Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 838
- 839
- 840
- 841
- 842
- …
- 2228
- chevron_right
labrit visiem, man sodien atkal prieksaa kartejas 12h pie lazera.
garlaicigi
taa vietaa varetu gulet liepajas pludmalee un suukt aukstu latviesu alu 
garlaicigi
...
Tieši to pašu vakar domāju , ka varētu kopā ar Dieva Suņiem un pārējiem, bet 5d 6d jāstrādā tajā Ķekavas mūzikas festānormāls čalis rakstīja:Ko forumnieki domā par ideju pievienoties baikeriem un doties uz Dzintaru koncertzāli un mazliet parūcināt? (varbūt ar noskrūvētiem klusinātājiem? vai ko tml?(vispār bez izpūtēja))
Kad ,kur, ar ko, cik daudz, cikos?normāls čalis rakstīja:Ko forumnieki domā par ideju pievienoties baikeriem un doties uz Dzintaru koncertzāli un mazliet parūcināt? (varbūt ar noskrūvētiem klusinātājiem? vai ko tml?(vispār bez izpūtēja))
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
viņa ir taisīta priekš 13, vai cik tur bija, precīzi neatceros, bitu sim kartēm. mūsdienās tādas vairs neražo! man arī bija iespēja tādu nopirkt, bet kad apzvaniju visus operātorus teica, ka lai meklēju vecāsmātes skapītī tādu derīgu karti. tur ir jāpārprogrammē tas lasītājs, lai lasa mūsdienīgas kartes. sīkāk pastāstīt nevarēšu jo esmu jau to visu aizmirsis un atmetis tādu domu.alnis. rakstīja:kāda tur pārbūve jātaisa ? jo cik nopratu, tur tā sim karte kopā ar visu to lielo rāmīti jāsprauž iekšā.
e38 taču tāds pats telefons? pazvanīt no viņa var, saņemt zvanus arī var. 
ar veco sim karti.Prodigy rakstīja:e38 taču tāds pats telefons? pazvanīt no viņa var, saņemt zvanus arī var.
nav vecā, man jauna sim karte.dexter1 rakstīja:ar veco sim karti.Prodigy rakstīja:e38 taču tāds pats telefons? pazvanīt no viņa var, saņemt zvanus arī var.
kura gada tev ir tā sim karte un kāds operātors?Prodigy rakstīja:nav vecā, man jauna sim karte.dexter1 rakstīja:ar veco sim karti.Prodigy rakstīja:e38 taču tāds pats telefons? pazvanīt no viņa var, saņemt zvanus arī var.
e38/39 bija variants , kurš ņēma pretī arijaunākas kartes. ja nemaldos tad tie kam karte liekās bagazniekā + tele 2 varēja kādu laiku dabūt vecās kartes, bet vairs nē.
pavasarī kkad iedeva jaunu, tele2.
karte liekas salonā, zem telefona, 95.gada e38. bet kgan e34 nestrādā, bet tur motoralla telefons.
karte liekas salonā, zem telefona, 95.gada e38. bet kgan e34 nestrādā, bet tur motoralla telefons.
neatrodu info motopower.lv. :( kaads zin ko vairaak?Aduks rakstīja:Kad ,kur, ar ko, cik daudz, cikos?normāls čalis rakstīja:Ko forumnieki domā par ideju pievienoties baikeriem un doties uz Dzintaru koncertzāli un mazliet parūcināt? (varbūt ar noskrūvētiem klusinātājiem? vai ko tml?(vispār bez izpūtēja))
.
Pēdējais labojis normāls čalis - 23 Jūl 2014, 00:52, kopā labots 1 reizi.
nu tad tev paveicās ar to sim karti, jo pat E53 2006.gada tās sim neiet.Prodigy rakstīja:pavasarī kkad iedeva jaunu, tele2.
Droši vien jau sen apnicis jautājums, bet kur var šitādus centriņus nopirkt? Protams bez karbona efektiem un tamlīdzīgām šausmām...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Auto aplīmēšana - 2779 5009
http://www.aareklama.lv/
http://www.aareklama.lv/
vot ierunajasEmzī rakstīja:Tu nesi pelnijis uzlimes, jo tev nav braukšanas kultura :PAndzaK_LV rakstīja:nu labi labi
kad atkal vins bus uzlimju Dileris?
atgadinat Pelecha laikus un priekulu ziemu?
skaidrs kurs laikam arii uzliimes nedabuus, bet gribedams vel nevaretu pieskirt, nav vel divi menesi pagajusi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Seems legitBalcers rakstīja:Nopirkšu degvielas čeku/s no Nestes. Der tikai benzīns. Pildīts laika posmā no 7.-17.jūlijam.
Vēlams 20 l un vairāk.
25959854
- ikey07
Es braucu kas tev nepatik ?
everts rakstīja:kurs bezsmadzenu dalbajobs brauc ar paleku kupeju ja nemaldos UV-4, pec brauksanas stila vel maigi vinu nosaucu.
Varbūt kāds zin kur var iegādāties šo brīnumu? 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Katra 2traja autodalu veikalā vismaz es esmu redzejis,
Un šitas pat nav pats labakais, cēsīs parts4you ir noperkams tāds koncentraks kurš vadus ēd kopā ja nepareizi saskaidi
Un šitas pat nav pats labakais, cēsīs parts4you ir noperkams tāds koncentraks kurš vadus ēd kopā ja nepareizi saskaidi
Motora tīrītājs, poļu. Pirku priekš ieplūdes tīrīšanas, izskatās jau kruta, kā uzsmidzini, tā reaģē, puto u.t.t. Pirku vietējā celtniecības veikalā, bija tur auto šķidrumu un lietu sadaļa.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 838
- 839
- 840
- 841
- 842
- …
- 2228