Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- …
- 2228
- chevron_right
Pa lielam tie ir sinonīmi!
Man vairāk patīk PATRIOTS
Ar tevi totalizatoru labāk nespēlēt .chaboska rakstīja:Kādas prognozes šis dienas mačam?
Es prognozēju RUS- LAT 5:2
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Mana intuīcija, totikā diezvai būtu licis piķi uz rezultātu
Neliels prieciņš pirms kāda laika
Neliels prieciņš pirms kāda laika
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
shodien sagaaja...
braucu no marihuana - 145-150km/h savā nodabā, pēkšņi 400m attalumā man priekšā stāv ceļinieki...
sadzēšos uzmetu ar otru roku siksu.. hmm štukoju kāpēc neslēdz bākugunis... - braucu garām.... šie ieurbušies kaut kādos papīros, nemaz neskatās uz ceļu....
braucu no marihuana - 145-150km/h savā nodabā, pēkšņi 400m attalumā man priekšā stāv ceļinieki...
sadzēšos uzmetu ar otru roku siksu.. hmm štukoju kāpēc neslēdz bākugunis... - braucu garām.... šie ieurbušies kaut kādos papīros, nemaz neskatās uz ceļu....
Rolands rakstīja:Patriots bļAerda rakstīja:Nacionālists!Rolands rakstīja:Sakapāsim to krievus
diemzel, nakamreiz prognozee labveligaku rezultatu un ceresim ka piepildisieschaboska rakstīja:Diemžēl mana prognoze piepildījāschaboska rakstīja:Kādas prognozes šis dienas mačam?
Es prognozēju RUS- LAT 5:2
...
šodien fričus saliksim
STEIDZAMI INTERESĒ KĀDA IR BRAUKŠANA AR DĪZEĻA REDUKTORU UZ 2.5-2.8
Dogma brauc ar taadu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Japierod, bet rekinies, ka ar 4. robu uz 60km/h tikai komfortabla brauksana :) Bet uz lielcela vispar afigenna!
Pa lielam, tikai japierod, ka tomer 1. robs vairs nav tikai izkustesanas, bet ari iespejams brauksana :)) 2. atrumam gals ap 120km/h.
Pa lielam, tikai japierod, ka tomer 1. robs vairs nav tikai izkustesanas, bet ari iespejams brauksana :)) 2. atrumam gals ap 120km/h.
tad 5 robā 2400-2500 agreizienos kads tev ātrums?
Interesē tāda lieta kur un pa kādām naudām varētu iepirkt K&N filtru,bet nu vēlams lai varu netā apčolēt un uzsūtīt. Netā meklēju,bet nu laikam pirksti šķībi visur kur cenas normālas nav šipinga uz LV
coupe 2.8
ebeja meklee, un ja nau uzrakstits ka suta uz kaukurieni tad uzmet mesinju pardevejam un pajautaa vai suuta, vinji tadi ir, netik viniem spiedelet tik daudz pogas un rakstit ka suta uz visu pasauli
...
Tikko atvēru vaļā aliņu, varu sākt fanot par hokeju
Es gan pec vakardienas neko vaļa neveru, dzeršu tējuRENIO rakstīja:Tikko atvēru vaļā aliņu, varu sākt fanot par hokeju
Mana prognoze GER-LAT 3:3
LAT: GER
3:2
3:2
patriotiski lieku uz LAT:GER - 4:2
LAT 2:0 GER
Jāaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1:0
Indrašis malacisRENIO rakstīja:Jāaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-