Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 840
- 841
- 842
- 843
- 844
- …
- 2228
- chevron_right
Man jau arī nav tāda cerība, ka visi tgd gonkos pa trasēm. Bet ja vismaz pāris cilvēki aizdomāsies un izdarīs secinājumus, jau būs daudz labāk nekā vnk klusēt! 
d[-_-]b
gribi maukt slīpi, tad spēj arī no iret teritoriju kura to var darīt, nevari atļauties sedi mājas nomierini nervus! viss kas nāk prātā!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Pats ziemā visus līkumus izbrauc taisni?ega rakstīja:gribi maukt slīpi, tad spēj arī no iret teritoriju kura to var darīt, nevari atļauties sedi mājas nomierini nervus! viss kas nāk prātā!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
tieši tā! slidināties braucu pa laukumiem un ezeriem! tici vai nē kops piedzima mazā, esmu mainījis braukšanas stilu par 180 grādiem!
agresīvi brauc tie,kam nav ko zaudēt un pajāt uz citiem!
Visi pareizie atradušies
Agresīvi brauc tie kuriem nav smadzeņu..
Pārsvarā BMW vadītāji ir pārāk pašpārliecināti par savām spējām savākt auto..! Tapēc arī ir visādas avārijas utt.. Jo pārvērtē sevi.
Iedomājas, ka brauc ar BMW un var visu.
Bet šajā gadījumā no iedomības ir tālu, varat spriedelēt, dirst, nolikt utt šeit vienkārši tas notika..!
Nū, tā kā NĒ...Rolands rakstīja:agresīvi brauc tie,kam nav ko zaudēt un pajāt uz citiem!
Agresīvi brauc tie kuriem nav smadzeņu..
Pārsvarā BMW vadītāji ir pārāk pašpārliecināti par savām spējām savākt auto..! Tapēc arī ir visādas avārijas utt.. Jo pārvērtē sevi.
Iedomājas, ka brauc ar BMW un var visu.
Bet šajā gadījumā no iedomības ir tālu, varat spriedelēt, dirst, nolikt utt šeit vienkārši tas notika..!
pacha- neiet runa par pareizibu, bet gan ka pats minēji avarijas izraisa tie kam nav smadzeņu, puse no šeit postetajiem izlasa postu un uzreiz domā ka tas ir par viņiem, un cepiens augšā! nav runa ari par apdiršanu nolikšanu, iet runa par to ka var trakot, var iet slipi, katrs ir atbildīgs par savu rīcību un galu galā par iznākumu, bet tas viss ir jadara vietas kur nav satiksmes un lieku cilveku,
iedomajieties, ka tagad visi mauc pa ielam, ceļiem, ar domu pajāt uz citiem, kas beigās sanāks? varu pateikt priekšā- arābu drifts, ja kads nezin tad paskatas youtube.com
iedomajieties, ka tagad visi mauc pa ielam, ceļiem, ar domu pajāt uz citiem, kas beigās sanāks? varu pateikt priekšā- arābu drifts, ja kads nezin tad paskatas youtube.com
Katram ir savs braukšanas stils. Kamēr par sevi mēs vienmēr esam pārliecināti, tikmēr pārējie ir agresīvi braucēji utt.
Beidzat cepties , labāk izstāstat vai var pagriezienus priekšējos uzpulēt lai spīd, cik es te skatos lielākai daļai rižiki ir diezgan spīdīgi un smuki , a man tādi nekādi.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
ega rakstīja:pacha- neiet runa par pareizibu, bet gan ka pats minēji avarijas izraisa tie kam nav smadzeņu, puse no šeit postetajiem izlasa postu un uzreiz domā ka tas ir par viņiem, un cepiens augšā! nav runa ari par apdiršanu nolikšanu, iet runa par to ka var trakot, var iet slipi, katrs ir atbildīgs par savu rīcību un galu galā par iznākumu, bet tas viss ir jadara vietas kur nav satiksmes un lieku cilveku,
Saprotu..
Žēl, ka daudziem liekas, ka kāds nošķiļ bmw, tā uzreiz ir slīpējis utt.. Daudzreiz vienkārši notiek, neslīpējot, negadījumi.. Kad pie vainas var būt citi faktori.
Teikšu godīgi, es savu primo autiņu arī nošķīlu, viegli, bet nošķīlu, jo pārvērtēju savas spējas. Labi, ka cieta tikai dzelži un nedaudz es, jo ieliku palielā betona klucī.
Tas ka daudzi gāzē, ar vienu principu smadzenēs - YOLO, tad "veiksmīgi" viņiem. Viņi ir tie, kas neizvērtē situācijas nopietnību, ātrumu un sekas, kas ir iespējamas.
JĀ, es arī SLĪDU pa ielām.. Pa dienu, pa nakti, BET.. Bet es to daru ļoti labi pārredzamās vietās, nepārvērtējot savas spējas..
Tas nav pareizi, jā, zinu.. Bet piedodiet, ne visi spēj katru reizi maksāt Biķerniekos, lai īrētu trasi..
Gan jau, ka var.. Ar attiecīgajām pastām, cik zinu, ir iespējams atsvaidzināt plastmasu!raudzha rakstīja:Beidzat cepties , labāk izstāstat vai var pagriezienus priekšējos uzpulēt lai spīd, cik es te skatos lielākai daļai rižiki ir diezgan spīdīgi un smuki , a man tādi nekādi.
rapido rakstīja:Katram ir savs braukšanas stils. Kamēr par sevi mēs vienmēr esam pārliecināti, tikmēr pārējie ir agresīvi braucēji utt.
Ne vienmēr..
Bet, lai arī cik pareizi, pēc noteikumiem, ievērojot VISU ko var ievērot brauksi, vienmēr atradīsies uz ceļa kāds, dēļ kura notiks CSN! Lai arī cik skumji tas būtu!
sitam piekrītu +500, ari mana pirmā un pēdējā avārija bij dēļ cilvēka kas neievēroja ceļa zīmes un visu pārējo, a tai pasa laika es braucu mierigi un badāc virsu man! ta ir musu ik dienas realitāte!
Tak beidziet cepties, no jūsu tekstiem tāpat nekas nemainīsies... Tipa tagad tie, kas brauc kā dulli izlasīs pāris teikumus forumā un mainīs savu braukšanas stilu? Diez vai. Tikai tad, kad pats nošķilsies, varbūt apdomāsies
Atļaušos norādīt, ka konkrētajā gadījumā auto bija pilnīgi nobrauktas riepas slapjā laikā. Tak slīpējiet, bet vismaz riepas normālas uzlieciet.
+ daudzmarux rakstīja:Atļaušos norādīt, ka konkrētajā gadījumā auto bija pilnīgi nobrauktas riepas slapjā laikā. Tak slīpējiet, bet vismaz riepas normālas uzlieciet.
eu tu to nopietni?Agnis rakstīja: Tikai tad, kad pats nošķilsies, varbūt apdomāsies
jo vairak lasu jo vairak šķiet ka te ir kkads tīņu forums! piedodiet be nu ta tas ir!
Tak jau sen palicis par tīņu forumu, jo kā kritās e36 cenas tos var nopirkt jau katrs otrs students. Pie tam studenti jau e46 pērk.ega rakstīja:eu tu to nopietni?Agnis rakstīja: Tikai tad, kad pats nošķilsies, varbūt apdomāsies![]()
jo vairak lasu jo vairak šķiet ka te ir kkads tīņu forums! piedodiet be nu ta tas ir!
vai tad nav?ega rakstīja: jo vairak lasu jo vairak šķiet ka te ir kkads tīņu forums!
plus te jaunie biedri drifteri saradušies tik daudz,kad drīz jāpārdēvē saits par driferiem.lv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 840
- 841
- 842
- 843
- 844
- …
- 2228