumā pie diskiem pirmajā lapā atradu vienu čalīti tirgojam et20 diskus un viņš rakstījis, ka arkas nav jāvalcē, kā tad īsti man tur sanāks ar tiem diskiem?
R17 ET20 saiet ar pareizām 205/40.
Kā ir ar tām pulēšanas pastām , katrai krāsai sava? Piemēram es gribu uzpulēt savu caplyso red kādu man būtu jāņem? Netā neko īsti neatradu.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
kada te ir tautas attieksme pret mašinam kuraj uzlimetas dazadu klubu uzlimes ?
P.S. sorry ja stulbs jautajums
Tu jau pulē tomēr laku nevis krāsu. Jebkurā krāsu veikalā iedos to ko vajag.raudzha rakstīja:Kā ir ar tām pulēšanas pastām , katrai krāsai sava? Piemēram es gribu uzpulēt savu caplyso red kādu man būtu jāņem? Netā neko īsti neatradu.
d[-_-]b
Līmē, kāpēc gan nē. Hello Titty uzlīmi ar neaizmirsti pielikt!andrjuha37 rakstīja:kada te ir tautas attieksme pret mašinam kuraj uzlimetas dazadu klubu uzlimes ?
d[-_-]b
to jau jalime aizmugure , a es kkad driz tajsos vaku majnit , tape pagajdam braukasim tapat 
Ā , pareizi , atvainojos , tik tālu neaizdomājos !325 BMW rakstīja:Tu jau pulē tomēr laku nevis krāsu. Jebkurā krāsu veikalā iedos to ko vajag.raudzha rakstīja:Kā ir ar tām pulēšanas pastām , katrai krāsai sava? Piemēram es gribu uzpulēt savu caplyso red kādu man būtu jāņem? Netā neko īsti neatradu.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Yo.
Ja varat tad lūdzu palīdziet,man vajadzētu 318IS sajūgu jaunu,varbūt varāt parādi kādas adreses kurās varētu būt :) ?
Ja varat tad lūdzu palīdziet,man vajadzētu 318IS sajūgu jaunu,varbūt varāt parādi kādas adreses kurās varētu būt :) ?
Iļģuciema medalus, kā izrādās, ir dikti garšīgs un smadzeņpodu relaksējošs šķidrums...
Pat aizmirsās, ka rīt uz darbu jāiet. Bļ#n, kāpēc atcerējos par to... 
darbs nedrīks traucēt dzeršanai 
Jau domāju iemeslu rīt neierasties uz obligātās skrūvēšanas pasākumiem...

es atkal labprāt kaut ko paskrūvētu-bet tas jau drošvien ir tā kamēr tas nav jadara katru dienu 
Nu, jebkura nodarbe, ar ko jāsastopas ikdienā, vienā brīdī apnīk. Labi, pārtikas uzņemšana neskaitās. 
Marux, pamēģini Iļģuciema Ingvera - kaņepju brīnumus. Vispār nedomāsi par darbu pēc tam.
Sveiki biedri, vēlējos noskaidrot sev aktuālu tēmu.
Kāds ir sods, ja māca vadīt transporta līdzekli, bet tā sauktajam ''instruktoram''(vadītājam) kurš sēž blakus nav 3.gadu stāžs?
Kāds ir sods, ja māca vadīt transporta līdzekli, bet tā sauktajam ''instruktoram''(vadītājam) kurš sēž blakus nav 3.gadu stāžs?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
eparts.lvLASTKING rakstīja:Yo.
Jureckis uz Zemnieku - prasi Osi vai Imantu.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Tieši tas šobrīd tiek degustēts.Rapakivi rakstīja:Marux, pamēģini Iļģuciema Ingvera - kaņepju brīnumus. Vispār nedomāsi par darbu pēc tam.
30 eināriHiperaktīvais rakstīja:Sveiki biedri, vēlējos noskaidrot sev aktuālu tēmu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 833
- 834
- 835
- 836
- 837
- …
- 2228